...
شرایط کار ذر استرالیا
آریانااپلای » بلاگ » مهاجرت کاری » کار در استرالیا

استرالیا کشوری است ثروتمند و غنی از منابع طبیعی، همواره از لحاظ اقتصادی در سطح بالایی بوده و در زمینه های کسب و کار رونق چشم گیری داشته است بزرگترین مزیت این وضعیت مطلوب اقتصادی، سطح رفاه شهروندان استرالیا است که سالانه افراد زیادی را برای مهاجرت به این کشور، کار در استرالیا و برخورداری از این مزایا ترغیب می نماید.

اگر شما برای آینده بهترخود و فرزندان دلبندتان تصمیم دارید به این کشور زیبا مهاجرت کنید بایستی اطلاعات جامعی راجب به این کشور و شرایط کار در استرالیا داشته باشید تا بهترین راه را برای رسیدن به هدفتان، در پیش بگیرید، در این مطلب سعی نموده ایم این اطلاعات را در اختیارتان بگذاریم.

شرایط اخذ ویزای skilled worker و کار در استرالیا

کشور استرالیا در روش جذب نیرو بر اساس ویزای skilled worker، از پذیرش متخصصین ماهر و دارای تخصص خاص استقبال نموده و از این نیروهای خبره جهت پیشبرد اهداف توسعه اقتصادی خویش بهره می برد. مواردی همچون سن متقاضی، تحصیلات، سابقه کاری و سطح زبان در سیستم امتیازبندی اخذ ویزای کاری استرالیا بسیار مهم می باشد و فرد می بایست امتیازات لازم را بدست بیاورد.

ویزای اسکیلد ورک استرالیا

مزیت قابل توجه ویزای skilled worker، اخذ اقامت دائم استرالیاست. شرایط ویزای کار در استرالیا برای ایرانیان همانند سایر مهاجرین بوده و متقاضیان بایستی قبل از هر اقدامی شرایط کاری خود در استرالیا و امتیازات خود را ارزیابی نمایند.

قوانین مهاجرت کاری به استرالیا

استرالیا با داشتن اقتصادی مستحکم همواره موقعیت های شغلی فراوان همراه با مزایای شغلی مناسب داشته و مهاجران زیادی را جذب می نماید. این کشور با نرخ بیکاری بسیار پائین و حدود 5% شرایط بسیار مناسبی برای اشتغال افراد تحصیل کرده و ماهر و کار در استرالیا فراهم نموده است، افرادی که ویزای تحصیلی استرالیا را اخذ می نمایند بعد از اتمام فارغ التحصیلی می توانند ویزای تحصیلی خود را به کاری تبدیل نمایند.

قوانین کار در استرالیا برای همه یکی بوده و مابین بومیان استرالیا و مهاجران تبعیضی لحاظ نمی گردد. طبق قوانین فدرال، شرایط و ضوابط دقیق کاری بایستی در قرارداد و موافقت نامه کاری در محل کار بین کارفرما و نیروی کار تنظیم گردد.

تمامی کارکنان در استرالیا پس از عقد قرارداد کاری، نسخه ای از قرارداد در اختیارشان قرار داده می شود تا از تمامی شرایط حداقل حقوق خود طبق قوانین استانداردهای ملی استخدامی مطلع شوند.

کارکنان در استرالیا شماره نه رقمی بنام شماره پرونده مالیاتی TFN دریافت می کنند و با استفاده از TFN از مطالبات بیکاری و مزایای بیماری، هرگونه سرمایه گذاری و ثبت نام در یک دوره رایگان آموزش عالی بهره مند می شوند همچنین شماره مالیاتی هنگام تکمیل اظهارنامه مالیات بر درآمد سالانه و هنگام شروع کار یا تغییر شغل مورد استفاده قرار می گیرد.

ساعت کاری بسته به محل کار و نقاط مختلف استرالیا متفاوت است اما میانگین ساعت کار در استرالیا بطور معمول هشت ساعت در روز و 36 ساعت در هفته می باشد.

درآمد هفتگی افراد شاغل در استرالیا بطور میانگین، حدود 1056 دلار استرالیا می باشد. البته این مبلغ با توجه به تحصیلات، شغل و ایالتی که فرد در آنجا مشغول به کار است، متغییر خواهد بود. حقوق پرداختی برای اضافه کاری و شرایط مرخصی هم با توجه به محیط های شغلی متفاوت است.

انواع ویزای کاری استرالیا

ویزاهای کار در استرالیا به دو شکل موقت و اقامت دائم با طبقه بندی خاص sub class ارائه می گردند.
ویزاهای موقت، نوعی از ویزاهای کاری است که اقامت موقت استرالیا را برای متقاضی در پی دارند. پرکاربردترین ویزاهای کاری استرالیا با اقامت موقت عبارتند از:

sub class 476: فارغ التحصیلان رشته های مهندسی ازدانشگاه های خاص و مورد تایید اسرالیا، از این روش استفاده می نمایند. از مراکز دانشگاهی ایران دانشگاه های امیرکبیر و تهران مورد تأیید هستند. از جمله شرایط این متقاضیان علاوه بر دارا بودن مدرک دررشته مهندسی، سن کمتر از 31 سال، مدرک زبان انگلیسی در سطح آیلتس 6 و مدت فارغ التحصیلی کمتر از دوسال می باشد. افرادی که از این روش اقدام می نمایند، اقامت 18 ماه گرفته و با ورود به استرالیا امتیازهای لازم برای اخذ اقامت دائم را کسب می نمایند.

sub class 485: دانشجویان بین المللی دانشگاههای استرالیا پس از فارغ التحصیلی می توانند برای ویزای 485 اقدام نمایند تا اقامتی دو ساله اخذ نموده و در طی این مدت به جستجوی شغل بپردازند. شرایط اخذ این ویزا داشتن سن کمتر از 50 سال، تحصیل حداقل به مدت دو سال در استرالیا، وجود رشته فرد متقاضی در لیست اصلی مشاغل مورد نیاز استرالیا، تسلط به زبان انگلیسی، سلامت جسمی و روحی می باشد در ضمن مدت زمان طی شده از فارغ التحصیلی نباید بیشتر از 6 ماه باشد.

انواع ویزای کاری استرالیا

sub class 482: ویزای 482 مربوط به مناطق کم جمعیتی است که بدلیل کمبود نیروی کار مهار اقدام به جذب نیروی خارجی می نمایند به این صورت که ایالتهای مشخصی از استرالیا مشاغل مورد نیاز خود را اعلام و از بین متقاضیان افرادی با شرایط مدنظر خود را انتخاب نموده و به مدت 4 سال اسپانسر متقاضی می شوند.

sub class 489: افرادی که از طریق sub class 489 یا همان اسپانسر فامیلی موفق به اخذ اقامت دائم استرالیا می شوند ملزم به سکونت و کار در استان محل زندگی خویشاوندان خود هستند. کسی که اسپانسر می شود بایستی یک فامیل نزدیک مثل برادر، خواهر، پدر، مادر، پسر خاله، دختر خاله، دختر عمو، پسر عمو و یا خانواده همسر باشد و اقامت دائم استرالیا را داشته باشد و یا ساکن نیوزیلند باشد.

نوع دوم ویزاهای کاری استرالیا ویزاهای دائم است و به آن دسته از ویزاهای کاری اطلاق می گردد که اقامت دائم استرالیا را به دنبال داشته و مشمولان این ویزا علاوه بر زندگی، کار و تحصیل در استرالیا از بیمه خدمات درمانی Medicare نیز استفاده می کنند و بعد از بدست آوردن شرایط لازم، درخواست شهروندی استرالیا را ارائه خواهند نمود.

صدورتمامی ویزاهای کاری اقامت دائم استرالیا براساس سیستم امتیاز بندی است و فرد متقاضی از لحاظ سن، تحصیلات، سطح زبان و سوابق کاری مرتبط با رشته تحصیلی، مورد ارزیابی قرار میگیرد همچنین بایستی دارای سن کمتر از 45 باشد.

انواع ویزا های کاری اقامت دائم استرالیا

sub class 189: این نوع ویزای کاری در واقع ویزایی است بر پایه مهارت و تخصص و مناسب متقاضیانی که به صورت مستقل توانایی کسب حدنصاب امتیاز را دارند، این نوع ویزا بهترین نوع ویزا از سری ویزاهای sub class استرالیاست چون از همان ابتدا شغل، محل زندگی، و وضعیت اقامتشان مشخص است.

sub class 190: یک نوع ویزای مهارتی با اسپانسر استانی است، اگر فرد متقاضی اسپانسر استانی داشته باشد از این طریق اقدام می نماید و فردی که از این اسپانسر استفاده می نماید حتماً بایستی دو سال در همان استان سکونت داشته و کار کند ولی بعد دو سال در صورت تمایل می تواند محل اقامت خود را به استان های دیگر تغییر دهد.

sub class 186: برای اخذ ویزا با استفاده از این روش، فرد متقاضی بایستی اسپانسر شغلی داشته باشد که مورد تأیید اداره مهاجرت استرالیا باشد.

هزینه های ویزای کار در استرالیا

برای تمامی ویزاها باید هزینه های لازم را مدنظر قرار دهید زیرا همزمان با اقدام برای اخذ ویزا پرداخت این هزینه ها الزامی است. هزینه های ویزاهای استرالیا دارای دو بخش است یک بخش عمومی که در همه ی ویزاها مشترک است و بخش دیگر هزینه اختصاصی که مقدار و هزینه اش به نوع ویزای متقاضی بستگی دارد.

هزینه های ویزای کاری استرالیا

هزینه تست پزشکی و ترجمه مدارک جزو هزینه های عمومی است و در همه ویزاهای استرالیا مشترک هستند، انجام تست پزشکی که توسط پزشک معتمد اداره مهاجرت استرالیا انجام می گیرد، هزینه ای حدود 800 هزار تومان خواهد داشت همچنین ترجمه شناسنامه و سایر مدارک متقاضی هر کدام هزینه ای حدود 65 تا 100 هزار تومان خواهد داشت.

هزینه اختصاصی ویزای کار در استرالیا به مبلغ 4045 دلار استرالیا برای فرد اصلی و در صورت متأهل بودن مبلغ 2020 دلار استرالیا برای همسر و 1015 دلار استرالیا برای فرزندان زیر 18 سال می باشد. لا زم به ذکر است که این هزینه بابت بررسی ویزا توسط اداره مهاجرت استرالیا از متقاضیان اخذ می گردد و در صورت رد شدن درخواست ویزا، مبلغ مذکور به هیچ وجه عودت داده نخواهد شد.

کسانی که از طریق مهارت اقدام به اخذ ویزا می نمایند علاوه بر هزینه های بالا، هزینه ارزیابی شغلی و تحصیلی به مبلغ حدود 500 تا 1000 دلار استرالیا را نیز می پردازند تا سازمانهای مرتبط، مدارک تحصیلی و کاری متقاضیان را ارزیابی نمایند.

مزایا و معایب مهاجرت کاری به استرالیا

کشور استرالیا بخاطر برخورداری از فرصت های شغلی فراوان همراه با نرخ پایین بیکاری و قوانین خوب حمایت از نیروی کار همواره از جمله مقاصد افراد تحصیل کرده بوده است. رفتار عادلانه با نیروی متخصص از سراسر دنیا و بدون توجه به ملیت یا کشور مبدا از جمله مزایای کار در استرالیا است، از مزایای اخذ ویزای کار در استرالیا، سطح بالای حقوق دریافتی کارکنان می باشد که از بالاترین مقادیر دریافتی در جهان است.

کسانی که بواسطه ویزای کاری و کار در استرالیا، اقامت استرالیا را اخذ می نمایند و درشهرهای بزرگی همچون ملبورن و سیدنی و… حضور دارند از آینده روشن و زندگی توام با رفاه بیشتر بهره مند خواهند بود. این افراد می توانند همسر و فرزندان زیر 18 سال را به همراه داشته باشند و علاوه بر حق تحصیل رایگان فرزندان، کلیه خانواده از حق بیمه خدمات درمانی برخوردار خواهند شد.

در مورد فرزندانی هم که در استرالیا به دنیا می آیند اگر یکی از والدین اقامت دائم استرالیا را داشته باشد، کودک تازه متولد شده از همان بدو تولد شهروند استرالیایی محسوب می گردد. آب و هوای استرالیا از دیگر نکات مثبت این کشور است و تقریبا آب و هوای نزدیک به آب و هوای ایران داشته و بسیار متنوع بوده و حتی مناطق خشک و بیابانی هم در آن دیده می شود.

شرایط کاری در استرالیا

موردی که شاید برای برخی افراد جزو معایب به حساب آید عدم آشنایی با لهجه مردم کشور استرالیاست. کشور استرالیا انگلیسی زبان است اما لهجه مختص به خود را دارند و این در ابتدا برای تازه واردان کمی سخت خواهد بود ولی بعد از طی زمان محدود با لهجه مردمان استرالیا بخوبی آشنا خواهند شد.

بهترین مشاغل جهت کار در استرالیا در سال 2020

به طور کلی کشور استرالیا در زمینه معادن، صنایع، خدمات و بازرگانی، دامداری، مشاوره، مشاغل اجتماعی و حفاظت به نیروی کار بیشتری نیاز دارد. از جمله مشاغل پر تقاضا و تمام وقت در استرالیا می توان به طراحان سیستم، مدیر مهندسی، مدیر IT، متخصصان امنیت اطلاعات، مدیر تحلیلگر، مهندس تکنولوژی ابر، مدیر ساخت و ساز، مدیر بهزیستی، پزشک و متخصص اطلاعات اشاره نمود.

و اما افرادی که به صورت پاره وقت استخدام می شوند زمینه فعالیتشان برای کار در استرالیا بیشتر در زمینه های گردشگری، خدمات و حمل و نقل خواهد بود، هم چنین جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه های مهاجرتی و مهاجرت تحصیلی با مشاوران ارشد موسسه آریانا اپلای در تماس باشید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با مشاورین ما در ارتباط باشید:

پیمایش به بالا