Search
Close this search box.

روش های اخذ اقامت استرالیا

خانه » اقامت » روش های اخذ اقامت استرالیا
اقامت استرالیا

شرایط اخذ اقامت استرالیا

Australian Residence 

بسیاری از افراد به دلایل متعددی قصد مهاجرت به کشور دیگری را دارند گذشته از اینکه مقصد مد نظر هر کشوری می تواند باشد ولی حتماً بایستی از شرایط آن و نحوه اخذ ویزای کشور مورد نظر اطلاعات لازم را کسب نمایند.

کشور استرالیا یکی از این مقاصد مطلوب است و در مقایسه با کشورهای دیگر شرایط مناسب تری دارد. استرالیا به دلیل سطح کیفی بالای زندگی که برای شهروندان خود مهیا ساخته است وهمچنین مهاجر پذیر بودن بسیار مورد توجه افراد متقاضی مهاجرت قرار گرفته است.

روش های مختلفی همچون تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری، ازدواج و …برای مهاجرت و اقامت استرالیا وجود دارد ولی به دلیل تقاضاهای بسیار زیاد مهاجرت به این کشور از سراسر جهان، شرایط سخت تری برای اخذ ویزا بوجود آمده است اما همچنان برای افرادی که شرایط مدنظر این کشور را دارند، امکان مهاجرت فراهم است.

در ادامه مطلب تلاش می نمائیم تمامی روش های موجود برای اقامت استرالیا را توضیح داده و راهنمایی های لازم را در اختیار متقاضیان مهاجرت به این کشور قرار دهیم.

شرایط زندگی در استرالیا چگونه است؟

استرالیا با نام رسمی، کشورهای مشترک المنافع استرالیا در نیمکره جنوبی قرار گرفته است. کشور استرالیا که تمام یک قاره را فراگرفته، ششمین کشور جهان از لحاظ وسعت بوده و شهر کانبرا، پایتخت این کشور پهناور می باشد. اقتصاد استرالیا بر پایه کشاورزی و بازرگانی است و مهمترین تولیدات استرالیا، نیشکر، غلات، پنبه و گوشت است.

استرالیا مرز خاکی با هیچ کشوری ندارد و بخاطر موقعیت جغرافیایی خاص خود با بقیه کشورهای جهان فاصله بسیاری دارد. شهرهای سیدنی و ملبورن بزرگترین شهرهای استرالیا هستند و زبان ملی این کشور به دلیل استفاده اکثریت مردم، زبان انگلیسی است.

شرایط زندگی در استرالیا

کشوراسترالیا به دلیل وسعت دارای شرایط آب و هوایی مختلف است نواحی شمالی استرالیا آب و هوایی گرمسیری، نواحی جنوبی و شرق استرالیا دارای آب و هوای معتدل و در نواحی مرکزی از آب و هوای خشک و نیمه خشک برخوردار است.

استرالیا جمعیتی در حدود ۲۵ میلیون نفر داشته و بیشترین جمعیت در شهرهای کانبرا، سیدنی، ملبورن، بریزبن، پرت و آدلاید ساکن هستند. بیش از نیمی از جمعیت استرالیا را مهاجرینی تشکیل داده اند که یا خودشان خارج از استرالیا متولد شده اند و یا اینکه پدر یا مادرشان خارجی هستند و از این رو کسی در این کشور احساس غربت نخواهد داشت.

استرالیا به دلیل برخورداری از اقتصادی مطلوب، سطح بالای کیفی زندگی، موقعیت های شغلی بیشتر و جاذبه های طبیعی همواره مورد توجه مهاجرین بوده و ایرانیان زیادی هم این کشور زیبا را به عنوان مقصد خود در نظر دارند.

چه روش هایی برای اقامت استرالیا وجود دارد؟

اقامت استرالیا را می توان در دو گروه اقامت دائم و اقامت موقت دسته بندی نمود لازم به ذکر است که برخی از ویزاهای اقامت موقت استرالیا امکان تبدیل به اقامت دائم را دارند. فرق ویزاهای اقامت موقت و دائم در مدت زمانی است که شما اجازه حضور در خاک استرالیا را دارید.

کسانی که قصد مهاجرت به استرالیا را دارند بایستی برای اقامت دائم استرالیا اقدام نمایند. ویزاهای اقامت موقت این امکان را برای شما فراهم می نمایند که برای یک مدت مشخص در استرالیا باشید و بعد از آن برای اقامت دائم اقدام نمائید. اقامت ازطریق سرمایه گذاری، ازدواج، کار، فرزندان مقیم استرالیا یا والدین به عنوان اقامت های دائم شناخته می شوند.

اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

یکی از روشهای مهاجرت به استرالیا، روش سرمایه گذاری در این کشور است. ویزای سرمایه گذاری استرالیا شامل زیرمجموعه های ۱۳۲، ۸۸۸، ۸۹۰ و ۸۹۲ می باشند که هر کدام از این ویزاها راتوضیح خواهیم داد.

ویزای زیرمجموعه ۱۳۲ استرالیا

متقاضیانی که خواستار مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری هستند مناسب ترین راه برایشان اقدام برای اخذ ویزای ۱۳۲ استرالیاست.

ویزای استرالیابزرگترین مزیت این روش برخورداری از اقامت دائم برای شما و تمام خانواده از همان ابتدای ورود به استرالیا می باشدعلاوه بر اقامت دائم از بیمه درمانی و حق تحصیل رایگان فرزندان نیز برخوردار خواهید بود. این روش سرمایه گذاری بیشتر مناسب افراد با سرمایه های بزرگ است .

ویزای زیرمجموعه ۸۸۸ استرالیا

ویزای ۸۸۸ استرالیا مرحله دوم از ویزای ۱۸۸ این کشور است. متقاضیانی که شرایط لازم برای سرمایه گذاری بر اساس ویزای ۱۸۸ را داشته و از این طریق اقامت موقت استرالیا را به دست آورده اند و تصمیم دارند که کسب و کار خود را در این کشور ادامه دهند، می توانند برای ویزای ۸۸۸ استرالیا که همراه با اقامت دائم است، اقدام نمایند تا به صورت نامحدود در استرالیا بمانند.

ویزای زیرمجموعه ۸۹۰ و ویزای ۸۹۲

ویزای زیر مجموعه۸۹۰ استرالیا از ویزاهای اقامت دائم استرالیا بوده که بایستی به طور مستقل و بدون اسپانسر اقدام نمایند. این نوع ویزا مناسب افرادی است که ویزای موقت داشته و در استرالیا تجارت می نمایند و می خواهند به تجارت خود در این کشور ادامه داده و در استرالیا بمانند. از شروط اخذ این ویزا سابقه اقامت استرالیا حداقل یکسال می باشد.ویزای ۸۹۲ استرالیا شرایط مساوی با ویزای ۸۹۰ داشته و تنها تفاوت این نوع ویزا، داشتن اسپانسر ایالتی یا منطقه ای است.

به طور کلی ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا و یا ثبت شرکت در این کشور دارای سیستم امتیاز بندی بوده که این امتیازات براساس سن، سرمایه، میزان گردش مالی، میزان فعالیت و درصد سهم شخص از کسب وکار، متغییر است.

اقامت استرالیا از طریق کار

بهترین روش دریافت اقامت استرالیا، مهاجرت بر اساس تخصص و مهارت است و در صورتی که شما در زمینه های مختلف کاری تخصصی دارید می توانید از طریق زیرمجوعه های ۱۸۶، ۱۸۷، ۱۸۹و۱۹۰ اقدام نمائید.

امتیازبندی این نوع ویزاها بر اساس سن، سابقه کار، نمره زبان و سطح تحصیلات است و درصورتی که امتیار مدنظر را کسب نمودید وارد رقابت برای اخذ ویزاهای کاری خواهید شد و اگر موفق به اخذ دعوت نامه شدید، اقامت استرالیا را به صورت دائم بدست خواهید آورد.

ویزای زیرمجوعه ۱۸۶ استرالیا برای کسانی است که ویزای ۴۵۷ استرالیا را دارند و به مدت ۲سال برای کارفرمای که اسپانسر ایشان بوده، کار کرده اند و در صورتی که کارفرما از عملکرد فرد رضایت داشته وبرای ادامه همکاری و اسپانسر شدن اعلام آمادگی کرده باشد، شخص دارای ویزای ۴۵۷ می تواند برای اخذ ویزای ۱۸۶ با اقامت دائم، اقدام نمایند.

ویزای زیرمجموعه ۱۸۷ استرالیا برای کسانی است که حد نصاب امتیاز را بدست نیاورده و از طریق کارفرمای مناطق کم جمعیت استرالیا اقدام به اخذ ویزا می نمایند.

ویزای زیر مجموعه ۱۸۹ استرالیا بهترین انتخاب برای افرادی است که به تنهایی موفق به اخذ امتیازات لازم شده و نیازی به اسپانسر ندارند. این نوع ویزا بهترین نوع ویزای کاری بوده چون هیچ محدودیتی در انتخاب شهر محل اقامت در استرالیا نخواهند داشت.

ویزای زیر مجموعه ۱۹۰ استرالیا در صورتی به کار می آید که شما حد نصاب امتیاز لازم را نیاورده و با اخذ حمایت از یکی از ایالتهای استرالیا ۵ امتیاز کسب می کنید و در این صورت می توانید برای ویزای زیرمجموعه ۱۹۰ استرالیا نمائید.اگر تمایل به اقدام از طریق ویزاهای کاری دارید بایستی اطلاعات کافی در رابطه با امتیازبندی ویزاهای مختلف کاری استرالیا داشته باشید.

همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ی کار در استراالیا به مقاله ای در همین سایت با عنوان  کار در استرالیا در مراجعه نمایید.

اقامت استرالیا از طریق ازدواج

اگر با یک استرالیایی یا فردی که اقامت استرالیا را بصورت دائم دارد، ازدواج یا نامزد کنید از طریق ویزای نامزدی یا ازدواج استرالیا یا همان ویزاهای ۸۰۱ و ۱۰۰ اقامت دائم استرالیا را کسب می نمائید البته بایستی مدارک قانونی ازدواج خود را در اختیار اداره مهاجرت قرار دهید یا اینکه اثبات نمائید از ۱۲ ماه قبل از تشکیل پرونده، زندگی مشترک داشته اید.

اقامت استرالیا از طریق ازدواج

اگر از طریق این ویزا اقدام نمائید درابتدا شما با اقامت موقت وارد خاک استرالیا می شوید ولی ازهمه امکانات اقامت استرالیا به صورت دائم برخوردار بوده و بعد از چند مدت و در صورت داشتن شرایط لازم برای اخذ ویزای نامزدی وازدواج برای اقامت دائم استرالیا اقدام خواهید نمود.

اقامت استرالیا از طریق والدین یا ویزای فرزند استرالیا

بسیاری از افرادی که به روشهای مختلف اقامت دائم استرالیا را به دست آورده اند فرزندانی در کشورهای دیگر دارند که علاقمند هستند به خودشان محلق گردند از این رو با استفاده از ویزای زیر مجموعه۱۰۱ که به ویزای فرزند استرالیا شهرت دارد می توانند برای انتقال فرزندان زیر ۱۸ سال به استرالیا اقدام نمایند گفتنی است در صورتی که فرزند واقعی فرد نبوده و فرزند خوانده باشد از طریق ویزای زیرمجموعه ۱۰۲ استرالیا برای اخذ اقامت استرالیا به صورت دائم درخواست خواهند داد.

همچنین خویشاوندان کودکان یتیم یا بچه های که سرپرست آنها توانایی نگهداری شان را ندارد می توانند از طریق ویزای زیر مجموعه ۱۱۷ استرالیا، اقامت دائم این کودکان را کسب نمایند.

اقامت استرالیا از طریق فرزندان

اغلب فرزندانی که در استرالیا زندگی میکنند و اقامت دائم این کشور را دارند، تمایل دارند که والدین شان در کنارشان باشند و می توانند از طریق ویزاهای ۱۰۳ و ۱۴۳ که تفاوت چندانی با هم ندارند، جهت اقامت استرالیا یه صورت دائم برای والدین خود اقدام نمایند ولی بایستی توجه داشت که این پروسه بسیار زمان بر است و هم اکنون افراد بسیار زیادی در نوبت هستند.

اقامت استرالیا از طریق تحصیل

استرالیا به دلیل برخورداری از دانشگاه های معتبر بین المللی همواره مقصد بسیاری از دانشجویان بین المللی بوده است این کشور دارای ۱۱۰۰ کالج و دانشگاه و بیش از ۲۲۰۰۰ رشته دانشگاهی می باشد و پس از انگلستان و آمریکا دارای بیشترین دانشجوی بین المللی است.

هزینه های تحصیل و زندگی در استرالیا با توجه به شهر محل اقامت و مقدار شهریه دانشگاه ها متفاوت است ولی د رکل هزینه های تحصیل و زندگی در استرالیا در مقایسه با کشورهای دیگر بالاتر است. دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در استرالیا را دارند بایستی مدرک زبان آیلتس یا تافل را ارئه نمایند همچنین برای اخذ ویزا باید تمکن مالی لازم برای هزینه تحصیل و زندگی در استرالیا را در اختیار سفارت قرار دهند.

اقامت استرالیا از طریق تولد فرزند

در واقع اخذ تبعیت هر کشوری پیرو دو شرط خاک و خون است. اخذ تبعیت کشور استرالیا تا سال ۱۹۸۶ پیرو خاک بود و هر فرزندی که در این کشور متولد می شد مطمئناً اقامت استرالیا به صورت دائم را اخذ می نمود ولی بعد از این تاریخ به دلیل افزایش آمار مهاجرین، قوانین سخت گیرانه تری نسبت به قبل وضع شد و تبعیت فرزندان تابع شرط خون گردید به این صورت که اگر یکی از والدین فرزند متولد شده اقامت دائم استرالیا را داشته و یا تبعه استرالیا باشد، فرزند هم از بدو تولد اقامت دائم داشته و شهروند استرالیا خواهد شد.

اقامت استرالیا از طریق پناهندگی

اخذ پناهندگی استرالیا به دو صورت امکان پذیر است:

  • از طریق پناهندگی و طرح بشر دوستانه
  • به عنوان پناهجو

روش پناهندگی از طریق طرح بشردوستانه مختص افرادی است که بنا به دلایلی در خارج از کشور خود زندگی می کنند و آزار و اذیت و تبعیض نسبت به آنها اعمال شده است. در صورتی که شرایطی این چنینی داشتید از نظر سلامت مورد بررسی قرار می گیرید و در صورت تأیید موفق به اخذ پناهندگی خواهید شد.

اقامت استرالیا از طریق پناهندگی

پناهجو به افرادی گفته می شود که در کشور خود به دلیل مسائل مذهبی، سیاسی و فعالیت در برخی گروه های اجتماعی مورد شکنجه و آزار قرار گرفته اند و از این رو می توانند برای اخذ پناهندگی استرالیا درخواست دهند.پناهندگان در استرالیا از حقوقی همچون، امنیت شخصی، برخورداری از حقوق شهروندی، منع رفتارهای ضد حقوق بشری، برابری افراد در مقابل قانون، حق کار و حق بهره مندی از آموزش و پرورش برخوردار می باشند.

به پناه جویانی که در کمپ ها مستقر هستند علاوه بر مسکن، خوراک و پوشاک، حقوقی معادل ۶۳ دلار استرالیا ماهانه تعلق می گیرد و پناه جویانی که در خارج از کمپ زندگی می کند ماهانه مبلغ ۳۱۵ دلار استرالیا دریافت می نمایند.

بایستی یادآور گردید که پناهندگی در استرالیا روش مناسبی برای مهاجرت نیست. همه ما اخبار و حوادثی که برای پناهندگان ایرانی در این کشور اتفاق افتاده را شنیده ایم و حتی از شرایط بدی که این افراد بخاطر قرارگرفتن در میان ملیت های مختلف و عدم وجود مراقبت های بهداشتی، عفونت و یا حتی گرسنگی به آن دچار شده اند، اطلاع داریم. متأسفانه در برخی مواقع شرایط به حدی نامساعد شده که حتی منجر به مرگ افراد شده است.

آریانا پارس به عنوان تنها مرکز مشاوره که به صورت همزمان دارای مجوز اعزام نیروی کار به خارج از کشور از وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی و مجوز اعزام دانشجو از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد، هیچگونه فعالیتی در زمینه پناهندگی نداشته و به تمامی دوستان عزیز توصیه می نمائیم که به هیچ عنوان روش پناهندگی را به عنوان روشی بی خطر و مطمئن تصور نکنید و از روش های امن و قانونی برای ورود و اقامت استرالیا استفاده نمائید.

مشکلات اخذ اقامت استرالیا

اقامت استرالیا علاوه بر مزایای زیادی که دارد مثل هر کشوری معایبی هم داشته که در اینجا به آنها اشاره خواهیم نمود. مشکلی که بیشتر افراد مهاجر به استرالیا به آن اشاره می نمایند مربوط به لهجه استرالیایی است که برای افراد تازه وارد شاید کمی سخت باشد ولی به مرور زمان با این لهجه آشنائی پیدا می کنند.

بالا بودن هزینه های زندگی در استرالیا از دیگر معایب اقامت این کشور است و در واقع با توجه به شهر محل اقامت افراد متغییر است و هزینه های همچون مسکن، حمل و نقل، غذا و غیره را شامل می گردد.

مزیت های اخذ اقامت استرالیا

کشور استرالیا دارای اقتصادی مستحکم با نرخ بیکاری بسیار پایین بوده و بدلیل همین شرایط مطلوب مهاجرین زیادی را پذیرش می نماید.از مزیت های اقامت استرالیا جذب نیروی بسیار زیاد به صورت سالانه بر اساس لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا می باشد و نیروهای ماهر و متخصص از این طریق اقامت استرالیا را اخذ می نمایند.

از دیگر مزایا اقامت استرالیا که می توان به عنوان بزرگترین مزیت در نظر گرفت، بررسی پرونده های افراد متقاضی توسط اداره مهاجرت استرالیا به صورت عادلانه و بدون هیچگونه تبعیضی است.

به واسطه مهاجرت پذیر بودن کشور استرالیا، افراد با ملیتها و نژادهای مختلف در این کشور گرد هم آمده اند و از استرالیا کشوری چند فرهنگی ساخته اند. بیشتر افراد ساکن در استرالیا مهاجر بوده و به نوعی همزاد پنداری عمومی برقرار است و افراد بدون در نظر گرفتن پیشینه فرهنگی و نژادی و بصورت مسالمت آمیزدر کنار همدیگر زندگی می کنند که پایین بودن آمار جرم و جنایت در این کشور، گواه این ادعاست.

شرایط تمدید برای اقامت استرالیا

ویزاهای مختلف استرالیا که در این مطلب به آنها اشاره شد عموماً قابل تمدیده بوده و در صورتی که فرد تمایل به تمدید ویزا داشته باشد قادر خواهد بود با درخواست مربوطه ویزای خود را برای مدت مشخصی تمدید نماید مثلاً شخصی که با اخذ ویزای تحصیلی وارد استرالیا شده بعد از اتمام تحصیلات با پیدا نمودن شغل قادر است که ویزای خود را تمدید نماید و یا ویزای ۸۰۱ که ویزای نامزدی بوده و بین ۱۲ تا ۱۵ ماه اعتبار دارد، پس از ازدواج رسمی قابل تمدید خواهد بود.

همچنین ویزاهای کاری زیرمجموعه ۱۸۹ و ۱۹۰ استرالیا که به مدت ۵ سال اعتبار دارند، پس از پایان اعتبار قابل تمدید بوده و فرد در نهایت موفق به اخذ پاسپورت خواهد شد.

امکان اخذ اقامت استرالیا به صورت دائم در سال ۲۰۲۰

اگر با هر کدام از روش های مهاجرت به استرالیا اعم از تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری و یا روش های دیگر به این کشور مهاجرت کرده اید قادر به اخذ اقامت دائم خواهید بود و در صورتی که حداقل ۴ سال در این کشور اقامت داشته باشید می توانید به عنوان یک شهروند درخواست پاسپورت بدهید. کسانی که موفق به اخذ پاسپورت استرالیا می شوند امکان سفر به ۱۱۰ کشور جهان بدون نیاز به ویزا برایشان مهیا می گردد.

در صورتی که تمایل دارید اطلاعات کامل تری پیرامون استرالیا به دست بیاورید با مشاورین آریانا اپلای تماس حاصل فرمائید تا با استفاده از راهنمایی های لازم کشور مورد نظر خود را به درستی انتخاب نمائید. همچنین با مراجعه به سایت اداره مهاجرت استرالیا به روزترین اطلاعات مهاجرتی راجب این کشور را اخذ خواهید نمود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا