...
شرایط اخذ پاسپورت کانادا 2020
آریانااپلای » بلاگ » مهاجرت » پاسپورت کانادا
آنچه در این مقاله خواهید خواند نمایش سرفصل ها

شرایط اخذ پاسپورت کانادا 2025

کشورکانادا در شمال قاره ی آمریکا قرار گرفته و به عنوان دومین کشور پهناور دنیا شناخته می شود. جمعیت کانادا بالغ بر 35 میلیون نفر بوده که بیش از شصت درصد جمعیت این کشور در طول مرز جنوبی با ایالات متحده آمریکا، اسکان دارند. همجواری با اقیانوس آرام، اقیانوس منجمد شمالی، اقیانوس کبیر و منطقه آلاسکا تنوع آب وهوای خاصی به این کشور داده و ساکنین کانادا با اینکه از آب و هوای مطبوع لذت می برند ولی برای هرگونه تغییرات سخت آب و هوای آمادگی دارند.

کانادا بواسطه داشتن نظام آموزشی معتبر و بازار کار مناسب مورد توجه دانشجویان و جویندگان کار از سراسر جهان است و از کشورهای مهاجر پذیر به حساب می آید. برای خیلی از افراد خواستار مهاجرت به این کشور اخذ پاسپورت کانادا و تابعیت کانادایی بسیار حائز اهمیت است. شاید این سوال مطرح شود که تابعیت چیست؟

تابعیت یعنی رابطه حقیقی یا حقوقی اشخاص با یک دولت که در این رابطه حقوق متقابل دو طرف در نظر گرفته شده است. به طور کلی تابعیت یک رابطه سیاسی و معنوی را در قبال جامعه در فرد بوجود می آورد و برای افراد، حقوق اجتماعی و سیاسی تعریف شده ای را به دنبال خواهد داشت. از این رو افرادی که پاسپورت کانادا یا تابعیت کانادا را دارند با دولت کانادا رابطه سیاسی، معنوی و حقوقی خواهند داشت و از حمایت دولت کانادا برخوردار خواهند بود.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره روش های مهاجرت به کانادا این مقاله را مطالعه فرمائید : مهاجرت به کانادا

 

انواع پاسپورت کانادا

صدور انواع پاسپورت کانادا توسط اداره مهاجرت و شهروندی کانادا انجام می پذیرد. شهروندان کانادا در صورتیکه در خاک کانادا باشند برای دریافت پاسپورت بایستی به صورت حضوری به دفاتر خدمات کانادا مراجعه و درخواست صدور پاسپورت نمایند ولی در صورتیکه در کشورهای دیگر باشند باید به سفارت یا کنسول کانادا در آن کشور مراجعه نمایند.

پاسپورت کانادا

در پاسپورت کانادا، ویژگی های امنیتی بسیار بالای به کار برده شده است. مشخصه های همچون میکروپرینتینگ و تصاویر با امکان مشاهده در اشعه UV از جمله مهمترین نکات امنیتی بوده که در پاسپورت کانادا لحاظ شده و دیگر مثل گذشته عکس به روش لمینت بر روی پاسپورت چسبانده نمی شود بلکه با جوهرهای حساس به اشعه UV به طور مستقیم روی پاسپورت پرینت می گردد. همچنین پاسپورت کانادا در 36 صفحه طراحی شده که اطلاعات آن به دو زبان انگلیسی و فرانسه درج گردیده است.

پاسپورت های که اداره مهاجرت و شهروندی کانادا صادر می نماید در پنج نوع متفاوت است که برای آشنائی بیشتر به صورت مجزا درباره هر کدام توضیح خواهیم داد.

پاسپورت موقت

پاسپورت موقت برای آن دسته از شهروندان کانادایی بوده که هنوز پاسپورت اصلی شان صادر نشده و در حال حاضر در خارج از خاک کانادا درخواست پاسپورت نموده اند و درخواست آنها در دست بررسی می باشد. هزینه صدور پاسپورت موقت 110 دلار برآورد شده که از پاسپورت های دیگر کمتر است ولی در زمان درخواست برای این نوع گذرنامه فرد بایستی برای پاسپورت عادی درخواست داده باشد تا در زمان آماده شدن پاسپورت عادی، مبادله پاسپورت صورت گیرد.

پاسپورت موقت هشت صفحه ای بوده و با اینکه دولت کانادا محدودیتی در سفر برای دارندگان این نوع گذرنامه اعمال نمی کند ولی این امکان وجود دارد که کشورهای دیگر پاسپورت موقت را نپذیرند از این رو توصیه می شود که صاحب پاسپورت قبل از هر سفری در این زمینه تحقیقات لازم را به عمل آورد. لازم به ذکر است که پاسپورت موقت جایگزین پاسپورت های دیگر نیست و این پاسپورت کوتاه مدت بین 6 ماه تا یکسال اعتبار دارد که به هیچ وجه قابل تمدید نمی باشد. پاسپورت موقت با رنگ سفید از بقیه پاسپورتها قابل شناسایی است.

پاسپورت فوری سفر

پاسپورت فوری سفر به صورت تک برگی و معمولاً برای شهروندان کانادایی که در خارج از خاک کانادا پاسپورت خود را گم کرده اند، صادر می گردد. شهروند کانادایی با چنین شرایطی باید با استفاده از این نوع پاسپورت در اسرع وقت به کانادا بازگردد و یا برای دریافت پاسپورت موقت یا عادی به نزدیکترین مرکز کنسولی کانادا مراجعه نماید.

این نوع پاسپورت یک بار مصرف بوده و جزئیاتی همچون اطلاعات هویتی فرد، عکس، اطلاعات مربوط به سفر و تاریخ پایان اعتبار را نشان می دهد. برای دریافت این نوع پاسپورت اثبات فوری بودن سفر الزامی است. اثبات این ادعا با مواردی همچون بلیط سفر، برنامه سفر، بیماری یا مرگ یکی از اعضاء خانواده انجام می پذیرد و معمولاً با توجه به دلیل سفر فرد، از او مدارک بیشتری برای اثبات فوری بودن سفر خواسته می شود.

شرایط اخذ پاسپورت کانادا 2020

پاسپورت عادی

پاسپورت عادی برای مسافرت های تفریحی و کاری شهروندان کانادا در نظر گرفته شده است. این نوع پاسپورت هم برای بزرگسالان و هم برای کودکان صادر می شود. برای سنین بالای 16 سال، پاسپورت بزرگسالان و برای طیف سنی زیر 16 سال پاسپورت کودکان صادر می گردد.

از لحاظ مدت زمان اعتبار این دو نوع پاسپورت متفاوت اند و پاسپورت های بزرگسالان 5 تا 10 سال و پاسپورت های کودکان تا 5 سال اعتبار خواهند داشت. پاسپورت عادی در 36 صفحه بوده که 29 صفحه آن مربوط به برچسب ویزا است. وجه تمایز ظاهری پاسپورت های عادی از بقیه پاسپورت ها در داشتن رنگ آبی می باشد.

پاسپورت دیپلماتیک

براساس قوانین کانادا پاسپورت دیپلماتیک فقط برای مقامات دولتی عالی رتبه کانادا همچون دیپلماتها و نمایندگان دولت کانادا که به عنوان نماینده رسمی دیپلماتیک کانادا در سازمان های دولتی بین المللی یا کنفرانس های با ماهیت دیپلماتیک معرفی شده اند، صادر می گردد.

این نوع پاسپورت ها از سال 2009 به صورت الکترونیکی و تحت برنامه epassport صادر می شوند. طبق قوانین فقط استاندار و نخست وزیر و اعضاء خانواده آنها می توانند از پاسپورت دیپلماتیک هم برای سفرهای رسمی و هم شخصی استفاده نمایند. پاسپورت دیپلماتیک با رنگ زرشکی صادر می شود.

پاسپورت ویژه

پاسپورت ویژه برای افرادی که دارای دفتر هستند اعم از اعضای کابینه استانی، دیپلمات ها، نمایندگان پارلمان، نماینده های غیر دیپلماتیک دولتی، قضات دادگاه فدرال و نیروهای نظامی کانادا که معمولاً مسافرتهای خارجی برای پیشبرد اهداف دولت کانادا دارند، صادر می گردد.

در واقع پاسپورتهای ویژه نوعی از پاسپورتهای دیپلماتیک هستند که برای انجام یک مأموریت رسمی یا قبول یک پست در خارج از کشور به افراد اعطاء می شود. گذرنامه ویژه همانند گذرنامه دیپلماتیک تأیید کننده هویت و نقش شخص به عنوان یک مقام دولت کانادا می باشد. پاسپورتهای ویژه به رنگ سبز بوده و از سال 2009 به صورت الکترونیکی صادر می گردند.

 

روش های اخذ پاسپورت کانادا

روش های مختلفی برای اخذ پاسپورت کانادا وجود دارد و کسانی که علاقمند به اخذ تابعیت و پاسپورت کانادا هستند از روشهای همچون تحصیل، کار، سرمایه گذاری، تولد و یا ازدواج می توانند به این هدف دست یابند. انتخاب هر کدام از این روشها بر اساس اهداف، توانائیها و همچنین شرایط این افراد صورت می گیرد و در صورت موفقیت و مهاجرت به کانادا ، در نهایت به شهروندی می رسد.

شرایط اخذ پاسپورت کانادا 2020

لازم به یادآوری ااست که بین اقامت دائم و اخذ پاسپورت کانادایی تفاوت وجود دارد و تنها افرادی که شهروندی و پاسپورت کانادا را داشته باشند از حقوقی همچون حق ورود و خروج به کانادا، حق حضور مداوم، حق شرکت در انتخابات فدرال و ایالتها، حق استخدام در کارهای دولتی همچون ارتش برخوردار خواهند بود.

در ادامه مطلب هر کدام از روشهای اخذ پاسپورت کانادا را به طور جداگانه بررسی می نمائیم.

 

اخذ پاسپورت کانادا از طریق تحصیل

به طور کلی در هیچ کشوری نمی توان تنها از طریق تحصیل به اخذ پاسپورت رسید ولی تحصیل می تواند پلی برای رسیدن به این هدف باشد. کانادا هم از جمله کشورهای است که افراد می توانند با تحصیل در این کشور فرصتهای اقامت و رسیدن به تابعیت و پاسپورت این کشور را به بهترین نحو برای خود فراهم سازند. نظام آموزشی کانادا که جزو بهترین سیستم های آموزشی در جهان است هر ساله دانش آموزان و دانشجویان بین المللی زیادی از جمله ایرانیان را جذب این کشور می کند.

پاسپورت کانادا

علاوه بر سیستم آموزشی عالی، امکان دستیابی به شغل مناسب و اخذ اقامت و پاسپورت کانادا بعد از اتمام تحصیلات از مزایای تحصیل در کاناداست. دانشجویان در حین تحصیل در کانادا ضمن کسب دانش و تحصیل می توانند در بازار کار به صورت پاره وقت فعالیت نمایند و به همین دلیل بعد از تحصیل آماده حضور در شرکتهای بزرگ خواهند بود. افرادی که از طریق ویزای تحصیلی وارد کانادا می شوند بعد از تحصیلات خود به ازای مدت زمانی تحصیل فرصت دارند که جذب بازار کار کانادا شوند. اخذ اقامت کانادا بعد از کاریابی فارغ التحصیلان امکان پذیر شده و بعد از چند سال اقامت، پاسپورت کانادا را خواهند داشت.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تحصیل در کانادا این مقاله را مطالعه فرمائید : تحصیل در کانادا

 

اخذ پاسپورت کانادا از طریق کار

اخذ پاسپورت کانادا از طریق کار از بهترین روشهای بدست آوردن تابعیت این کشور است. کشور کانادا از جمله کشورهای با ثبات اقتصادی است که با نرخ بیکاری 6.2 درصد موقعیت های شغلی خوبی را حتی برای مهاجرین فراهم می نماید. متقاضیان ویزای کاری کانادا باید از طریق سیستم اکسپرس انتری کانادا (برنامه ورود سریع) اقدام نمایند.

صدور این ویزا براساس سیستم امتیازبندی است که محاسبه امتیاز بر اساس معیارهای همچون سن، مدرک تحصیلی، سابقه کار، مدرک زبان و انطباق پذیری انجام می شود. شرکت کنندگان در برنامه اکسپرس انتری کانادا بایستی دو مرحله را پشت سر گذارند. در مرحله اول متقاضیان درخواست خود را در سیستم اکسپرس انتری ثبت می نمایند و بعد از بررسی امتیازات توسط سیستم رتبه بندی جامع (CRS)، در صورت کسب امتیاز لازم وارد Pool می شوند.

در مرحله دوم، اداره مهاجرت کانادا از بین متقاضیان برای افراد با امتیازات بالاتر دعوت نامه ارسال می نماید. بعد از دریافت دعوتنامه، متقاضیان 60 روز فرصت دارند تا جهت درخواست اقامت دائم اقدام نمایند.برای آشنائی بیشتر با چگونگی امتیازبندی در سیستم اکسپرس انتری کانادا توضیحات کاملی را در ادامه خواهیم داشت.

شرایط اخد پاسپورت کانادا 2020

مراحل امتیاز بندی در سیستم اکسپرس انتری

سیتم امتیاز بندی در برنامه اکسپرس انتری نیز دو مرحله ای است و همانطور که گفته شد کسانی که در هر دو مرحله امتیازات لازم را کسب نمایند به pool خواهند رسید. اطلاعات افرادی که به مرحلهpool رسیده و هنوز دعوتنامه دریافت نکرده اند تا یک سال در سیستم اکسپرس انتری محفوظ می ماند و اگر در طی یک سال دعوت نامه دریافت نکردند بایستی مجدداً در این سیستم ثبت نام نمایند. به طور معمول اداره مهاجرت کانادا حداقل امتیاز فرد انتخاب شده را به صورت ماهانه اعلام می نماید.

نحوه امتیازبندی در مرحله اول

در مرحله اول امتیازبندی هرمتقاضی بایستی حداقل امتیاز 67 از 100 را کسب نماید تا برای ورود به سیستم اکسپرس انتری مجاز شناخته شود. به طور معمول امتیازات مربوط به مدرک تحصیلی از 5 امتیاز برای مدرک تحصیلی دیپلم و تا حداکثر 25امتیاز برای مدرک دکترا در نظر گرفته می شود. همچنین متقاضیان باید از طریق مدرک زبان در 4 مهارت خواندن، نوشتن، گفتاری و شنیداری حداکثر 28 امتیاز را به دست آورند.

با درنظر گرفتن شرایط سخت رقابتی کنونی، ارتقاء سطح زبان در افزایش امتیاز برای متقاضیان خارج از خاک کانادا تأثیر بسزایی خواهد داشت. از آنجائیکه کشور کانادا دارای دو زبان رسمی انگلیسی و فرانسه است، متقاضیانی که با هر دو زبان آشنا هستند 4 امتیاز اضافه از زبان دوم بدست خواهند آورد.

مورد امتیازآور دیگر در برنامه اکسپرس انتری کانادا انطباق پذیری بوده و مختص افرادی است که خود یا همسرشان سوابق تحصیلی یا کاری در کانادا داشته باشند این دسته از متقاضیان امتیاز مربوط به انطباق پذیری را بدست می آورند و همانند متقاضیانی که اقوامی در این کشور دارند حداکثر تا 10 امتیاز کسب خواهند نمود.

در قسمت امتیازبندی بر اساس سابقه کاری حداقل 9 امتیاز برای 12 ماه سابقه کاری و حداکثر 15 امتیاز برای سابقه کاری بیش از 6 سال، در نظر گرفته می شود همچنین داشتن پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای کانادایی 10 امتیاز را برای متقاضی به همراه خواهد داشت.

شرایط اخذ پاسپورت کانادا 2020
نحوه امتیازبندی در مرحله دوم

لازمه حضور در مرحله دوم امتیازبندی برنامه اکسپرس انتری، اخذ 67 امتیاز از 100 امتیاز مرحله اول است. حد نصاب امتیاز فرد متقاضی در مرحله دوم بایستی 1200 امتیاز باشد که از 4 بخش مجزا بدست می آید. بخش A مربوط به شرایط فردی، بخش B مربوط به شرایط همسر به عنوان همراه فرد اصلی، بخش C مربوط به امتیازات ترکیب فاکتورهای مهارتی و بخش D امتیازات اضافه را در بر می گیرد.

بخشهای A ،B ،C جمعاً 600 امتیاز و بخش D به تنهایی 600 امتیاز دارد. در صورتی که فرد پیشنهاد شغلی از یکی از استان های کانادا داشته باشد، 600 امتیاز اضافه به امتیازات قبلی اش افزوده خواهد شد. ذکر این نکته ضروری است که شرایط امتیازبندی و صدور ویزای کاری در هر کدام از ایالتهای کانادا متفاوت است و افراد در جمع بندی امتیازات خود باید به این نکته توجه داشته باشند.

افرادی که از طریق ویزای کار وارد کانادا می شوند بعد از چند سال کار می توانند برای اقامت دائم کانادا اقدام نمایند. همچنین اعضای خانواده به همراه نفر اصلی به طور همزمان وارد کانادا شده و به کار یا تحصیل می پردازند.

اخذ پاسپورت کانادا از طریق سرمایه گذاری

از دیگر روش های اخذ پاسپورت کانادا از طریق سرمایه گذاری در این کشور است. کشور کانادا بر اساس شاخص تولید ناخالص داخلی و صادرات جزو ده کشور برتر دنیا محسوب می شود و بیشتر در زمینه های تولیدی همچون صنایع خودروسازی، صنایع معدنی و فلزی، مواد غذایی، محصولات کشاورزی، شیلات، چوب و کاغذ فعالیت دارد. سرمایه گذاری در کانادا یکی از برترین و مطمئن ترین روشهای مهاجرت به این کشور است و هر ساله افراد زیادی از این طریق برای اخذ پاسپورت کانادا اقدام می نمایند.

از آنجائیکه کانادا، کشوری مهاجر پذیر است از تمامی کسانی که با سرمایه گذاری در توسعه اقتصادی کانادا همکاری می نمایند، استقبال کرده و پرونده های سرمایه گذاری در اسرع وقت بررسی می گردد. روشهای سرمایه گذاری با توجه به مقدار سرمایه گذاری و قوانین ایالتها و برنامه های توسعه اقتصادی دولت کانادا متفاوت هستند که در ادامه توضیحات کامل تری راجب هر کدام ارائه خواهد شد.

سرمایه گذاری در ایالت کبک کانادا

سرمایه گذاری در ایالت کبک کانادا از جمله روشهای پرطرفدار است چون علاوه بر کم ریسک بودن نیازی به ارائه مدرک تحصیلی و مدرک زبان هم نیست. فرد سرمایه گذار به محض ورود به کانادا ، اقامت دائم (PR) را دریافت نموده و خود به همراه تمامی اعضای خانواده اش از مزایای بیمه درمانی و تحصیلات رایگان برخوردار می شوند.

برای سرمایه گذاری در ایالت کبک کانادا، فرد متقاضی بایستی سابقه مدیریتی به مدت حداقل دو سال از پنج سال اخیر در زمینه های مختلف داشته باشد به عنوان مثال پزشکان دارای مطب، وکلای دادگستری دارای دفتر وکالت و به طور کلی صاحبان کسب و کارهای که از اتحادیه و اصناف مربوطه پروانه دارند.

میزان سرمایه مورد نیاز برای این طرح ، مبلغ 2میلیون دلار کانادا می باشد که این سرمایه علاوه بر پول نقد دارائی های همچون اسناد ملکی ، اتومبیل و حتی دارایی های همسر فرد متقاضی را شامل می شود. این نوع سرمایه گذاری با دو روش قابل اجراء است. درروش اول ، فرد متقاضی مبلغ یک میلیون و دویست هزار دلار کانادا به حساب دولت کانادا واریز می نماید و سرمایه خود را بعد از 5 سال بدون سود دریافت خواهد کرد.

پاسپورت کانادا

روش دوم سرمایه گذاری در ایالت کبک به این نحو است که سود سرمایه به صورت یکجا و به مبلغ 350هزار دلار کانادا به دولت پرداخت می شود و در ازای آن اقامت دائم کانادا دریافت میگردد که این مبلغ برگشت نخواهد داشت. این روش بیشتر مورد توجه افرادی است که تمایل به حفظ دارایی ها ی خود برای دستیابی به اهداف تجاری دارند. در هر دو روش سرمایه گذاری ذکر شده بایستی منبع کسب سرمایه مشخص گردد.

سرمایه گذاری در ایالتهای بریتیش کلمبیا، منیتوبا، نواسکوشیا و ساسکاچوان کانادا 

برنامه‌های کارآفرینی به عنوان یکی از روشهای سرمایه گذاری در کانادا این فرصت را به فرد می‌دهند که با ایجاد یک کسب و کار و مدیریت آن در یکی از ایالت های کانادا اقامت دائم کانادا را به مدت دو سال بدست آورند. در حال حاضر برنامه های کارآفرینی ایالتهای بریتیش کلمبیا، منیتوبا، نواسکوشیا و ساسکاچوان کانادا باز است.

مقدار سرمایه گذاری در هرکدام از ایالتها متفاوت است و حداقل مقدار سرمایه گذاری 100 هزار دلار کانادا است ولی برای سرمایه گذاری در ایالت بریتیش کلمبیا حدا قل به مبلغ بین 350 تا 360 هزار دلار نیاز است و باید اثبات شود که کسب و کار پیشنهادی جدید بوده و قبل از این در کانادا انجام نشده است.

علاقمندان به این نوع سرمایه گذاری با تکمیل فرم آنلاین EOI برای ایجاد کسب و کار در یکی از استان های مستعد سرمایه گذاری، اعلام آمادگی نموده و وارد رقابت سختی خواهند شد. افردی که از بین متقاضیان انتخاب شوند، جهت مصاحبه و توضیح پیرامون بیزنس پلان دعوت خواهند شد تا از طرح خود دفاع نماید .در صورت تأیید بیزنس پلن، اقامت 2 ساله صادر می شود. مقدار سود و زیان طرح مهم نیست و تأثیری در اقامت ندارد ولی انجام تعهدات مالی بسیار مهم است.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ویزای استارت آپ کانادا این مقاله را مطالعه فرمائید : مهاجرت به کانادا از طریق ویزای استارت آپ

 
اخذ پاسپورت کانادا از طریق تولد

به طور کلی اخذ تابعیت کشورها بر طبق قاعده خاک یا قاعده خون است. کشورهای زیادی در دنیا هستند که ملاک اعطاء تابعیت به کودکان را بر اساس قاعده خون می گذارند به این نحو که با تولد کودک چنانچه یکی از والدین تابعیت کشور را داشته باشد کودک هم تابعیت خواهد گرفت و در غیر اینصورت صرف تولد در خاک آن کشور در اخذ تابعیت هیچ تأثیری نخواهد داشت.

پاسپورت کانادا

ولی در روش اعطاء تابعیت از طریق قاعده خاک هر نوزادی که در خاک کشور متولد شود تابعیت خواهد گرفت . در اعطاء تابعیت کشور کانادا از طریق تولد از قاعده خاک پیروی می گردد و تنها در موارد خاصی از قاعده خون برای بدست آوردن تابعیت این کشور استفاده می شود. بر این اساس تمامی کودکانی که در قلمرو کشور کانادا متولد گردند، تابعیت کانادایی خواهند داشت.

این روش در 30 کشور جهان برقرار است و همگی این کشورها تابع قاعده خاک برای تولد در کشورشان هستند از جمله این کشورها علاوه بر کانادا می توان به ایالات متحده آمریکا و برزیل اشاره کرد. البته بایستی به این نکته توجه داشت که بر اساس قوانین کانادا ، والدینی که از طریق ویزای توریستی یا به صورت غیر قانونی در کانادا حضور یابند و فرزندشان را به دنیا بیاورند برای فرزندشان پاسپورت کانادایی صادر نخواهد شد چون هیچ کدام از والدین تبعه یا مقیم دائم کانادا نیستند و این قانون برای جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده ایجاد شده است.

 

اخذ پاسپورت کانادا از طریق ازدواج 

از دیگر راههای رسیدن به پاسپورت کانادا از طریق ازدواج می باشد. سالانه افراد زیادی که قصد مهاجرت به کانادا را دارند از این راه برای مهاجرت و اخذ پاسپورت کانادا استفاده می نمایند. کسانی که با شهروندان کانادایی ازدواج می کنند به راحتی می توانند به اقامت دائم و بعد آن به شهروندی این کشور دست یابند.

براساس قوانین مهاجرتی کانادا، پیوستن افراد به اعضاء خانواده در کانادا در اولویت بوده و سخت گیری کمتری در این روش اعمال می گردد. اخذ پاسپورت کانادا از طریق ازدواج از سالیان گذشته رواج داشته است. این روش فقط مختص ازدواج های واقعی است و بایستی تمام موارد قانونی مربوط به نکاح در آن رعایت گردد. در این روش که یکی از طرفین کانادایی است در واقع اسپانسر همسر می شود.

پاسپورت کانادا

اسپانسر باید اقامت دائم یا شهروندی کانادا را داشته و ساکن کانادا باشد و اگر هم در خارج از کانادا به سر ببرد باید در زمان ورود همسر همراه او وارد کشور شده و در کانادا زندگی نماید. شرایط سنی هم برای اسپانسر معین شده است و سن اسپانسر نبایستی از 18 سال کمتر باشد . همچنین اسپانسر باید تمکن مالی برای پرداخت هزینه های همسر به مدت سه سال را اثبات نماید و به هیچ وجه نبایستی در 5 سال گذشته فردی را از طریق ازدواج به کانادا برده باشد. افراد به واسطه ازدواج با شهروند کانادایی اقامت موقت دریافت نموده و بعد3 سال زندگی در کانادا می توانند برای اقامت دائم و بعد از آن برای اخذ تابعیت و پاسپورت کانادا اقدام نمایند.

شاید در ذهن برخی این سؤال مطرح گردد که آیا رسیدن به پاسپورت کانادا با ازدواج صوری امکان پذیر است ؟ در جواب باید گفت که این روش غیر قانونی بوده و به هیچ وجه نباید انجام پذیرد. ازدواجهای صوری که برخی افراد برای رسیدن به پاسپورت کانادا انجام می دهند، قابل قبول نیست و این افراد از طریق اداره مهاجرت کانادا شناخته خواهند شد و حتی اگر موفق به اخذ پاسپورت شده باشند، پاسپورت این افراد باطل و به کشور خود دیپورت می شوند.

ارزش و اعتبار پاسپورت کانادا

پاسپورت کانادا از لحاظ ارزش و اعتبار از معتبرترین و مورد احترام ترین پاسپورتهای جهان به شمار می آید. پاسپورت کانادا ششمین پاسپورت قدرتمند دنیا بوده و با داشتن این پاسپورت، امکان سفر به 184 کشور جهان بدون ویزا مهیا خواهد بود. شاید صفت قدرتمند برای پاسپورت این سؤال را ایجاد کند که منظور چیست؟ به طور کلی قدرت یک پاسپورت حاکی از رتبه پاسپورت کشور در میان تمامی کشورهای جهان است و پاسپورت کانادا سالهاست که در لیست پاسپورتهای قدرتمند دنیا قرار گرفته است.

قدرت پاسپورت به صاحب خود این آزادی را می دهد که بدون اخذ ویزا در دیگر کشورها تردد داشته باشد و هر چه تعداد کشورهای که صاحب پاسپورت بدون اخذ ویزا سفر کند زیادتر باشد، معرف قدرت بیشتر پاسپورت است. براساس رتبه بندی که شرکت هنلی ارائه نموده است کشورهای جهان در 107 رتبه تفکیک شده اند که برخی از کشورها به دلیل داشتن تشابه در تعداد کشورهای با امکان سفر بدون ویزا در یک رتبه قرار گرفته اند. بر اساس این رتبه بندی کشور کانادا در رتبه ششم جدول و با تعداد مقاصد بدون ویزای 184 کشور نشان داده شده است.

 

جدول جدیدترین رتبه بندی قدرت پاسپورت کشورهای جهان 
رتبه کشور تعداد کشورهای با امکان سفر بدون ویزا
اول ژاپن، سنگاپور190 کشور
دومفنلاند، آلمان، کره جنوبی 188 کشور
سوم دانمارک، ایتالیا، لوکزامبورک 187 کشور
چهارمفرانسه، اسپانیا، سوئد186 کشور
پنجماتریش، هلند، پرتقال 185 کشور
ششم کانادا، بلژیک، یونان، ایرلند، نروژ، انگلستان، آمریکا، سوئیس 184 کشور
هفتم جمهوری چک، مالتا183 کشور
هشتمنیوزیلند182 کشور
نهماسترالیا، لیتوانی، اسلواکی 181 کشور
دهم مجارستان، ایسلند، لتونی، اسلونی180 کشور

 

مزایای اخذ پاسپورت کانادا

مهم ترین هدف افراد از اخذ پاسپورت کانادا دستیابی به زندگی بهتر و راحت تر در یک کشور تراز اولی جهان است. کشور کانادا از لحاظ اقتصادی جزو 10 کشور اول جهان بوده که سطح کیفی زندگی در حد عالی و مرفه را برای شهروندان خود فراهم می نماید. در این کشور با نرخ کم بیکاری، امکان اشتغال تقریباً برای تمامی افراد مهیاست و شهروندان این کشور از لحاظ شغلی در صورتی که دوره های تحصیلی یا حرفه ای را گذرانده باشند هیچگونه مشکلی نخواهند داشت.

پاسپورت کانادا

کاریابی در این کشور به دلیل سیستم امتیازبندی در جذب نیرو، براساس شایسته سالاری و حق برابر انجام می گیرد. از دیگر مزایای اخذ پاسپورت کانادا، امکان تحصیلات تقریباً رایگان یا با هزینه بسیار پایین می باشد و این امکان را برای فرد به وجود می آورد که در مدارس و دانشگاههای کانادا تحصیل نمایند. پاسپورت کانادا سند قانونی برای نشان دادن تابعیت و شهروندی صاحبش است و دارندگان این پاسپورت اجازه خواهند داشت که از کشور کانادا خارج و مجدداً به کشور وارد شوند.

گفتنی است که پاسپورت کانادا از جمله پاسپورت های قدرتمند جهان به شمار می آید و دارندگان این پاسپورت به 184 کشور جهان به راحتی و بدون نیاز به ویزا می توانند سفر کنند و اگر در هر کجای دنیا دچار مشکل شوند با مراجعه به سفارتخانه یا کنسولگری کانادا در آن کشور و نشان دادن پاسپورت کانادایی، درخواست کمک نمایند.

 

نتیجه گیری

کشور کانادا هر ساله درخواستهای زیادی از طرف متقاضیان مهاجرت به این کشور از سراسر دنیا دارد که همه این افراد به منظور کسب پاسپورت کانادا از روشهای مختلفی استفاده می نمایند. اخذ پاسپورت و تابعیت کانادا یعنی داشتن رابطه سیاسی، حقوقی و معنوی اشخاص با دولت کانادا که فرد را مورد حمایت دولت قرار خواهد داد. دارنده پاسپورت کانادا اجازه دارد از کشور خارج شده و مجدداً بدون هیچ مشکلی وارد کانادا گردد.

پاسپورت کانادا

پاسپورت کانادا یکی از قدرتمندترین پاسپورتهای جهان بوده که در رتبه بندی جهانی در رتبه ششم جای گرفته است و برای دارنده پاسپورت امکان مسافرت بدون ویزا به 184 کشور جهان را فراهم می سازد. روشهای اخذ پاسپورت کانادا با توجه به شرایط و اهداف افراد متفاوت است و متقاضیان از طریق روشهای همچون تحصیل، کار، سرمایه گذاری، تولد و ازدواج وارد کانادا شده و بعد از دریافت اقامت دائم برای شهروندی اقدام می نمایند.

البته روش تحصیلی پلی برای رسیدن به اقامت دائم و شهروندی است و تنها از طریق تحصیل نمی توان به پاسپورت رسید ولی فرد بعد از چند سال تحصیل در این کشور راحتتر وارد بازار کار خواهد شد تا مقدمات اخذ شهروندی را برای خود مهیا سازد. اخذ پاسپورت کانادا از طریق کاری هم مستلزم شرکت در سیستم اکسپرس انتری است که روشی مبتنی بر امتیازبندی و پر رقابت بوده و متقاضیان بسیاری در سالهای اخیر داشته است. استفاده از روش سرمایه گذاری هم برای افراد سرمایه گذار با توجه به حمایتهای دولت کانادا از سرمایه گذاران خارجی، پر طرفدار است. سرمایه گذاری درهر کدام از ایالتهای کانادا قوانین و مبالغ سرمایه گذاری متفاوتی دارد و حداقل این مبلغ برای سرمایه گذاری 100 هزار دلار کانادا است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با مشاورین ما در ارتباط باشید:

پیمایش به بالا