...
ویزای استرالیا
آریانااپلای » بلاگ » سرمایه گذاری » ویزای استرالیا

انواع ویزای استرالیا

Types of Australian visas

کشور استرالیا یکی از محبوب ترین و مهاجرپذیرین کشورهای جهان است که هر ساله افراد زیادی از سراسر دنیا برای ورود به این کشور درخواست ویزا می دهند. روشهای مختلفی برای سفر و یا اقامت در این کشور وجود دارد که ویزای استرالیا مربوط به هر روش با توجه به هدف متقاضی و شرایط فردی او صادر می گردد. در این مطلب برای آشنائی بیشتر متقاضیان به توضیح درباره انواع ویزای استرالیا خواهیم پرداخت.

ویزای استرالیا-انواع ویزای استرالیا

استرالیا ویزاهای مختلفی دارد که در دو نوع ویزای اقامت موقت و ویزای اقامت دائم ارائه می گردد. افرادی که به منظور سیاحت و گردش، دیدن افراد خانواده و یا شرکت در همایشها و سمینارها قصد رفتن به این کشور را داشته باشند می توانند برای ویزای اقامت موقت اقدام نمایند. برای موارد دیگری که افرد با اهداف تحصیل، اشتغال، سرمایه گذاری، زندگی با خانواده و یا مهاجرت قصد رفتن به استرالیا را دارند باید برای ویزاهای که به اقامت دائم منتهی می گردند، اقدام نمایند.

ویزای توریستی استرالیا

کشور استرالیا همواره به خاطر داشتن طبیعت منحصربه فرد و منظره های زیبا و بدیع، گردشگران خارجی زیادی را جذب می نماید و در صنعت گردشگری دنیا رتبه یازدهم را به خود اختصاص داده است که خود بیانگر میزان استقبال گردشگران و امکانات مهیا شده برای آنها در این کشور می باشد.

ویزای توریستی استرالیا از نوع ویزای اقامت موقت این کشور بوده و به اقامت دائم منتهی نمی گردد و به غیر از گردشگران برای کسانی که به منظور شرکت درهمایش ها ی علمی یا ملاقات های کاری و تجاری به استرالیا می روند، صادر می گردد. البته این نکته مهم بایستی یادآوری شود که فرد متقاضی ویزای توریستی بایستی آفیسر اداره مهاجرت استرالیا را قانع نماید که هدفش از سفر به هیچ وجه ماندن در این کشور نیست و پس از اتمام مدت ویزا به کشور خود بر می گردد. ویزای توریستی استرالیا با توجه به هدف مسافرت فرد متقاضی دارای انواع مختلفی است که هر کدام را جداگانه توضیح می دهیم.

ویزای استرالیا- ویزای توریستی استرالیا

برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره ویزای توریستی استرالیا لطفا این مقاله را مطالعه فرمایید.

ویزای توریستی گردشگری

ویزای توریستی گردشگری استرالیا از نوع ویزای با اقامت کوتاه مدت و موقت بوده که درخواست های بیشتری برای این نوع ویزا از میان ویزاهای مختلف استرالیا وجود دارد. ویزاهای توریستی استرالیا در دو نوع ویزای 651 و 600 صادر می گردد که ویزای 651 استرالیا دارای اعتبار 3 ماهه بوده و هیچگونه هزینه ای ندارد ولی ویزای 600 استرالیا هزینه ای مابین 140 تا 1020 دلار استرالیا خواهد داشت و با توجه به هدف سفر فرد متقاضی و نظر آفیسر با مدت اعتبارهای 3، 6 یا 9 ماه صادر می شود.

این نوع ویزا در دو نوع سینگل ( یک بار ورود) و مولتی ( دو بار ورود ) صادر می گردد ولی از آنجائیکه سخت گیری بیشتری برای ایرانیان در نظر گرفته می شود برای این متقاضیان فقط ویزای زیرمجموعه 600 با مدت اعتبار تا یکماه و به صورت سینگل صادر می گردد.

ویزای توریستی دیدار خانواده

ویزای توریستی دیدار خانواده، یکی از انواع ویزای توریستی استرالیا بوده و افرادی که به منظور دیدار اعضاء خانواده و دوستان خود قصد مسافرت به استرالیا دارند، می توانند این نوع ویزا را درخواست نمایند. از مدارک ضروری برای اخذ این نوع ویزا، داشتن دعوتنامه از طرف یکی از بستگان یا دوستان استرالیایی است که شهروند این کشور بوده و یا اقامت دائم استرالیا را داشته باشند.

ویزای استرالیا- ویزای توریستی دیدار خانواده

هزینه ویزای توریستی دیدار خانواده 145 دلار است که به مدت حداقل 2 هفته تا 12 ماه اعتبار دارد. در این نوع ویزا، فرد دعوت کننده باید تعهد دهد که کلیه هزینه های مربوط به فرد دعوت شونده را تقبل نموده و در واقع اسپانسر دعوت شونده خواهد بود . علاوه بر این باید مبلغ تضمینی بین 5000 تا15000 دلار را نزد دولت استرالیا امانت بگذارد که این مبلغ بعد از بازگشت مسافر به اسپانسر برگردانده خواهد شد.

ویزای توریستی شرکت در همایشهای تجاری و علمی

ویزای توریستی شرکت در همایشهای تجاری و علمی نوع دوم از ویزاهای توریستی استرالیا است. اکثر متقاضیان این نوع ویزای توریستی، افراد علاقمند به شرکت در همایش های علمی تخصصی و جلسات کاری جهت عقد قراردادهای تجاری هستند. متقاضی اخذ این نوع ویزای توریستی باید دعوت نامه شرکت در همایش و سمینار از سازمانهای مربوطه یا دعوت نامه از شرکت و مرکز تجاری که برای قراردادهای کاری با آنها قصد سفر به استرالیا داشته را ارائه نماید.

دارندگان این نوع ویزا به هیچ عنوان اجازه کار یا فروش محصولات خود را در استرالیا ندارند. اعتبار این نوع ویزاهای توریستی با توجه به هدف سفر و نظر آفیسر پرونده متفاوت است و معمولاً بین 1 تا 12 ماه خواهد بود. اگر ویزای توریستی شرکت کننده همایشهای تجاری و علمی به صورت مولتی باشد، فرد حداکتر تا 3 ماه در هر بار ورود اجازه حضور در استرالیا را خواهد داشت.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی استرالیا

مدارک مورد نیاز برای اخذ انواع ویزای توریستی استرالیا تا حدودی مشترک هستند. کلیه مدارک بایستی ترجمه شده و مهر دادگستری و امور خارجه را داشته باشند. هر گونه نقص مدارک منجر به ریجکتی درخواست ویزای توریستی استرالیا خواهد شد از این رو مدارک باید با دقت کامل آماده گردد.

ویزای استرالیا-مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی استرالیا

همچنین متقاضی باید مدارک مبتنی بر داشتن وابستگی های عاطفی و کاری در وطن را ارائه کرده تا آفیسر پرونده را قانع نماید که هدفش ماندن در استرالیا نیست و بعد از اتمام مدت ویزای توریستی استرالیا به کشور خود باز می گردد. این وابستگیهای عاطفی می تواند همسر یا فرزند متقاضی باشند یا پدر و مادر و دیگر اعضا خانواده که به دلیل بیماری یا نقص عضو نیازمند کمک فرد باشند و متقاضی نگرانی های از حیث این افراد داشته و متعهد است که در اسرع وقت در کنارشان باشد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی استرالیا عبارتند از :

– فرم های درخواست ویزا
– رسید پرداخت هزینه های بررسی و صدور ویزا
– مدارک شناسایی (کارت ملی، شناسنامه و کارت پایان خدمت)
– پاسپورت فعلی با ۶ ماه اعتبار و پاسپورت قبلی برای بررسی سوابق سفری
– دعوتنامه ( برای متقاضیان ویزای توریستی دیدار خانواده)
– مدارک مربوط به ازدواج(در صورت تأهل)
– ارائه گواهی اشتغال به کار یا اشتغال به تحصیل
– سند مالکیت (یه نام فرد متقاضی)
– عکس پرسنلی
– گردش حساب بانکی ۳ ماهه فرد متقاضی و تمکن مالی
– رزرو بلیط رفت و برگشت
– ارائه مدارک اقامتی (واچر هتل)

مراحل درخواست ویزای توریستی استرالیا

تمام مراحل درخواست ویزای توریستی استرالیا به صورت آنلاین بوده و هیچ نیازی به مراجعه حضوری متقاضی به سفارت استرالیا نیست. متقاضیان با مراجعه به سایت رسمی سفارت استرالیا با آدرس www.iran.embassy.gov.au یک حساب کاربری یا ImmiAccount ایجاد نموده و بعد از تکمیل فرم مربوطه و پرداخت هزینه صدور ویزا، سایر مدارک را که بصورت ترجمه و اسکن شده آماده نموده اند را آپلود می نمایند.

ویزای استرالیا - مراحل درخواست ویزای توریستی استرالیا

در ضمن مراحل مصاحبه و انگشت نگاری برای دریافت ویزای توریستی استرالیا در نظر گرفته نشده است. در صورتیکه درخواست ویزا مورد تأیید باشد نامه ای حاوی اطلاعات مربوط به شماره ویزا، تاریخ اتمام اعتبار و شرایط ویزا برای متقاضی ارسال می گردد و در صورتیکه درخواست رد شده باشد با ارسال نامه ای دلایل رد درخواست اعلام می شود. لازم به ذکر است که در صورت رد پرونده هزینه های پرداخت شده به هیچ وجه قابل برگشت نیست.

ویزای دانشجویی استرالیا

کسانی که قصد گذراندن دوره آموزشی به مدت حداقل 3 ماه در کشور استرالیا دارند باید برای ویزای دانشجویی استرالیا اقدام نمایند. ویزای دانشجویی استرالیا برای متقاضیان ادامه تحصیل در کشور استرالیا در نظر گرفته شده و در کنار تحصیل در استرالیا اجازه کار نیمه وقت را نیز برای دانشجو فراهم می سازد. ویزای دانشجویی استرالیا با توجه به دوره ی آموزش یا مقطع تحصیلی فرد متقاضی متفاوت بوده و حداکثر تا 5 سال اعتبار خواهد داشت.

به طور کلی کشور استرالیا برای دوره ها و تحصیلات، مدت زمانی اضافه تر را در مدت اعتبار در نظر می گیرد مثلاً برای یک دوره هشت ماهه، ویزای ده ماهه با احتساب تعطیلات برای فرد متقاضی صادر می نماید. گفتنی است که دانشجویان در طی تحصیل در استرالیا مجوز 20 ساعت کار نیمه وقت در هفته را خواهند داشت وهمچنین امکان همراهی همسر و فرزندان زیر 18 سال برای دانشجو وجود دارد.

ویزای استرالیا-ویزای دانشجویی استرالیا

هزینه صدور ویزای دانشجویی برای متقاضی 620 دلار است و در صورت داشتن همراه هزینه های مربوط به آنان نیز اضافه خواهد شد. برای گذراندن مقاطع دانشگاهی در دانشگاههای استرالیا ارائه مدرک زبان انگلیسی آیلتس یا تافل به دانشگاه و سفارت الزامی است ولی برای گذراندن دوره های کوتاه مدت نیازی به ارائه مدرک زبان نیست.

برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره شرایط  تحصیل در استرالیا  لطفا این مقاله را مطالعه فرمایید.

مدارک لازم برای دریافت ویزای دانشجویی استرالیا 

برای صدور ویزای دانشجویی استرالیا با توجه به مقطع تحصیلی و وضعیت مالی متقاضی و … مدارک مختلفی مورد نیاز است که کلیه مدارک بایستی ترجمه شده و مهر دادگستری و امور خارجه را داشته باشند. تهیه مدارک برای دریافت ویزای دانشجویی استرالیا بعد از اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه انجام می گردد زیرا نامه پذیرش از دانشگاه از مدارک لازم برای دریافت ویزای دانشجویی استرالیا است.

متقاضی در صورت داشتن همراه، مدارک مربوط به همسر و فرزندان و همچنین مدارک مربوط به ازدواج را نیز باید آماده نماید. لازم به ذکر است که هر گونه نقص پرونده منجر به رد درخواست ویزای دانشجویی استرالیا خواهد شد و متقاضی ویزا بایستی دقت کامل در تهیه مدارک و ارائه آن داشته باشد.

ویزای استرالیا- مدارک لازم برای دریافت ویزای دانشجویی استرالیا 

مدارک لازم برای دریافت ویزای دانشجویی استرالیا عبارتند از :

  • فرم های تکمیل شده درخواست ویزای دانشجویی
  • نامه پذیرش تحصیلی از دانشگاه
  • تأییدیه ثبت نام COE
  • رسید پرداخت هزینه بررسی پرونده در استرالیا
  • یک قطعه عکس متقاضی و همراهان
  • گذرنامه دانشجو و همراهان
  • مدارک شناسایی (کارت ملی، شناسنامه و کارت پایان خدمت)
  • سند ازدواج ( در صورت تأهل)
  • مدرک تحصیلی
  • مدرک زبان انگلیسی
  • بیمه دانشجویی
  • مدارک مربوط به تمکن مالی پرداخت هزینه ها
  • مدارک گردش حساب بانکی متقاضی از یکی از بانکهای رسمی و تأیید شده بانک مرکزی
  • گواهی عدم سوءپیشینه

برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره شرایط اخذ ویزای تحصیلی استرالیا، لطفا این مقاله را مطالعه فرمایید.

مراحل درخواست ویزای دانشجویی استرالیا

درخواست ویزای دانشجویی استرالیا به صورت آنلاین بوده و هیچ نیازی به مراجعه حضوری متقاضی به سفارت استرالیا نیست. درخواست می تواند از داخل یا خارج خاک استرالیا انجام پذیرد و زیر مجموعه های مختلفی برای ویزای تحصیلی وجود دارد که از متداول ترین آنها می توان به ویزای 500 استرالیا اشاره کرد که بیشتر دانشجویان ایرانی هم از این نوع ویزای دانشجویی استفاده می کنند.

متقاضی بعد از اخذ پذیرش از دانشگاه و دریافت کد COE با مراجعه به سایت رسمی سفارت استرالیا با آدرس www.iran.embassy.gov.au یک حساب کاربری یا ImmiAccount ایجاد می نماید و بعد از تکمیل فرم مربوطه و پرداخت هزینه صدور ویزا ، سایر مدارک را که بصورت ترجمه و اسکن شده پیوست کرده و در نهایت درخواست خود را ارسال می کند.

مدت زمان لازم برای صدور ویزای دانشجویی استرالیا بین 4 تا 12 هفته است و در برخی موارد خاص جهت بررسی های بیشتر زمان طولانی تری می برد و با توجه به شرایط افراد متغیر خواهد بود.

ویزای استرالیا-مراحل درخواست ویزای دانشجویی استرالیا

در صورتیکه درخواست ویزا مورد تأیید باشد نامه ای حاوی اطلاعات مربوط به شماره ویزا، تاریخ اتمام اعتبار و شرایط ویزا برای متقاضی ارسال می گردد و در صورتیکه درخواست رد شده باشد با ارسال نامه ای دلایل رد درخواست اعلام می شود. لازم به ذکر است که در صورت رد پرونده هزینه های پرداخت شده به هیچ وجه قابل برگشت نیست.

برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره دانشگاه های استرالیا، لطفا این مقاله را مطالعه فرمایید.

ویزای کار استرالیا

کشور استرالیا بدلیل داشتن وضعیت اقتصادی مطلوب همواره موقعیت های شغلی فراوانی همراه با مزایای مناسب برای مهاجران داشته است. این کشور با دارا بودن امنیت اقتصادی بسیار بالا زمینه را برای پیشرفت تجاری و گسترش کسب و کارها مهیا نموده که بزرگترین نتیجه آن کاهش نرخ بیکاری و ایجاد اشتغال است.

دولت استرالیا در راستای سیاست جذب افراد تحصیل کرده و ماهر ، فرصت های خوبی در اختیار این قبیل از مهاجران قرار داده و به همین دلیل تمایل زیادی برای کسب ویزای کاری استرالیا از طرف جویندگان کار نشان داده می شود. به طور کلی می توان گفت کار در استرالیا یکی از برترین راه‌ها برای دریافت اقامت دائم این کشور است. ویزای کاری استرالیا به دو شکل اقامت موقت و اقامت دائم و با زیرمجموعه های مختلف صادر می گردد که در ادامه مطلب در خصوص تمامی این زیر مجموعه ها توضیح خواهیم داد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره کشور استرالیا، لطفا این مقاله را مطالعه فرمایید :  کشور استرالیا

انواع ویزای کاری با اقامت موقت استرالیا 

ویزاهای کاری با اقامت موقت استرالیا، نوعی از ویزاهای کاری بوده که اقامت موقت استرالیا را برای متقاضی در پی دارند. در آندسته از ویزا های کاری با اقامت موقت استرالیا که شخص از طریق اسپانسر موفق به اخذ ویزا شده، در ابتدا باید مدت زمانی در استرالیا در ایالت اسپانسر کننده، کار و زندگی نماید و بعد آن از طریق ویزای ۸۸۷ استرالیا (۲ سال زندگی و ۱ سال کار در مدت زمانی ۴ ساله) و یا ویزای ۱۹۱( 3 سال زندگی و کار در مدت زمانی ۵ ساله) اقامت دایم استرالیا را دریافت نماید. در سایر ویزاهای کاری با اقامت موقت فرد از دو روش می تواند برای دریافت اقامت دائم اقدام نماید.

در روش اول با استفاده از امتیاز سابقه کاری خود در استرالیا در سیستم امتیازبندی ویزای کاری استرالیا شرکت کرده و ویزاهای کاری با اقامت دائم همچون ویزای 189یا ویزای 190 را کسب نماید. روش دوم که مختص دارندگان ویزای 476 استرالیا بوده فرد بعد از دو سال کار و از طریق کارفرما برای اخذ اقامت دائم استرالیا اقدام می نماید. ویزای 476 استرالیا، ویزای 485 استرالیا، ویزای 482 استرالیا و ویزای 489 استرالیا از رایج ترین ویزاهای کاری با اقامت موقت استرالیا هستند که در ادامه معرفی می گردند.

ویزای استرالیا-انواع ویزای کاری با اقامت موقت استرالیا

ویزای 476 استرالیا

فارغ التحصیلان رشته های مهندسی از دانشگاه های خاص و مورد تأیید استرالیا می توانند برای ویزای 476 استرالیا اقدام نمایند البته از بین مراکز دانشگاهی ایران، دانشگاه امیرکبیر و دانشگاه تهران مورد تأیید هستند. از جمله شرایط این متقاضیان علاوه بر داشتن مدرک رشته مهندسی ، سن کمتر از 31 سال، مدرک زبان انگلیسی در سطح آیلتس 6 و مدت فارغ التحصیلی کمتر از دوسال می باشد. افرادی که از این روش اقدام می نمایند اقامت 18 ماهه گرفته و با ورود به استرالیا امتیازهای لازم برای اخذ اقامت دائم را کسب می نمایند.

در این نوع ویزا اعضاء خانواده شامل هسر و فرزندان به عنوان همراه می توانند فرد متقاضی را همراهی نمایند و مجوز تحصیل ، کار و سفر برای فرد متقاضی و خانواده تا پایان اعتبار ویزای 18 ماهه وجود دارد. مدت زمان بررسی پرونده نسبت به سایر روشها بسیار کوتاه تر است و در طی مدت حدود 3 تا 5 ماه نتیجه به اطلاع فرد متقاضی خواهد رسید.

ویزای 485 استرالیا 

دانشجویان بین المللی دانشگاههای استرالیا پس از فارغ التحصیلی می توانند برای ویزای ۴۸۵ اقدام نمایند تا اقامتی دو ساله اخذ نموده و در طی این مدت به جستجوی شغل بپردازند. شرایط اخذ این ویزا داشتن سن کمتر از 50 سال، تحصیل حداقل به مدت دو سال در استرالیا، وجود رشته فرد متقاضی در لیست اصلی مشاغل مورد نیاز استرالیا، تسلط به زبان انگلیسی، سلامت جسمی و روحی می باشد.

در ضمن مدت زمان طی شده از فارغ التحصیلی نباید بیشتر از 6 ماه باشد. در طی اعتبار دو ساله ویزای 485، همراهان فرد اصلی همچون گذشته می توانند به کار یا تحصیل در استرالیا بپردازند و مشکلی متوجه آنان نخواهد شد. در صورتی که فرد فارغ التحصیل موفق به پیدا کردن شغل گردد بعد از 2 سال کار و زندگی در استرالیا می تواند برای اقامت دائم استرالیا اقدام نماید.

ویزای تحصیلی - ویزای 485 استرالیا 

ویزای 482 استرالیا 

ویزای 482 استرالیا یکی از انواع ویزای کاری است که از سال 2018 معرفی شد و توسط دولت استرالیا جایگزین ویزای کاری موقت 457 گردید. ویزای 482 که به نام ویزای TSS نیز شناخته می شود، مربوط به مناطق کم جمعیتی است که بدلیل کمبود نیروی کار ماهر اقدام به جذب نیروی خارجی می نمایند به این صورت که ایالتهای مشخصی از استرالیا مشاغل مورد نیاز خود را اعلام و از بین متقاضیان افراد ی با شرایط مدنظر خود را انتخاب نموده و به مدت 4 سال اسپانسر متقاضی می شوند.

البته بر اساس قوانین استرالیا کارفرما در زمانی می تواند از نیروی کار خارج استفاده نماید که بعد از سه ماه آگهی در سایتها موفق به استخدام نیروی کار متخصص و ماهر استرالیایی نشده باشد. ویزای 482 استرالیا در سه نوع کوتاه مدت( حداکثر 2 سال )، بلند مدت ( حداکثر 4 سال- قابل اقدام برای اقامت دائم بعد از 3 سال)و توافق نامه کار (قابل اقدام برای اقامت دائم بسته به شروط ذکر شده درتوافق نامه) صادر می شود.

ویزای 489 استرالیا 

افرادی که از طریق ویزای 489 استرالیا یا همان اسپانسر فامیلی موفق به اخذ اقامت استرالیا می شوند ملزم به سکونت و کار در استان محل زندگی خویشاوندان خود هستند. کسی که اسپانسر می شود بایستی یک فامیل نزدیک مثل برادر، خواهر، پدر، مادر ، پسر خاله، دختر خاله، دختر عمو، پسر عمو و یا خانواده همسر باشد و اقامت دائم استرالیا را داشته و یا ساکن نیوزیلند باشد.

بعد از اتمام مدت این نوع ویزا فرد می تواند یا از طریق ویزای ۸۸۷ استرالیا (۲ سال زندگی و ۱ سال کار در مدت زمانی ۴ ساله) و یا ویزای ۱۹۱ ( 3 سال زندگی و کار در مدت زمانی ۵ ساله) اقامت دایم استرالیا را دریافت نماید. لازم به یادآوری است که برای دریافت اقامت دائم استرالیا ، عدم ارتکاب اعمال مجرمانه و پرداخت به موقع مالیات در مدت زمان سپری شده در استرالیا ضروری است.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت به استرالیا از طریق اسپانسر فامیلی لطفا کلیک فرمایید.

انواع ویزای کاری با اقامت دائم استرالیا 

نوع دوم ویزاهای کاری استرالیا ویزاهای با اقامت دائم است و به آن دسته از ویزاهای کاری اطلاق می گردد که اقامت دائم استرالیا را به دنبال دارند. مشمولان این نوع ویزا علاوه بر زندگی ، کار و تحصیل در استرالیا از بیمه خدمات درمانی (Medicare) نیز برخوردار خواهند شد. متقاضیان بعد از بدست آوردن شرایط لازم، امکان درخواست برای شهروندی استرالیا را خواهند داشت.

امکان همراهی خانواده با متقاضی اصلی از ابتدا وجود داشته و آنان نیز همانند فرد اصلی از امتیازاتی همچون بیمه خدمات درمانی برخوردار می شوند و برای تحصیل یا کار در این کشور مانعی نخواهند داشت. صدورتمامی ویزاهای کاری اقامت دائم استرالیا براساس سیستم امتیاز بندی و برنامه اسکیل ورکر استرالیا بوده و فرد متقاضی از لحاظ سن، تحصیلات، سطح زبان و سوابق کاری مرتبط با رشته تحصیلی، مورد ارزیابی قرار میگیرد. ویزای 189 استرالیا ، ویزای 190 استرالیا و ویزای 476 استرالیا از پرکاربردترین ویزاهای کاری با اقامت دائم استرالیا بوده که در ادامه در مورد هر کدام به طور جداگانه توضیح خواهیم داد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره  اقامت استرالیا لطفا این مقاله را مطالعه فرمایید.

ویزای 189 استرالیا  

ویزای 189 استرالیا در واقع ویزای کاری است بر پایه مهارت و تخصص و برای متقاضیانی که به صورت مستقل توانایی کسب حدنصاب امتیاز را دارند در نظر گرفته شده است. این نوع ویزا بهترین نوع از میان ویزاهای کاری استرالیاست زیرا که از همان ابتدا شغل ، محل زندگی و وضعیت اقامت متقاضی مشخص می گردد. متقاضی این روش باید امتیاز حداقل 65 را کسب نماید و در زمان دعوت برای انجام مراحل ویزا کمتر از 45 سال سن داشته باشد. مدرک آیلتس با نمره 6 در هر چهار مهارت، سابقه کاری مرتبط با مدرک تحصیلی، وجود رشته متقاضی در لیست مشاغل مورد نیاز اداره مهاجرت استرالیا و داشتن دعوت برای درخواست ویزا از طرف اداره مهاجرت استرالیا از دیگر شرایط دریافت ویزای 189 استرالیا است. برای همسر و فرزندان متقاضی هم امکان درخواست برای ویزا به عنوان همراه مهیا می گردد و اجازه کار، تحصیل و زندگی در استرالیا را خواهند داشت. متقاضی بعد دوسال اقامت می تواند برای اقامت دائم خود و خانواده اقدام نماید.

ویزای 190 استرالیا 

ویزای 190 استرالیا یک نوع ویزای مهارتی با اسپانسر ایالتی است. متقاضی که از این روش استفاده می نماید حتماً بایستی دو سال در همان ایالت سکونت داشته و کار کند ولی بعد دو سال در صورت تمایل می تواند محل اقامت خود را به ایالتهای دیگر تغییر دهد. از شرایط دریافت این نوع ویزای کاری داشتن سن زیر 45 سال، داشتن شغل مرتبط با مدرک تحصیلی، موجود بودن رشته متقاضی در لیست مشاغل مورد نیاز اداره مهاجرت استرالیا، کسب امتیاز حداقل 65 ( 5 امتیاز از آن مربوط به اسپانسر ایالتی)، تسلط کامل به زبان انگلیسی با ارائه مدرک آیلتس، داشتن دعوت نامه از اداره مهاجرت استرالیا می باشد. همسر و فرزندان متقاضی می توانند او را همراهی نموده و از حق کار، تحصیل و زندگی در استرالیا برخوردار خواهند بود و تا پنج سال بعد از صدور ویزای 190 می توانند به راحتی به استرالیا رفت و آمد نمایند و امکان اقدام برای اقامت دائم هم بعد دو سال برای دارندگان این نوع ویزا فراهم خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات کامل درباره  زندگی در استرالیا مقاله تنظیم شده در این زمینه را مطالعه فرمایید.

ویزای استرالیا-ویزای 190 استرالیا 

ویزای 186 استرالیا 

ویزای 186 استرالیا برای افراد متخصصی است که اسپانسر شغلی مورد تأیید اداره مهاجرت استرالیا از مناطق کم جمعیت استرالیا داشته باشند. فرد متقاضی بعد از انتخاب توسط کارفرما در طی شش ماه فرصت دارد که درخواست ویزای خود را ارائه نماید. این نکته بسیار حائز اهمیت است که عنوان شغلی ذکر شده در درخواست مطابق شغل انتخابی توسط کارفرما، مرتبط با مدرک تحصیلی متقاضی و از لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد. در صورت هرگونه تناقض، احتمال رد پرونده زیاد خواهد بود. سن کمتر از 45 سال، مدرک زبان انگلیسی، سابقه کاری، سلامت روحی و جسمی، عدم سوء پیشینه از دیگر شرایط لازم برای دریافت این نوع ویزای کاری استرالیا است. از مزایای این روش همراهی همسر و فرزندان متقاضی از ابتدا بوده و همچنین دارندگان این نوع ویزا می توانند برای اقامت دائم استرالیا اقدام نمایند.

ویزای سرمایه گذاری استرالیا

کشور استرالیا همواره از ورود سرمایه گذاران خارجی استقبال نموده و شرایط خاصی را برای فعالین تجاری در نظر گرفته است. این کشور رشد اقتصادی مطلوبی در طی دهه های گذشته داشته و همواره مورد توجه افراد علاقمند به سرمایه گذاری بوده است. سرمایه گذاری در استرالیا به دلیل تدابیر خاصی که دولت این کشور برای سرمایه گذاران خارجی در نظر گرفته به عنوان سریعترین روش برای اخذ اقامت استرالیا شناخته می شود و در حال حاضر مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری، آسان ترین روش مهاجرت به این کشور است. ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا متنوع بوده و از مهمترین آنها می توان به ویزای 188 استرالیا، ویزای 132 استرالیا، ویزای کارآفرینی استرالیا و ویزای استارت آپ استرالیا اشاره کرد. در ادامه مطلب هر کدام از این ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا را به طور جداگانه توضیح خواهیم داد.

جهت کسب اطلاعات کامل در زمینه سرمایه گذاری در استرالیا، مقاله تنظیم شده در این زمینه را مطالعه فرمایید.

ویزای 188 استرالیا

ویزای 188 استرالیا یکی از ویزاهای سرمایه گذاری در کشور استرالیا بوده و متقاضیان این نوع ویزا اجازه سرمایه گذاری در استرالیا را خواهند داشت. مدت اعتبار ویزای 188 استرالیا به طور معمول 4 سال اعلام شده که امکان تمدید به مدت دو سال بیشتر در مواقع خاص برای برخی دارندگان این نوع ویزا، وجود خواهد داشت. اعضاء خانواده شامل همسر و فرزندان زیر هیجده سال به عنوان همراه فرد سرمایه گذار امکان کار تمام وقت، تحصیل و زندگی در استرالیا را خواهند داشت. اگر فرد سرمایه گذار در مدت دو سال بعد از ورود به استرالیا کسب و کار خود را راه اندازی نموده و به نتایج مثبت در تجارت دست یابد، بعد از 4 سال اقامت در استرالیا می تواند برای اقامت دائم از طریق ویزای 888 استرالیا اقدام نماید. از جمله شرایط لازم برای اخذ ویزای 188 استرالیا عبارتند از :

  • سن کمتر از 55 سال
  • داشتن اسپانسر از طرف یکی از ایالتها یا دولت های منطقه ای استرالیا
  • سرمایه گذاری مبلغ 200 هزار دلار استرالیا
  • کسب امتیاز لازم در سیستم امتیازبندی ویژه سرمایه گذاری( حداقل 65 امتیاز )
  • تسلط به زبان انگلیسی با ارائه مدرک آیلتس ( امکان آموزش زبان در استرالیا در صورت پرداخت هزینه آموزش وجود دارد ولی ارائه مدرک زبان امتیاز را بالا می برد )
  • معرفی فعالیت تجاری و اثبات کارفرمایی خود در کشور مبدأ که حداقل دو سال از چهار سال مالی قبل از درخواست ویزای 188 ، گردش مالی در حدود 500 دلار استرالیا داشته باشد.
  • داشتن اموال و دارائی های مشروع فرد سرمایه گذار و همسر وی معادل 800 هزار دلار استرالیا که این مبلغ باید در دو سال اول ورود به منظور سرمایه گذاری و شروع کسب و کار به استرالیا انتقال یابد.

جهت کسب اطلاعات کامل درباره  مقاله تنظیم شده در زمینه را مطالعه بفرمایید

ویزای استرالیا- ویزای سرمایه گذاری

ویزای 132 استرالیا

سرمایه گذارانی که قصد دارند به طور مستقیم به اقامت دائم استرالیا دست یابند ، ویزای 132 استرالیا را درخواست می نمایند و علاوه بر امتیاز اقامت دائم از ابتدا از خدمات درمانی و تحصیل رایگان فرزندان نیز برخوردار خواهند بود. می توان گفت این نوع ویزا مخصوص متقاضیانی است که مدیر و صاحب شرکتهای بزرگ هستند و در سرمایه گذاری مبالغ بالا مشکلی نخواهند داشت. میزان سرمایه گذاری در این نوع ویزا مبلغ یک و نیم میلیون دلار استرالیا است که این مبلغ باید قابل انتقال به استرالیا باشد تا در کسب و کارهای تجاری استرالیا سرمایه گذاری گردد. گردش مالی حاصل از کسب و کار سرمایه گذار و همسر وی در دو سال از چهار سال قبل از درخواست برای ویزا باید 400 هزار دلار استرالیا را نشان دهد. کسب امتیاز حداقل 65 از دیگر شرایط این نوع ویزا است که براساس مواردی همچون سن، تحصیلات، دارایی های فرد سرمایه گذار، داشتن کسب و کار تجاری، سطح زبان انگلیسی و گردش مالی محاسبه می گردد.

ویزای کارآفرینی استرالیا

دولت استرالیا در سال 2017 ویزای به نام ویزای کارآفرینی به عنوان زیر مجموعه ای از ویزای 188 ارائه نمود. هدف این طرح جذب افراد خلاق و نوآور در زمینه کسب و کار تجاری برای ایجاد اشتغال بوده است. ویزای کارآفرینی افرادی را شامل می گردد که طرح تولید محصول و یا ارائه خدامات یا هر گونه فعالیت تجاری در استرالیا که توسعه تجاری این کشور را به دنبال داشته باشد ارائه نمایند. شرایط این نوع ویزا مشابه شرایط ویزای 188 است و افراد بر اساس سن، میزان گردش مالی، میزان سرمایه و غیره امتیازبندی می شوند. این نوع ویزا بر خلاف دیگر ویزاهای سرمایه گذاری نیازی به نشان دادن میزان دارایی ندارد. ویزای کارآفرینی در مقایسه با ویزاهای سرمایه گذاری جزو آسان ترین روشهاست و در میان ایرانیان طرفداران زیادی دارد. همچنین دولت استرالیا حمایت های قابل توجه ای را از سرمایه گذاران کارآفرین خارجی به عمل می آورد. شرایط لازم برای دریافت ویزای کارآفرینی استرالیا عبارتند از :

  • سن کمتر از 55 سال ( برای افراد با شرایط سنی بالاتر از 55 در صورتی که طرحی با سود اقتصادی قابل توجه ارائه نمایند، امکان اقدام برای این ویزا وجود دارد)
  • معرفی فرد یا شرکت استرالیایی برای سرمایه گذاری به مبلغ 200هزار دلار استرالیا
  • ارائه مدرک آیلتس با نمره 6 در هر چهار مهارت
  • حمایت از طرف یکی از ایالتها یا دولتهای منطقه ای استرالیا

ویزای استرالیا-ویزای کارآفرینی استرالیا

ویزای استارت آپ استرالیا

دولت استرالیا از نوامبر سال 2018 ، ویزای استارت آپ را به عنوان یکی از ویزاهای جدید زیر مجموعه سرمایه گذاری معرفی نمود که تا پایان نوامبر سال 2021 ادامه خواهد داشت و بعد از تاریخ اعلام شده درخواست برای این نوع ویزا غیرممکن خواهد شد ولی از لحاظ تعداد ویزا هیچ محدودیتی در نظر گرفته نشده است.
ویزای استارت آپ استرالیا به منظور حمایت از نوآوری و شرکت های نوپا در استرالیا به اجرا در آمده و مهاجرانی که از این روش موفق به اخذ ویزا می شوند از طرف دولت حمایت می گردند. هدف این طرح جذب استعدادها و مهارتهای ویژه در زمینه های فناوری، ریاضیات، مهندسی و علوم است تا در رشد اقتصادی استرالیا یاری رسانند. متقاضیان این نوع ویزا بایستی ایده خلاق و نوآورانه را ارائه نمایند تا موفق به اخذ ویزای استارت آپ شوند. در صورتیکه درایجاد یک کسب و کار جدید در استرالیا موفق گردند امکان ارسال درخواست برای اخذ اقامت دائم استرالیا را خواهند داشت. لیست حرفه های مورد نظر این طرح در وب سایت اداره مهاجرت استرالیا قابل دسترسی است. فرد متقاضی اخذ ویزای استارت آپ استرالیا باید شرایط اولیه زیر را داشته باشد:

  • سن بین 18 تا 45 سال
  • تسلط به زبان انگلیسی با ارائه مدرک آیلتس
  • داشتن یک حرفه تجاری یا کسب و کار موفق
  • تعهدات مالی برای ایجاد کسب و کار جدید
  •  مقدار مشخصی از دارایی مورد نیاز را تأمین نماید

نوآوران استارت آپی ساده ترین راه برای رسیدن به اقامت دائم استرالیا را در پیش روی دارند. متقاضیان باید علاوه بر موارد ذکر شده از سلامتی کامل روحی و جسمی برخوردار باشند و هیچگونه ارتباط وخویشاوندی با رؤسا و سهامدارن شرکتی که از طریق ویزای استارت آپ فرد خارجی را به کار گرفته اند، نداشته باشند. توانایی انتقال مهارت به کارگران و نیروی کار استرالیایی و داشتن حداقل سه سال سابقه کار مرتبط از دیگر شرایط اخذ این نوع ویزای سرمایه گذاری استرالیا هستند. گفتنی است که در روش استارت آپ بر خلاف روش کارآفرینی که سرمایه 200 هزار دلاری را می طلبد، نیاز به هیچگونه سرمایه ای نیست و طرح متقاضی توسط نهادهای دولت استرالیا بررسی می گردد. افرادی که از این روش اقدام می نمایند در صورتیکه کارآفرینی یا تجربه کاری موفقی در کارنامه شغلی خود در وطنشان داشته باشند، دولت استرالیا را برای صدور ویزای استارت آپ بیشترترغیب خواهند نمود.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ویزای استارت آپ استرالیا مقاله تنظیم شده در این زمینه را مطالعه فرمایید.

ویزای 476 استرالیا 

فارغ التحصیلان رشته های مهندسی ازدانشگاه های خاص و مورد تأیید استرالیا برای این نوع ویزا می توانند اقدام نمایند البته از بین مراکز دانشگاهی ایران، دانشگاه امیرکبیر و دانشگاه تهران مورد تأیید هستند. از جمله شرایط این متقاضیان داشتن مدرک رشته مهندسی ، سن کمتر از 31 سال، مدرک زبان انگلیسی در سطح آیلتس 6 و مدت فارغ التحصیلی کمتر از دوسال می باشد. افرادی که از این روش اقدام می نمایند، اقامت 18 ماهه گرفته و با ورود به استرالیا امتیازهای لازم برای اخذ اقامت دائم را کسب می نمایند و یا بعد از دو سال کار و با استفاده از روشی که مختص دارندگان ویزای 476 استرالیا بوده، از طریق کارفرما و با دریافت ویزای TSS موفق به اخذ اقامت دائم استرالیا می شوند. ویزای 476 استرالیا همانند تمامی ویزاها مزایا و معایبی دارد که در ادامه به آنها پرداخته خواهد شد.

ویزای استرالیا-ویزای 476 استرالیا 

مزایای ویزای 476 استرالیا

ویزای 476 استرالیا از راحت ترین روش های اخذ ویزاهای کاری استرالیا بوده و دارای مزایای زیادی است. ویزای 476 استرالیا هیچگونه سیستم امتیازبندی نداشته و داشتن شرایط لازم برای اخذ این نوع ویزا کافی است . از دیگر مزیت های دریافت ویزای 476 استرالیا این است که همسر و فرزندان فرد متقاضی می توانند متقاضی را همراهی نموده و به مدت 18 ماه در کشور استرالیا تحصیل، کار و زندگی نمایند. همچنین درخواست برای این نوع ویزا همانند سایر ویزاهای استرالیا آنلاین بوده و نیازی به مراجعه حضوری به سفارت استرالیا نیست. مدت زمان رسیدگی به پرونده های درخواست ویزای476 استرالیا نسبت به بقیه ویزاها بسیار کوتاه تر است و بین 3 تا 5 ماه بیشتر طول نخواهد کشید. مزیت دیگر ویزای 476، اخذ ویزای کاری موقت 18 ماهه استرالیا بوده که در صورت کسب امتیازات به اقامت دائم منتهی خواهد شد.

معایب ویزای 476 استرالیا 

علاوه بر مزایای ویزای 476 استرالیا، این ویزا معایبی نیز دارد. ویزای 476 استرالیا فقط برای متقاضیانی که دارای مدارک مهندسی هستند اعطاء می شود و بقیه رشته های تحصیلی را مشمول نمی گردد. همچنین افراد واجد شرایط این نوع ویزا فقط یک بار در زندگی خود می توانند این کار را انجام دهند و به هیچ وجه مدت زمان آن قابل تمدید نیست. مورد دیگری که می توان به عنوان معایب ویزای 476 ذکر کرد این است که ویزای 476 استرالیا همراه با اقامت موقت (TR) است و به فرد امکان دسترسی به کمک های اجتماعی مانند حمایت مالی دولتی (Centrelink ) یا خدمات درمانی استرالیا ( Medicare ) را نمی دهد. داشتن ویزای TR ، امکان پیدا کردن شغل را نیز دشوار می کند زیرا به طور معمول کارفرمایان افرادی را استخدام می کنند که با شرکت آنان به مدت طولانی تری همکاری نمایند.

ویزای استرالیا-معایب ویزای 476 استرالیا 

جهت کسب اطلاعات کامل درباره ثبت شرکت در استرالیا مقاله تنظیم شده در این زمینه را مطالعه فرمایید.

نتیجه گیری

استرالیا از جمله کشورهای جهان است که هم در صنعت گردشگری و هم از لحاظ مهاجر پذیری در رده کشورهای برتر جهان قرار دارد و هرساله تعداد زیادی از سراسر جهان با اهدافی همچون گردشگری، دیدار خانواده ، تحصیل ، تجارت وارد استرالیا می شوند. از این رو دولت استرالیا ویزاهای مختلفی در دو نوع اقامت موقت و اقامت دائم و تحت زیر مجموعه های خاص برای متقاضیان صادر می نماید. از انواع ویزاهای استرالیا می توان به ویزای توریستی، ویزای دانشجویی، ویزای کار و ویزای سرمایه گذاری اشاره نمود که هر کدام از این ویزاها دارای زیر مجموعه ها و شرایط مختص به خود هستند که با توجه به هدف متقاضی ویزا و داشتن شرایط فردی لازم توسط سفارت استرالیا صادر می گردد. لازم به ذکر است که برای هیچکدام از درخواست ویزاهای استرالیا نیاز به مراجعه حضوری به سفارت استرالیا نبوده و به صورت آنلاین انجام می پذیرد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا