Search
Close this search box.

ویزای ۱۹۰ استرالیا

خانه » اقامت » ویزای ۱۹۰ استرالیا
ویزای 190 استرالیا

دریافت اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰

Receiving Australian Permanent Residence through Visa 190

کشور استرالیا به دلیل بالا بودن کیفیت زندگی و رفاه اجتماعی همیشه جزء محوری ترین کشورهای دنیا از حیث جذب مهاجر بوده است به همین دلیل برای تسهیل و تسریع در این امر روش های مختلفی برای گرفتن ویزا و اقامت لحاظ کرده که یکی از آنها اقامت دائم از طریق ویزای ۱۹۰ استرالیا می باشد.

ویزای ۱۹۰ استرالیا برای خانواده هایی مناسب است که دارای کارفرمایی در کشور استرالیا نیستند و براساس تخصص و بدون وابستگی به شخصی یا شرکتی وارد کشور استرالیا شوند.

افرادی که از طریق ویزای ۱۹۰ استرالیا وارد کشور استرالیا می شوند می توانند خانوادۀ خود (همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال) را به همراه ببرند و پس از وارد شدن به کشور و کار کردن به صورت دائمی اقدام به اخذ اقامت دائم و نهایتاً شهروندی آن کشور را دریافت نمایند.

متقاضیان دریافت ویزای ۱۹۰ استرالیا می بایست از طریق اسپانسرهای ایالتی اقدام نمایند. ایالت های استرالیا برای تکمیل نیروی متخصص خود هر چند وقت یکبار لیستی از مشاغل مورد نیاز ایالت خود را از طریق سفارت های متبوع خود در همۀ کشورهای دنیا ابلاغ می کنند. مبنای اقدام ویزای ۱۹۰ استرالیا سیستم امتیاز بندی می باشد امتیاز بندی تا سقف ۱۰۰ امتیاز می باشد که متقاضی باید حد نصاب ۶۰ امتیاز را دریافت نماید تا بتواند از این سیستم استفاده نماید.

امتیاز اسپانسر ایالتی

امتیازی که توسط اسپانسر ایالتی به متقاضی داده می شود ۵ امتیاز است پس فرد چنانچه به حدنصاب ۵۵ امتیاز رسیده و ۵ امتیاز اسپانسر ایالتی را نیز دریافت نماید حائز شرایط ورود خواهد شد. برخی از شروط لازم برای کسب امتیاز داشتن آیلتس ۶ است که هر چند امتیاز آن صفر است ولی الزامیست فرد متقاضی برای دریافت ویزای ۱۹۰ استرالیا سنی کمتر از ۵۰ سال داشته باشد زیرا بیش از آن امتیازی برابر صفر دارد.

اگر مدرک زبان تافل باشد باید مهارت گوش کردن ۲ خواندن ۱۳ نوشتن ۲۱ و مکالمه ۱۸ باشد که کمترین حداقل هاست. آزمون CAE نیز مورد قبول است که باید امتیاز ۱۶۹ را بدست آورید. باید حتماً تخصص متقاضی در لیست مشاغل یکی از استانها باشد و نهایتاً مدرک فرد توسط یکی از مراکز ارزشیابی مورد تایید قرار گیرد.

ویزای 190 استرالیا

یکی از شروط دیگر این نوع ویزا این است که فرد چنانچه توسط یکی از ایالت ها پذیرفته شد می بایست حداقل ۲ سال را در آن استان مشغول به کار و زندگی باشد و بعد از آن می تواند در هر جای کانادا زندگی کند.
یکی دیگر از شروط ورود به استرالیا از طریق این سیستم داشتن شرایط خصوصی ایالت اسپانسر کننده است. لیست مشاغل، مدرک زبان مورد نیاز، سوابق کاری و مدت زمان آن برای هر کشوری متفاوت می باشد.

مراحل دریافت ویزای ۱۹۰ استرالیا

در مرحلۀ اول: متقاضی می بایست تمام سوابق تحصیلی و کاری خود را توسط یکی از نهادهای مورد تایید دولت استرالیا به ثبت برساند. این نهادها توسط خود سفارت خانه ها استعلام می گردد .که زمانی حدود ۴ ماه به طول می انجامد.

مرحلۀ دوم: پرکردن فرم های EOL می باشد که در پایان آن باید یکی از ایالت های استرالیا که مایل به اقامت در آن هستید را ذکر نمایید تا اسپانسری از آن ایالت به شما درخواست بدهد. البته همیشه نیاز به اعلام اسپانسر نیست و گاهی خود کشور از طریق فرم EOL برای متقاضی دعوت نامه ارسال می کند مشروط به اینکه ایالت مورد نظر را در فرم EOL انتخاب کرده باشید.

پس از دریافت دعوت نامه شما ۶۰ روز فرصت دارید که برای دریافت ویزای ۱۹۰ اقدام نمایید در این مدت ۶۰ روزه باید تست های پزشکی را داده و بیس چک را بگذرانید.

مدارک مورد نیاز ویزای ۱۹۰

داشتن مدرک زبان، اسناد تأهل برای افراد متاهل، پایان خدمت برای آقایان، تمامی مدارک و اسناد اشتغال، گواهی اشتغال به تحصیل، فیش حقوقی خصوصاً برای کارمندان دولتی، تمامی مدارک تحصیلی اعم از آکادمیک و فنی حرفه ای و … ، گواهی سلامت متقاضی و همراهانش و …

افرادی که می توانند از طریق ویزای ۱۹۰ استرالیا به عنوان همراه با متقاضی بروند جزء دو دسته زیر باشند.

اول: همسر و فرزندان متقاضی

دوم: اعضای درجۀ یک خانواده مشروط به اینکه مستنداتی ارائه گردد که در یک سال گذشته از لحاظ مالی وابسته به شخصی باشند
همۀ افراد پس از ورود از طریق ویزای ۱۹۰ استرالیا می توانند از همۀ مزایای کشور استرالیا که به شهروندان داده می شود استفاده کنند. از جملۀ این مزایا تحصیلات فرزندان سیستم های پزشکی رایگان، بیمه و … می باشد.
برای اطلاعات بیشتر از نحوۀ دریافت این نوع ویزا می توانید با موسسه آریانااپلای تماس گرفته و از تجربه مشاوران استفاده نمایید.

برای اطلاع از شرایط دریافت اقامت کشورهای اروپایی شما می توانید به مقاله برترین روش های دریافت اقامت اروپا در سال ۲۰۲۰ در وبسایت آریانااپلای مراجعه نمایید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا