...
مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی
آریانااپلای » بلاگ » سرمایه گذاری » مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی

شرایط مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی

Conditions for Immigrating to Canada through Entrepreneurship

کشور کانادا در آمریکای شمالی متشکل از ده استان می باشد. کانادا رتبه دوم بزرگ ترین کشور پس از روسیه را دارد اما جمعیت روسیه 5 برابر کانادا می باشد. به همین علت کانادا به عنوان مقصد نهایی عده زیادی از افراد برای کار، زندگی و تحصیل می باشد. فرصت های اقامتی بسیار مناسبی برای مهاجرین به کانادا در نظر گرفته شده است.
در میان روش های مهاجرت به کانادا، مهاجرت تحصیلی، امتیاز بندی و نیروی متخصص و روش کارآفرینی به عنوان برجسته ترین روش ها به حساب می آیند. هر کدام از این روش های مهاجرتی کانادا شرایط مختص خود را داشته و به همین علت مخاطبین خاص خود را نیز دارند.

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی

برنامه کارآفرینی کانادا در استان های مختلف وجود دارد. با توجه به جزئیاتی که برای روش کارآفرینی در هر استان کانادا وجود دارد، این برنامه می تواند به اخذ اقامت دائم کانادا منجر شود.
اگر شما به عنوان یک متقاضی ورود به کانادا از طریق کارآفرینی ، سابقه راه اندازی یک کسب و کار و مدیریت آن را در ایران داشته باشید، می توانید به این روش مهاجرتی امیدوار باشید. به عبارت دیگر برنامه های کارآفرینی در استان های کانادا برای افرادی که سوابق کاری مرتبط با مدیریت و یا مالکیت کسب و کار در سطوح مختلف را داشته باشند ، مناسب تر می باشند.

یکی از نکات اصلی در هر کدام از برنامه های کارآفرینی کانادا وجود دانش زبان می باشد. با توجه به استان مد نظر جهت کارآفرینی، ارائه مدرکی برای دانش زبان انگلیسی یا زبان فرانسه الزامی می باشد. البته این نکته نیز با توجه به شرایط هر استان کانادا متفاوت است. در میان مناسب ترین استان های کانادا برای برنامه کارآفرینی می توان به انتاریو، منیتوبا، ساسکاچوان، پرنس ادوارد و بریتیش کلمبیا اشاره نمود.

برای آشنائی بیشتر با  کشور کانادا لطفا کلیک نمایید. 

کارآفرینی استانی کانادا

استان های مختلف کانادا با توجه به شرایط و نیاز های خود برنامه کارآفرینی را در شرایط و مراحل مختلفی ارائه نموده اند. البته همه استان های کانادا از قوانین فدرال این کشور نیز پیروی می نمایند. قانون فدرال کانادا دست استان های مختلف را در جذب نیروی کار متخصص با توجه به مشاغل و حرفه های مود نیاز همان استان، کار آفرینان و سرمایه گذاران خارجی برای ایجاد شغل و کمک به اقتصاد پویا در کانادا و همچنین شرایط اقامتی خود باز گذاشته است.

سفر به توریستی ترین کشورهای جهان

این بدان معناست که اگر قصد مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی را دارید، بایستی روند پرونده خود را از طریق اداره مهاجرت در استان مربوطه به جریان بیاندازید. به عبارت ساده تر، می توان بیان کرد که در روش کارآفرینی کانادا برای همه استان ها بایستی تعهدی نسبت به تهیه سرمایه برای تاسیس کسب و کار را به دولت فدرال ارائه دهند.

برای آشنائی بیشتر با استان های کانادا، لطفا این مقاله را مطالعه فرمائید : ایالت های کانادا

اخذ اقامت از طریق سیستم کارآفرینی انتاریو 

استان انتایریو کانادا برنامه های جالبی برای جذب متقاضیان سرمایه گذاری و راه اندازی کسب و کار فراهم نموده است. برنامه کارآفرینی انتاریو یا OINP Entrepreneur Stream به دنبال پذیرفتن متقاضیانی است که قادر به پیاده سازی کسب و کاری جدید و یا خرید یکی از بیزینس های موجود در انتاریو باشند. طبیعتا، مفید بودن کسب و کار برای استان انتاریو کانادا از جمله موارد برجسته برای برنامه کارآفرینی این استان می باشد.

برای متقاضیان کارآفرینی انتاریو، پس از توافق برای تاسیس بیزینس در انتاریو مجوز کار موقت دریافت می شود. اگر مباحث مرتبط با سرمایه گذاری و ایجاد شغل در این توافق نامه درج شود، متقاضیان کارآفرینی می توانند برای دریافت اقامت دائم کانادا اقدام نمایند. بدین ترتیب بایستی با توجه به سیستم EOI یا علاقه مندی برای اقامت دائم اقدام نمایند. برای ابراز علاقه مندی یا سیستم EOI بایستی شرایط زیر توسط متقاضیان رعایت شود.

• سابقه کاری به عنوان مدیر ارشد یا صاحب کسب و کار طی مدت 2 سال از 5 سال گذشته
• در صورت وجود سابقه کار در هر دو مورد عنوان شده، هنگام ثبت EOI بایستی یک مورد را انتخاب نمایید.
• وجود میزان حداقل دارایی خالص با توجه به منطقه کسب و کار با توجه به جدول زیر

کسب و کار واقعی در تورنتو بزرگ یا GTA 800  هزار دلار
کسب و کار های خارج از GTA 400 هزار دلار
کسب و کار حوزه ICT فناوری اطلاعات 400 هزار دلار

 

سرمایه گذاری شخصی برای َبیزینس در GTA 600 هزار دلار
سرمایه گذاری شخصی برای َ بیزینس های خارج از GTA 200 هزار دلار
سرمایه گذاری شخصی برای َحوزه فناوری اطلاعات ICT 200 هزار دلار

 

• وجود مالکیت یک سوم از سهام شرکت
• ایجاد دو شغل دائم برای شهروندان یا افرادی که دارای اقامت دائم کانادا هستند.
• اگر یکی از کسب و کار های موجود در انتاریو را خریداری می کنید، بایستی علاوه بر مشاغل موجود، دو شغل جدید نیز ایجاد نمایید.
• در صورت خرید بیزینس های موجود در انتاریو بایستی قبل از خرید و ارائه درخواست EOI یک سفر برای تحقیقات بازار به انتاریو  داشته باشید.
• وجود برنامه برای رسیدن به سود دهی از طریق فروختن کالا و یا ارائه خدمات
• تطبیق بیزینس پیشنهادی با قوانین کانادا برای راه اندازی کسب و کار
• رعایت قوانین بازار انتاریو نظیر قوانین اشتغال و سلامت کارکنان و بیمه
• وجود کسب و کار به شکل دائم و عدم وابستگی به محدوده زمانی مشخص مانند کسب و کار های فصلی
• فعالیت کسب و کار موجود در انتاریو به عنوان یک بیزینس اکتیو طی 5 سال گذشته
• اثبات مالکیت و همچنین نامه استعلام ارزش برای خرید کسب و کار در انتاریو
• عدم مالکیت کسب و کار توسط فردی که از طریق همین برنامه کسب و کار را خریده و یا راه اندازی نموده است.
• علاوه بر حفظ مشاغل موجود بایستی دو شغل تمام وقت به مجموعه کسب وکار اضافه شود. البته این تعداد بسته به موقعیت مکانی داخل یا خارج از منطقه تورونتو بزرگ یا GTA (کلان شهر تورنتو) دارد.
• رعایت میزان دستمزد های فعلی و حداقل دستمزد با توجه به قوانین انتاریو
• صرف یک دهم سرمایه گذاری برای توسعه یا R&D

سفر به توریستی ترین کشورهای جهان

مدارک لازم

مدارک لازم برای ارائه در برنامه های کار آفرینی و سرمایه گذاری در مراحل مختلف اقدام در راستای رسیدن به اقامت دائم کانادا از این طریق متفاوت می باشند. به عنوان مثال در مرحله ارسال و ثبت EOI یا درخواست علاقه مندی بایستی شرح وضعیت خود را به طور دقیق و مفصل توضیح داده و در صورت وجود مدارک پشتیبان خود را به این نامه ضمیمه نمایید. به طور کلی هشت مرحله اصلی برای موفقیت در برنامه کارآفرینی استان انتاریو کانادا وجود دارند.

متقاضیان برنامه کارآفرینی انتاریو بایستی مدارک لازم را بر اساس این مراحل تنظیم و ارائه نمایند. طبیعتا برای رسیدن به اقامت دائم و شهروندی کشور کانادا بایستی این مراحل را با موفقیت هر چه بیشتر پشت سر گذاشته و مدارک مناسبی را به شکل صحیح و صادقانه ارسال نمایید. بدین ترتیب می توان به اخذ اقامت دائم کانادا و شهروندی این کشور امیدوار بود.

• ارسال EOI
• دعوت به اقدام
• ارائه درخواست در قالب اپلیکیشن فرم
• انجام مصاحبه
• قرارداد
• اخذ ویزای کاری موقت
• تاسیس کسب و کار
• درخواست برای روند اقامت دائم

سفر به توریستی ترین کشورهای جهان

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره شرایط ثبت شرکت در کانادا، لطفا این مقاله را مطالعه فرمائید : ثبت شرکت در کانادا

مزایای کارآفرینی در انتاریو

با توجه به نرخ تعداد نیروی کار و نرخ بیکاری و پراکندگی آن ها در استان انتاریو کانادا، متقاضیان راه اندازی کسب و کار در کانادا می توانند به راحتی و بدون زحمت خاصی تنها با تخصیص سرمایه مناسب برای توسعه کسب و کار و به کار گیری افراد مختلف در کانادا به میزان قابل توجهی سود کسب نمایند. وجود نیروی کار در زمینه های مختلف نیز راه را برای کارآفرینان از لحاظ ایجاد اشتغال و استخدام افراد مختلف هموار ساخته است.

به عبارت دیگر، این روش نه تنها منجر به دریافت اقامت دائم کانادا می گردد، بلکه برای صاحبان مشاغل و سرمایه سود قابل توجهی را به همراه دارد. از سوی دیگر، کارآفرینی در انتاریو به مثابه کمک به اقتصاد این استان و کشور کانادا نیز تلقی می شود.
انتاریو به عنوان یکی از 4 استان برجسته در کانادا مطرح شده و از لحاظ اقتصادی قدرت این استان بسیار بارز می باشد. شرکت های تولیدی و خدماتی مختلفی نیز در تورنتو واقع شده اند. سطح اشتغال نیز در تورنتو مناسب بوده و از روند رو به رشدی برخوردار است.

اخذ اقامت از طریق سیستم کارآفرینی منیتویا

استان منیتوبا در قسمت مرکزی کانادا واقع شده است. برنامه کارآفرینی منیتوبا نیز با توجه به شرایط ویژه خود مورد توجه کارآفرینان واقع شده است. برنامه کارآفرینی منیتوبا در گذشته با عنوان MPNP-B شناخته می شد اما اکنون این برنامه استانی با نام Entrepreneur Pathway شناخته می شود.

منیتوبا در مرکز کانادا واقع شده و با انتاریو، ساسکاچوان و ایالات متحده همسایه است. وینیپگ به عنوان مرکز این استان هشتمین شهر بزرگ کانادا است. کشاورزی، حمل و نقل، معادن، جنگل و توریست از جمله مهمترین پیشرانه های اقتصادی منیتوبا به حساب می آیند.
منیتوبا نیز مانند سایر استان ها برنامه کارآفرینی را با شراط خاص خود ارائه می کند. کارآفرینی منیتوبا معمولا برای صاحبان مشاغل و افرادی که پروانه کسب دارند مناسب تر می باشد.

سفر به توریستی ترین کشورهای جهان

شرایط برنامه کارآفرینی منیتوبا به شرح زیر بوده و در دو قسمت ارائه می شود :

• وجود سابقه کاری مرتبط به مدت 3 سال طی 5 سال گذشته به شکل صاحب یا مدیر ارشد کسب و کار
• مدرک زبان انگلسی معادل آیلتس جنرال 5.5 و یا فرانسوی معادل آن
• وجود دارایی به ارزش 500 هزار دلار مورد تایید کانادا
• مدرک تحصیلی دیپلم و بالاتر
• سن قانونی برای مدیریت
• سرمایه گذاری خرید کسب و کار در ویپینگ به ارزش 250 هزار دلار و یا 150 هزار دلار در اطراف مرکز منیتوبا
• استخدام یک نفر شهروند یا مقیم کانادا که جزو بستگان مالک نباشد.
• ارائه طرح توجیهی یا بیزینس پلن موجه و شدنی
• ورود به منیتوبا برای انجام تحقیقات و ارزیابی بازار
• کسب امتیاز انطباق طبق موارد جدول زیر

متقاضیان کارآفرینی در استان منیتوبا کانادا با توجه به فاکتور های مختلفی امتیاز بندی می شوند. کسب 60 امتیاز برای کارآفرینی منیتوبا برای متقاضیان مطلوب می باشد. در ادامه به بیان امتیازات موجود برای کارآفرینی منیتوبا طی چند جدول خواهیم پرداخت.

آیلتس 5 توسط همسر فرد متقاضی
وجود اقوام درجه 1 در منیتوبا که حداقل یک سال اقامت داشته باشند
وجود فرزند مشغول به تحصیل در منیتوبا
تحصیل متقاضی یا همسر در منیتوبا
وجود سابقه کاری در منیتوبا حداقل 6 ماه

 

شرط سنی یکی از نکات بسیار مهم برای جذب کارآفرین و یا سرمایه گذار در استان منیتوبا کانادا می باشد. همانطور که در جدول زیر مشاهده می کنید، سنین کمتر از بیست و یک سال و بیشتر از 54 سال دارای امتیاز و ارزشی در این سیستم نمی باشند. علت این امر هزینه هایی است که دولت استانی منیتوبا بایستی برای مواردی نظیر کسب تجربه و یا نگهداری و هزینه های درمانی این دو قشر متحمل شود.

اما در سنین دیگر به شرح جدول زیر می توان امتیازات مختلفی را کسب نمود. البته رد یا قبول شدن در سیستم امتیازات کارآفرینی منیتوبا کانادا تنها وابسته به شرط سنی نبوده و جدول زیر یکی از معیار های کسب امتیاز می باشد. با مطالعه این جدول می توانید به اطلاعات مفیدی راجع به تاثیر سن در امتیاز کارآفرینان استان منیتوبا کانادا دست پیدا نمایید.

سن امتیاز
کمتر از 21 سال 0
21 – 24 سال 5
25 – 29 سال 10
30 – 44 سال 15
45 – 49 سال 10
50 – 54 سال 5
بیشتر از 54 سال 0

یکی دیگر از موارد مهم در کسب امتیاز سیستم کارآفرینی منیتوبا تملک بیزینس یا کسب و کاری است که در سابقه فرد متقاضی ذکر می گردد. برای اطلاع از جزئیات نحوه امتیاز بندی این آیتم جدول زیر را مطالعه نمایید.

میزان سهم از کسب و کار امتیاز
مالک بیش از 50 درصد 15
مالک 20 – 50 دصد 12
مدیر (بدون درصد) 10

 

علاوه بر میزان مالکیت کسب و کار، میزان تجربه کاری در حوزه مدیریت نیز طبق رزومه اعلام شده مورد محاسبه قرار می گیرد. دقت نمایید که سوابق غیر مدیریتی برای مهاجرت کارآفرینی منیتوبا تاثیر چندانی نخواهد داشت. جدول زیر اطلاعات امتیاز بندی بر اساس سوابق مدیریتی را بیان می کند.

تجربه کاری (مدیریت) امتیاز
بیشتر از 10 سال 15
6 – 10 سال 10
3 – 6 سال 5

 

سفر به توریستی ترین کشورهای جهان

هنگامی که صحبت از کارآفرینی در استان منیتوبا و یا سایر استان های کانادا به میان بیاید، سرمایه در دسترس و میزان دارایی نقش تعیین کننده ای ایفا می کند. با توجه به حدول زیر می توانید از اطلاعات امتیاز بندی بر اساس میزان دارایی آگاه شوید.

میزان دارایی (دلار کانادا) امتیاز
500 هزار – 1 ملیون 8
500 هزار 10
1 – 1.5 میلیون 12
1.5 – 2 میلیون 13
2 تا 2.5 میلیون 14
بیشتر از 2.5 میلیون 15

 

دانش زبان انگلیسی بر اساس معیار CLB نیز یکی از فاکتور های تعیین کننده در امتیاز بندی کارآفرینی منیتوبا می باشد. این فاکتور نه تنها برای منیتوبا بلکه برای بسیاری از دیگر استان های کانادا در برنامه کارآفرینی شان موثر می باشد. معیار CLB نیز برای زبان فرانسوی و زبان انگلیسی وجود دارد.

دانش زبان فرانسه یا انگلیسی بر اساس CLB امتیاز
کمتر از 4 0
4 – 6 15
بیشتر از 6 20

 

موارد موجود در جدول زیر به عنوان فاکتورهای انطباق پذیری برای کارآفرینی منیتوبا تلقی می شوند. منظور از انطباق پذیری وجود عواملی است که فرآیند زندگی و کار در این استان را تسهیل نماید.

موارد انطباق پذیری امتیاز
بازدید 5 روزه و تحقیق در منیتوبا 15
اقوام درجه یک با اقمت بیش از یک سال در منیتوبا 5
فرزند در حال تحصیل در منیتوبا 5
مدرک زبان همسر متقاضی با معیار CLB 5 به بالا 10
سابقه کار متقاضی یا همسر وی به مدت یک سال در منیتوبا 5
مزایا سیستم کارآفرینی منیتویا

منیتوبا با توجه به شرایط اقتصادی و جمعیت از بازار کاری خوبی برای کارآفرینان برخوردار است. طی سالهای اخیر این استان منیتوبا مهاجران زیادی را جذب کرده و در تلاش بوده که نرخ پذیرش مهاجران را به میزان سالیانه تا 10 هزار مهاجر افزایش دهد. در کنار چشم انداز جذب مهاجر در استان منیتوبا که با بسیاری از استان های کانادایی هم سو بوده، بایستی به وجود زیر ساخت ها و ظرفیت های شغلی، اجتماعی و سرمایه گذاری منیتوبا نیز اشاره نمود.

بسیاری از سرمایه گذاران علی الخصوص افراد ایرانی با توجه به شرایط بازار مناسب در منیوتبا اقدام به مهاجرت به این استان نموده اند. زیر ساخت های کاری مناسبی نیز برای کارآفرینان در منیتوبا وجود داشته و مواردی نظیر صنایع غذایی و تولیدی، هوافضا و حمل و نقل از جمله صنایع برجسته در این استان کانادا می باشد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره سرمایه گذاری در کانادا، لطفا این مقاله را مطالعه فرمائید : سرمایه گذاری در کانادا

اخذ اقامت از طریق سیستم کارآفرینی ساسکاچوان

استان ساسکاچوان کانادا یکی از مناطقی است که طی سالهای اخیر مورد توجه مهاجران ایرانی بسیار زیادی قرار گرفته است. شرایط زندگی مناسب علی الخصوص برای ایرانیان این استان را طی چند سال گذشته برجسته نموده است. ظرفیت های بسیار زیادی نیز برای کار، زندگی و یا تحصیل در استان ساسکاچوان کانادا وجود داشته که توانسته افراد زیادی از اقشار مختلف به خود جذب نماید.

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی

کارآفرینی ساسکاچوان از جمله شاخه های برنامه های مهاجرت استانی ساسکاچوان یا SINP می باشد. متقاضیان این روش قادر خواهند بود کسب و کار خود را در استان ساسکاچوان راه اندازی کرده و یا در یکی از بیزینس های موجود شراکت نمایند. روش کارآفرینی ساسکاچوان برای علاقه مندان به تملک و یا مشارکت در یک کسب و کار فعال مناسب می باشد. اگر قصد اخذ اقامت از طریق برنامه کارآفرینی در استان ساسکاچوان را دارید، سه مرحله اصلی پیش روی شماست.

بیان شرایط کارآفرینی ساسکاچوان

مرحله نخست در SINP اظهار علاقه مندی یا EOI می باشد. در این اظهار نامه مواردی نظیر سابقه کارآفرینی یا مدیریتی، دارایی ها، طرح کسب و کار یا بیزینس پلن نشان داده می شوند. علاوه براین، متقاضیان برنامه کارآفرینی ساسکاچوان بایستی علاقه خود به زندگی و راه اندازی بیزینس جدید در این استان کانادا را طی شرک در یک نظر سنجی آنلاین نمایش می دهند. ارزیابی متقاضیان با توجه به موارد مطرح شده در EOI انجام شده و امتیاز متناسب به آنها تعلق می گیرد.

مرحلی بعدی در فرآیند کارآفرینی ساسکاچوان انتخاب شدن متقاضیان بر اساس امتیازشان در EOI است. بر اساس این امتیاز، متقاضیان برای ثبت درخواست خود به شکل رسمی اولویت بندی می شوند. سپس، تاییدیه کارآفرینی به افراد منتخب از طرف SINP ارائه می شود. با نمایش و ارائه این تاییدیه متقاضیان می توانند مجوز کار دو ساله دریافت نمایند. با در اختیار داشتن همه این مدارک امکان راه اندازی کسب و کار جدید در ساسکاچوان طبق BPA یا Business Performance Agreement وجود خواهد داشت. از این طریق می توان با روش کارآفرینی استانی ساسکاچوان برای اقامت دائم کانادا اقدام نمود.

مدارک لازم سیستم کارآفرینی ساسکاچوان

استان ساسکاچوان کانادا نیز به مانند سایر استان های کانادا برای ورود به سیستم سرمایه گذاری و یا کار آفرینی خود نیازمند احراز شرایط بخصوصی است. به همین ترتیب، لیستی از مدارک نیز پیش روی متقاضیان بوده که بایستی در مراحل مختلف به اداره مهاجرت استان ساسکاچوان کانادا ارائه شوند.

این مدارک و شرایط تحت نظر قوانین دولت فدرال کانادا بوده ولی بر اساس شرایط و نیازمندی های استان ساسکاچوان تهیه و تنظیم شده اند. برای متقاضیان برنامه کارآفرینی در استان ساسکاچوان کانادا شرایطی وجود دارد که بایستی توسط آنها رعایت شود. حداقل این شرایط به شرح زیر می باشد.

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی

مدارک متقاضیان نیز بایستی طبق همین شرایط آماده شده و در مراحل مختلف ارائه شوند.

• کسب معیار های امتیاز اولیه SNIP توسط اظهار نامه EOI که شامل موارد زیر می باشد.
– وجود دارایی خالص معادل 500 هزار دلار تایید شده توسط موسسات معتبر کانادایی
– کسب دارایی از طریق روش های قانونی
– وجود سه سال سابقه کارآفرینی طی 10 سال گذشته
– حداقل سرمایه گذاری 300 هزار دلاری در رجینا و یا 200 هزار دلار در سایر مناطق استان ساسکاچوان

• نشان دادن توانایی و دانش راه اندازی کسب و کار از طریق بیزینس پلن
• مالکیت یک سوم سهام در صورت شراکت در شرکت های موجود در ساسکاچوان. این مورد تنها دارای استثنا برای کل سرمایه بیش از 1 میلیون دلار می باشد.
• ایجاد حداقل 2 شغل برای افراد شهروند یا ساکن دائم ساسکاچوان که جزو بستگان متقاضی نباشند.
• در صورت خرید یا مشارکت در کسب و کارهای موجود در کانادا بایستی تعداد مشاغل موجود حفظ شوند.
• سکونت در استان ساسکاچوان برای فرد متقاضی و خانواده
• امضا توافق نامه BPA با دولت ساسکاچوان

علاوه بر موارد فوق در سیستم کارآفرینی استان ساسکاچوان کانادا، شرایط دیگری نیز تحت عنوان شرایط فردی برای ورود به سیستم کارآفرینی در کسب و کارهای موفق ساسکاچوان نیز وجود داشته که به برخی از آنها اشاره می کنیم. افرادی که قصد ورود به خاک کانادا از طریق پذیرفته شدن در سیستم کارآفرینی ساسکاچوان را دارند بایستی با این فاکتور ها آشنایی داشته باشند. اکثر این شرایط برای خرید کسب و کار در ساسکاچوان لحاظ شده اند چرا که خرید یک کسب و کار که در حال حاضر فعال می باشد بیشتر مد نظر کارآفرینان بوده است و به نظر پروسه آسان تری می رسد.

• فعالیت مستمر طی سه سال گذشته
• بازدید جهت بررسی و صحبت با مالک قبلی که تحت عنوان سفر اکتشافی شناخته می شود.
• تغییر مالکیت به شکل کامل به منظور وجود تسلط و کنترل بر کسب و کار
• تعهد به حفظ مشاغل موجود با دستمزد های موجود طبق قوانین کانادا

متقاضیان برنامه کارآفرینی کانادا طی معیارهایی منجر به کسب امتیاز می گردند. این معیار ها بر اساس سه گروه سرمایه انسانی ، سابقه کار و طرح کسب و کار دسته بندی شده اند. در ادامه به امتیاز هر یک اشاره می کنیم. این امتیازات برای ورود به برنامه کارآفرینی استان ساسکاچوان کانادا و خروج موفقیت آمیز از آن در نظر گرفته شده اند. با توجه به اینکه شرایط کارآفرینی در استان ساسکاچوان بسیار منطقی و مناسب می باشد، مطالعه دقیق جداول زیر می تواند دیدگاه بسیار مناسبی برای سیستم کارآفرینی در کشور کانادا را به خوانندگان القا نماید.

معیار سرمایه انسانی میزان امتیاز
سن

 

 

 

 

کمتر از 20 0
21 – 29 سال 10
30 – 39 سال 15
40 – 54 سال 10
بیشتر از 55 سال 0
بازدید اکتشافی حداقل 5 روز 15
مهارت زبان انگلیسی یا فرانسه

 

 

 

عدم شرکت در تست 0
CLB 4 5
CLB 5 10
CLB 6  و بالاتر 15
مدرک تحصیلی

 

مدرک فنی حرفه ای یا کاردانی 10
لیسانس، ارشد و دکترا در حوزه های مشخص 15
دارایی شخصی و کسب و کار – دلار کانادا

 

 

 

500 هزار – 549.999 هزار 0
550 هزار – 749.999 هزار 5
750 هزار – 999.999 هزار 10
1 میلیون و بیشتر 15

 

معیار سابقه کاری میزان امتیاز
سابقه مرتبط با کارآفرینی

 

 

 

4 – 7 سال 10
بیشتر از 8 سال 15
4 – 7 سال به همراه مالکیت 50 درصدی 15
بیشتر از 8 سال به همراه مالکیت 50 درصدی 20
میزان درآمد – دلار کانادا

 

 

 

50 هزار – 99.999 هزار 5
100 هزار – 249.999 هزار 10
250 هزار – 499.999 هزار 15
بیشتر از 500 هزار 20
نوآوری و خلاقیت اثبات شدنی در مشاغل قبلی

 

 

صادرات 10
اختراع و IPR 10
دستیابی به رشد بیشتر از 20 درصد سالیانه 10

 

معیار طرح کسب و کار میزان امتیاز
مبلغ سرمایه برای خرید و گسترش کسب و کار در ساسکاچوان – دلار کانادا

 

 

 

 

200 هزار – 349.999 هزار 0
350 هزار – 499.999 هزار 5
500 هزار – 749.999 هزار 10
750 هزار – 999.999 هزار 15
بیشتر از 1 میلیون 20
حوزه سرمایه گذاری

 

 

 

علم و فناوری 15
ساخت و تولید 15
صادرات 15
جایگزینی یا توسعه مشاغل روستایی 15

 

مزایای سیستم کارآفرینی ساسکاچوان

استان ساسکاچوان یکی از مناطق مهم کانادا برای کشاورزی محسوب می شود. علاوه بر کشاورزی، مشاغلی مانند موسسات مالی و بنگاه های مسکن نیز در میان مشاغل برجسته استان ساسکاچوان به چشم می خورد. همچنین میزان بیکاری در ساسکاچوان 1.5 درصد بوده که از میانگین رسمی کانادا کمتر می باشد.

به عبارت دیگر استان ساسکاچوان با توجه به شرایط فوق محل مناسبی برای افراد جویای کار می باشد. وجود معادن متنوع نیز در برجسته سازی استان ساسکاچوان از منظر اقتصادی نقش بسزایی ایفا می کند. به همین علت، می توان برای برنامه های کارآفرینی در استان ساسکاچوان کانادا آینده ای درخشان متصور شویم. از جمله دیگر مزایای کارآفرینی ساسکاچوان می توان به شرایط مناسب زندگی و کیفیت تحصیل برای اعضای خانواده اشاره نمود.

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی-مزایای سیستم کارافرینی ساسکاچوان

اخذ اقامت از طریق سیستم کارآفرینی پرنس ادوارد 

استان پرنس ادوارد نسبت به سایر استان های کانادا از مساحت کمتری برخوردار است. بیش از 140 هزار نفر در استان پرنس ادوارد ساکن هستند. پرنس ادوارد در همسایگی نیوبرانزویک و کبک قرار دارد. برنامه کارآفرینی پرنس ادوارد با عناوینی مانند اجازه کار نیز شناخته می شود.
پرنس ادوارد نیز به مانند منیتوبا و ساسکاچوان طی سالهای اخیر مد نظر مهاجران بین المللی از اقصی نقاط دنیا در روش های متعدد مهاجرتی بوده است. افرادی که قصد گسترش کسب و کار خود را دارند از طریق اجازه کار یا work permit یک ساله به این جزیره مهاجرت می کنند.

این مرحله قبل از دریافت اقامت دائم کانادا از طریق کارآفرینی است. در صورت دعوت برای ارائه درخواست، متقاضیان ملزم به ارائه طرح کسب و کار یا بیزینس پلن می باشند. اگر بیزینس پلن ارائه شده توسط متقاضیان مورد تایید واقع شود، نامه حمایتی از طرف اداره مهاجرت به آنها اعطا خواهد شد. در ادامه به بیان جزئیات بیشتری در رابطه با مهاجرت کارآفرینی استان پرنس ادوارد خواهیم پرداخت.

برای ثبت درخواست خود در سیستم EOI بایستی حداقل شرایط زیر را لحاظ نمایید. با در اختیار داشتن شرایط فوق می توانید فرآیند کارآفرینی پرنس ادوارد را آغاز نمایید. برای هرکدام از موارد زیر متقاضیان بایستی مدارک مرتبط را نیز ارائه نمایند.

• حداقل 600 هزار دلار کانادا به عنوان دارایی کسب شده به شکل قانونی
• مدرک تحصیلی حداقل دیپلم
• طیف سنی بین 21 الی 59 سال
• وجود توانایی مدیریتی قابل انتقال و همچنین سابقه مدیریت بیزینس
• دانش زبان انگلیسی معادل آیلتس 4.5
• ارائه طرح کسب و کار یا بیزینس پلن منطقی
• قرارداد سرمایه گذاری به مبلغ 200 هزار دلار کانادا
• سرمایه گذاری به ارزش حداقل 150 هزار دلار در پرنس ادوارد

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی-اخذ اقامت از طریق سیستم کارآفرینی پرنس ادوارد 

اگر متقاضیان دارای حداقل شرایط فوق باشند امکان ثبت درخواست علاقه مندی یا EOI خواهند داشت. در رابطه با قرار داد و تعهد سرمایه گذاری لازم به ذکر است که با امضا آن فرد متقاضی بایستی مبلغ 200 هزار را به شکل ودیعه در اختیار اداره مهاجرت استان پرنس ادوراد قرار دهد. اگر فرد متقاضی طبق قرار داد عمل نماید می تواند این مبلغ رابدون سود پس بگیرد.

اولویت و ترجیح استان پرنس ادوارد در برنامه کارآفرینی با کسب و کار هایی است که رشد اقتصادی بیشتری را برای این استان فراهم کند. کسب و کارهایی در رابطه با صادرات و یا بیزینس های اصلی استان نظیر کشاورزی، ماهیگیری و جنگلداری، بیزینس های توسعه دهنده روستایی و از این دست در اولویت اداره مهاجرت استان پرنس ادوارد قرار دارند.

اما این بدان معنا نیست که کسب و کارهای دیگر شانس راه اندازی در برنامه کارآفرینی را نداشته باشند. نحوه امتیاز بندی برنامه کارآفرینی استانی در جزیره پرنس ادوارد نیز بر اساس معیار های مختلف نظیر سن، تحصیلات، سوابق کاری و سازگاری و از این دست به شکل زیر می باشد.

برای سیستم کارآفرینی پرنس ادوارد نیز سن یکی از موارد بسیار مهم می باشد. همانطور که در جدول زیر مشاهده می کنید، سن مورد ترجیح اداره مهاجرت پرنس ادوراد بین 21 الی 49 سال بوده و پس از آن رفته رفته امتیاز سن داوطلبان کارآفرینی کاهش پیدا می کند.

سن ( بر حسب زمان ثبت پرونده ) امتیاز
21 – 49 10
50 9
51 8
52 7
53 6
54 5
55 4
56 و بیشتر

0

تحصیلات امتیاز
دیپلم 14
دانشگاهی 1 سال 16
لیسانس 20
فوق لیسانس یا دکتری 25
سابقه کاری مرتبط با مدیریت

امتیاز

1 – 2 سال 10
2 – 3 سال 15
3 – 4 سال 17
4 – 5 سال 19
بالاتر از 5 سال

21

 

موارد سازگاری امتیاز
مدرک دانشگاهی 1 ساله همسر متقاضی 5
سابقه کار 2 ساله در 5 سال گذشته همسر متقاضی 5
آیلتس جنرال 6 توسط همسر متقاضی 5
آیلتس جنرال 6 توسط فرزند متقاضی 5
سابقه کاری حداقل 1 سال در استان پرنس ادوارد 5
تحصیل تمام وقت یک ساله در پرنس ادوارد 5
اقدام از داخل خاک کانادا همراه با ویزای کاری 5
وجود اقوام درجه یک در پرنس ادوارد 10
وجود سایر اقوام در پرنس ادوارد

5

 

مدرک زبان امتیاز
آیلتس جنرال 8 و 9 برای اهالی کشور های انگلیسی یا فرانسوی زبان 16
آیلتس جنرال 7 برای افراد در حال کار یا تحصیل به زبان انگلیسی و فرانسوی 14
آیلتس جنرال 6.5 و مدرک دانشگاهی 1 الی 2 ساله به زبان انگلیسی یا فرانسوی 12
آیلتس چنرال 6 10
آیلتس چنرال 5.5 8
آیلتس جنرال 5 6
آیلتس جنرال 4 یا 4.5 5

 

مزایا سیستم کارآفرینی پرنس ادوارد

درصورت مورد تایید واقع شدن در برنامه کارآفرینی استان پرنس ادوارد، ویزای اقامت دائم به متقضایان اعطا می شود. این در صورتی است که در اکثر استان های کانادا اقامت دائم پس از راه اندازی کسب و کار به متقاضیان اعطا می شود. از سوی دیگر باتوجه به دریافت اقامت دائم از طریق برنامه کارآفرینی پرنس ادوارد اگر متقاضیان عدم تمایل به راه اندازی کسب و کار داشته باشند به استان های دیگر نقل مکان خواهند نمود.
سیستم امتیاز بندی برای کارآفرینی استان پرنس ادوارد نیز به گونه ای طراحی شده که تعداد زیادی از متقاضیان حداقل امتیاز را کسب می نمایند.

اخذ اقامت از طریق سیستم کارآفرینی بیریتیش کلمبیا 

استان بریتیش کلمبیا یکی از استان های بزرگ و برجسته کانادا به حساب می آید. همه ساله میزان بسیار زیادی از مهاجران در قالب برنامه های متنوع مهاجرتی به استان بریتیش کلمبیا و در مرکزیت آن شهر ونکوور مهاجرت می نمایند.در میان مهاجران به استان بریتیش کلمبیا، ایرانیان زیادی نیز به چشم می خورند. مواردی نظیر موقعیت استراتژیک، هزینه های منطقی مالیاتی، جامعه ای فرا فرهنگی، همسایگی با واشنگتن و مواردی از این دست استان بریتیش کلمبیا کانادا را به گزینه ای مناسب برای متقاضیان کارآفرینی بدل نموده است. برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا نیز برای متقاضیانی که دارای تجربه مدیریتی و یا صاحب کسب وکار بوده و قصد اقامت بیش از یک سال در این استان را دارند به عنوان گزینه ای مطلوب تلقی می شود.

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی

به طور کلی، متقاضیان برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا درابتدا با ویزای کار وارد خاک کانادا می شوند. در مرحله بعدی، متقاضیان بایستی کسب و کار خود را با سرمایه ای معادل 200 هزار دلار کانادا راه اندازی نموده و پس از اجرای موفقیت آمیز آن به مدت 20 ماه به منظور اخذ اقامت دائم کانادا درخواست نمایند
مواردی نظیر کیس موفق، انتخاب از لیست انتظار و کسب امتیاز مناسب از جمله فاکتور های موفقیت در برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیاهستند. در ادامه به برخی از مهمترین شروط مورد نیاز اشاره خواهیم نمود.

• دارایی 600 هزار دلار به بالا که شامل حساب بانکی و املاک فرد متقاضی و همسر او می باشد.
• به دست آوردن امتیاز 115 در سیستم امتیاز بندی کارآفرینی بریتیش کلمبیا
• مدرک تحصیلی فوق دیپلم و بالاتر و یا مالکیت 100 درصدی کسب و کار به مدت سه سال طی 5 سال اخیر
• سابقه کاری مرتبط با مدیریت طی 10 سال گذشته به شکل نکات زیر :

مالکیت و مدیریت کسب و کار با حداقل 10 درصد سهام
مدیریت در سطح ارشد کسب و کار بدون سهام یا کمتر از 10 درصد
سابقه مالکیت 1 ساله + سابقه کار مدیریتی + سابقه 2 ساله مدیریت ارشد

 

در برنامه کارآفرینی استان بریتیش کلمبیا در ابتدا حساب کاربری فرد متقاضی در سایت مهاجرت بریتیش کلمبیا ایجاد می شود. مواردی نظیر طرح کسب و کار یا بیزینس پلن، سوابق کار و تحصیلات در این پروفایل ذکر می شود. سپس با توجه به امتیاز کسب شده ایده کسب و کار توسط اداره مهاجرت بررسی می شود. در مرحله بعدی در صورت موفقیت پروفایل فرد متقاضی صادر شده و وی به لیست انتظار منتقل می شود.

انتخاب از لیست انتظار بر مبنای امتیاز متقاضیان صورت می گیرد. پس از انتخاب، متقاضیان برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا بایستی کلیه مدارک لازم را به اداره مهاجرت بریتیش کلمبیا ارائه نماید. این مدارک شامل بیزینس پلن مفصل و مدارک ارزیابی میزان دارایی ها می باشند. پس از ارزیابی های لازم و تایید دارایی های فرد متقاضی توسط سازمانی به نام BC Qualified Supplier و موفقیت در ارزیابی، متقاضی برای مصاحبه به ونکوور فراخوانده می شود. در صورت موفقیت در مصاحبه، ویزای کار 2 ساله به فرد متقاضی اعطا شده و امکان ورود همسر و فرزندان کمتر از 22 سال نیز با این ویزا وجود دارد.

در مرحله بعدی فرد متقاضی بایستی کسب و کار مد نظر خود را بر طبق بیزینس پلن راه اندازی نموده و به مدت 20 ماه آن را به شکل موفقیت آمیز اداره نماید. در این صورت، فرد کارآفرین می تواند برای اقامت دائم کانادا اقدام نماید. امتیاز بندی برنامه کارآفرینی کانادا نیز طبق معیار های مختلفی انجام می شود.
به مانند استان منیتوبا و برخی دیگر از استان های کانادا، سوابق کاری و طول هر کدام برای استان بریتیش کلمبیا نیز ار اهمیت زیادی برخودار می باشد. البته در این استان نیز هر گونه سوابق در میزان امتیاز دخیل نیوده و بایستی شرایط مطرح شده را نیز احراز نمایید.

سابقه کاری به عنوان مالک ( با توجه به موارد مطرح شده) امتیاز
1 – 2 سال 4
2 – 3 سال 6
3 – 4 سال 12
4 – 5 سال 15
بیش از 5 سال 20

 

سابقه مدیریتی امتیاز
کمتر از 2 سال 0
2 – 4 سال 4
4 – 5 سال 8
بیش از 5 سال 12

 

سابقه مالکیت کامل امتیاز
تملک 100 درصدی در سه سال طی 5 سال گذشته 4

 

                       دارایی نقدی – دلار کانادا        امتیاز
پایین تر از 50 هزار 0
50 – 200 هزار 2
200 – 400 هزار 3
بالاتر از 400 هزار 4

 

ارزیابی کل دارایی ها – دلار کانادا امتیاز
600 – 800 هزار 5
800 هزار – 2 میلیون 6
2 میلیون – 5 میلیون 7
بالاتر از 5 میلیون 8

 

میزان سرمایه گذاری – دلار کانادا امتیاز
200 – 400 هزار 8
400 – 600 هزار دلار 10
600 هزار – 1 میلیون 11
1 – 2 میلیون 12
2 – 4 میلیون 14
4 – 8 میلیون 16
بالاتر از 8 میلیون 20

 

تعداد مشاغل ایجاد شده به شکل تمام وقت امتیاز
1 8
2 9
3 10
4 11
5 12
6 13
7 – 9 14
10 – 19 16
بیش از 19 20

 

منطقه شهری امتیاز
Vancouver 2
Surrey 2
Burnaby 2
Richmond 2

                       Abbotsford

3
Coquitlam 2
Kelowna 7
Delta 2
Kamloops 7
Nanaimo 7
Victoria 5
Chilliwack 3
Maple ridge 2
Prince George 12
New Westminster 2
Port Coquitlam 2
North Vancouver 2
Vernon 10

 

امتیاز آیلتس امتیاز
Speaking Writing Reading Listening
4 4 3.5 4.5 2
5 5 4 5 4

 

مدرک تحصیلی امتیاز
دیپلم و زیر دیپلم 0
کاردانی 2
کارشناسی 5
کارشناسی ارشد و دکتری 8

 

شرط سنی امتیاز
پایین تر از 25 0
25 – 34 سال 4
35 – 44 سال 8
45 – 54 سال 6
55 – 64 سال 4
بالای 65 سال 0

 

سازگاری امتیاز
بازدید از بریتیش کلمبیا بدون منطقه کسب وکار 2
بازدید از بریتیش کلمبیا همراه با منطقه پیشنهادی 4
حداقل یک سال کار یا تحصیل یا مالکیت کسب وکار 8

 

درجه بندی بیزینس پلن امتیاز
عدم ایحاد رضایت 1
نسبتا مناسب 5
مناسب 10
بیان غیر منطقی محصولات در بیزینس پلن 1
بیان منطقی محصولات و بازار مربوطه و تطبیق آن با بیزینس پلن 4
مزایا سیستم کارآفرینی بریتیش کلمبیا

در برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا می توان برای بیش از یک نفر به عنوان مالک کسب و کار اقدام نمود. بدین ترتیب مبلغ و تعداد افراد استخدام شده افزایش می یابند. همچنین مواردی نظیر عدم محدودیت سن و امکان استفاده از مترجم برای مصاحبه نیز وجود دارند. عدم الزام مدرک تحصیلی بخصوص و عدم نیاز به ویزای توریستی در ابتدا نیز از جمله مزایای برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا می باشند.

موارد عمومی نظیر هزینه های زندکی و اجاره مسکن بسیار مناسب در بریتیش کلمبیا و همجنین امکان تحصیل افراد همراه در دانشگاه های معتبر کانادا نیز از جمله مزایای دیگر ورود به سیستم کارآفرینی بریتیش کلمبیا می باشند. استان بریتیش کلمبیا کانادا نه تنها برای برنامه های کارآفرینی، بلکه برای سایر برنامه های مهاجرتی کانادا نیز دارای شهرت بسیار زیادی می باشد.

اخذ اقامت از طریق سیستم کارآفرینی کبک 

استان کبک یکی از برجسته ترین استان های کانادا به شمار می رود. اگر تا کنون به مهاجرت به کانادا فکر کرده باشید، حتما نام روش های مهاجرتی مختلف به کانادا را شنیده اید. اخذ اقامت از طریق سیستم کارآفرینی کبک برای افرادی که مالک بیزینس می باشند روش بسیار مناسبی به حساب می آید.
متقاضیان برنامه کارآفرینی استان کبک بایستی دارای سوابق کاری مرتبط بوده و هدفشان از تاسیس کسب و کار ایجاد فرصت های شغلی و کمک به توسعه اقتصاد کبک باشد. وجود حداقل دارایی مورد نیاز برنامه کارآفرینی کبک و سپردن تضمین مالی در قالب وجه ضمانت نیز از جمله شرایط برنامه کارآفرینی این استان به حساب می آید.

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی

متقاضیان برنامه کارآفرینی استان کبک کانادا بر اساس معیار های مختلفی مورد ارزیابی قرار می گیرند. وجود 2 سال سابقه مرتبط با زمینه بیزینس طی 5 سال گذشته، وجود تاثیر و کنترل 25 درصد از سهام ، وجود دارایی خالص معادل 300 هزار دلار کانادا و نمایش به دست آوردن آن از طرق قانونی و پذیرش شرایط و قوانین مربوط به کارآفرینان در استان کبک از جمله مهمترین شرایط عمومی کارآفرینی می باشد.
معیار های دیگری نیز علاوه بر موارد فوق وجود داشته که منجر به امتیاز بندی متقاضیان برنامه کارآفرینی می گردند. در این امتیاز بندی، کسب امتیاز 50 برای تاسیس کسب و کار جدید و 60 امتیاز برای خرید کسب و کار موجود در کبک برای متقاضیان مد نظر قرار داده می شود

معیار امتیاز بندی بیشترین امتیاز ممکن
میزان تحصیلات 12
میزان تجربه 12
سن 10
همراهی خانواده در اقامت 8
عدم نیاز مالی 1
سازگاری وانطباق پذیری 5
منابع مالی 10
طرح کسب وکار 30
مزایا سیستم کارآفرینی کبک

مزیت های متعددی برای اقامت کبک از طریق برنامه کارآفرینی وجود دارد. عدم نیاز به نمایش مدارک زبان انگلیسی و فرانسوی به عنوان اصلی ترین مزیت در سیستم کارآفرینی و سرمایه گذاری کبک کانادا مطرح می شود. از دیگر مزایای شرکت در برنامه کارآفرینی استانی کبک می توان به مواردی نظیر اقامت دائم همسر و فرزندان و توانایی اقدام با مدرک دیپلم نیز از جمله برترین مزایای روش کارآفرینی کبک به شمار می رود.

وجود بازار کاری مناسب و نیروی کار مناسب نیز از دیگر مزایای کارآفرینی کبک به شمار می رود. بدین ترتیب می توان برای راه اندازی کسب و کار های جدید آینده درخشانی متصور شویم. شرایط زندگی از لحاظ هزینه های مورد تیاز و همچنین امکان تحصیل برای افراد همراه و حتی بادگیری زبان فرانسوی برای فرزندان نیز از دیگر مزیت های مهاجرت به استان کبک کانادا می باشد.

بهترین برنامه کارآفرینی استانی برای مهاجرت ایرانیان

طی سالهای اخیر دولت های استانی کانادا روش های متعددی برای مهاجرت لحاظ کرده اند که با تحلیل آن می توان به بهترین برنامه کارآفرینی استانی برای مهاجرت ایرانیان پی برد. معرفی برنامه های مختلف را می توان به مانند عاملی برای تغییر سلیقه و علاقه مهاجران در انتخاب شهر ها و استان های کانادا دانست. دولت کانادا نیز با فراهم کردن امکانات و شرایط مهاجرتی مختلف در شهر های گوناگون نیز مهاجران را به سمت برخی از شهرهای کانادا سوق داده است.

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی

در میان سایر برنامه های استانی، انتاریو، بریتیش کلمبیا و کبک با توجه به شرایط مهاجرتی، اقتصادی و اجتماعی طی سالیان گذشته مد نظر ایرانیان بوده اند. در بین این روش های کارآفرینی استانی می توان برنامه ارائه شده توسط استان کبک را جزو مناسب ترین روش ها برای ایرانیان دانست. شرایط مناسب سرمایه گذاری و همجنین عدم تمرکز روی ارائه مدرک زبان در کنار اعطای همزمان اقامت دائم به فرد متقاضی و اعضای خانواده باعث شده تا ایرانیان زیادی نسبت به اقدام برای برنامه کارآفرینی کبک اقدام کنند.

نتیجه گیری

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی را می توان به عنوان یکی از آسان ترین روش های مهاجرت به کانادا بر شمرد. اگر دارای سرمایه مناسب بوده ولی به دلایلی امکان تحصیل در کانادا برای شما وجود ندارد ، برنامه کارآفرینی کانادا می تواند به عنوان بهترین گزینه مهاجرتی برای شما مطرح شود. برنامه های کارآفرینی کانادا تحت نظر دولت فدرال بوده ولی بنا بر نیاز و شرایط هر کدام از استان ها توسط دولت های استانی تعیین می شوند. یکی از برترین مزایای برنامه کارآفرینی استانی کانادا رسیدن به اقامت دائم کانادا طبق شرایط موجود در هر استان می باشد.

هر کدام از استان های کانادا نیازمند ارائه مدارک خاص خود و احراز شرایط ویژه همان استان را دارند. این شرایط معمولا به شکل سیستم امتیاز بندی مطرح شده و متقاضیان با کسب حداقل امتیاز و طی مراحل اداری می توانند نسبت به تاسیس کسب و کار، خرید کسب و کار موجود و در نهایت اقامت دائم کانادا اقدام نمایند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا