...
اسکیلد ورکر استرالیا
آریانااپلای » بلاگ » مهاجرت کاری » اسکیلد ورکر استرالیا

استرالیا به دلیل برخورداری از شرایط پیشرفته اقتصادی، آب و هوای خوب، سطح کیفی بالای زندگی همواره به عنوان اولین مقصد افراد متخصص و ماهر بوده است. افرادی که به واسطه تحصیلات و تخصصشان برای زندگی در یک کشور مدرن و با امکانات رفاهی مناسب تلاش می نمایند.

از آنجایی که استرالیا با کمبود نیروهای متخصص مواجه است همواره از پذیرش افراد متخصص و ماهر استقبال کرده و برای جذب این نیروها برنامه های جامعی تحت عنوان اسکیلد ورکر ارائه نموده است. اسکیلد ورکر ویزایی بر مبنای تخصص و مهارت است که برای دارندگان این نوع ویزا اقامت دائم استرالیا را به ارمغان خواهد آورد.

شرایط اسکیلد ورکر استرالیا

مهاجرت از طریق اسکیلد ورکر استرالیا بسیار کم هزینه و مناسب است و به همین دلیل متقاضیان بسیار زیادی از سراسر جهان دارد و حتی در سال های اخیر بسیاری از ایرانیان به مهاجرت از این طریق علاقمند شدند.

برای آشنایی با شرایط کار کردن در کشور استرالیا این مقاله را مطالعه نمایید: کار در استرالیا

سیستم اسکیلد ورکر استرالیا

اسکیلد ورکر استرالیا براساس سیستم امتیازبندی است و افراد متقاضی این برنامه بایستی حداقل امتیاز 60 را بدست آورند تا بتوانند از طریق ویزای اسکیلد ورکر مهاجرت نمایند. در این سیستم استعدادها و سوابق کاری فرد برای ویزای اسکیلد ورکر بررسی شده و امتیاز فردی برای متقاضی لحاظ می گردد.

امتیاز متقاضیان براساس مواردی همچون سن، مدرک تحصیلی، سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی و مدرک زبان محاسبه می گردد لازم به ذکر است افرادی که متأهل باشند از شرایط همسر خود همچون مدرک تحصیلی و مدرک زبان امتیازات بیشتری دریافت می نمایند.

برای اخذ ویزای اسکیلد ورکر علاوه بر کسب امتیاز لازم توسط فرد متقاضی، حرفه او نیز بایستی در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا وجود داشته باشد. برنامه اسکیلد ورکر استرالیا شامل ویزاهای زیرمجموعه 189، 190 و 491 می باشد که هر کدام از این ویزاها شرایط خاص خود را داشته و از برخی جهات متفاوتند.

سیستم اسکیلد ورکر استرالیا

برای ویزاهای زیرمجموعه 189، 190، 491 سه نوع لیست موجود است. لیست بلندمدت MLTSSL، لیست کوتاه مدت STSOL و لیست منطقه ای ROL.

شغل های برگزیده توسط متقاضی بایستی با توجه به شرایط فرد بررسی گردد و از بین این مشاغل یک عنوان شغلی که شرایط ایده آل تری دارد برای آغاز پروسه مهاجرتی فرد انتخاب گردد.

برای آشنایی با شرایط زندگی در استرالیا این مقاله را مطالعه نمایید: زندگی در استرالیا

امتیازبندی اسکیلد ورکر استرالیا

برای مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیلد ورکر همان گونه که بیان کردیم سه نوع ویزای متفاوت صادر می گردد. نحوه امتیازبندی هر کدام از این ویزاها متفاوت است. برای روشن تر شدن تفاوت ها یک نمونه امتیازبندی را برایتان تشریح می نماییم.

افرادی که جهت ویزای زیرمجموعه 190 اقدام می نمایند در صورتیکه یک اسپانسر ایالتی یا فامیلی داشته باشند، 5 امتیاز اضافه دریافت خواهند نمود یا در ویزای زیرمجموعه 491 به فرد متقاضی 10 امتیاز اضافه داده خواهد شد و در این صورت فرد می بایست به مدت 3 سال در مناطق کم جمعیت مربوط به ایالتی که اسپانسر شده است، اقامت داشته باشد.

گفتنی است افرادی که در استرالیا برای مدتی مشغول به کار بوده اند یا در دانشگاه های استرالیا یک مقطع تحصیلی را به اتمام رسانده باشند از امتیازات خوبی برخوردار خواهند بود.

امتیازبندی اسکیلد ورکر استرالیا

امتیاز شرایط افراد برای اسکیلد ورکر استرالیا طبق جدول ذیل محاسبه می گردد.

شرایطحداقل امتیازحداکثر امتیاز
سن40 تا 44 سال – 15 امتیاز25 تا 32 سال – 30 امتیاز
مدرک تحصیلیکاردانی – 10 امتیازدکترا – 20 امتیاز
مدرک زبانآیلتس 7 – 10 امتیازآیلتس 8 – 20 امتیاز
سابقه کار3 تا 5 سال – 5 امتیاز8 سال به بالا – 15 امتیاز
امتیاز همسرحداقل 0 امتیازحداکثر 10 امتیاز


مدت زمان بررسی پرونده اسکیلد ورکر استرالیا

مدت زمان بررسی و صدور ویزای اسکیلد ورکر استرالیا با توجه به نوع ویزای درخواستی و شرایط فردی متقاضی، متغیر است. سیستم بررسی در اسکیلد ورکر براساس اولویت بندی است از این رو برای متقاضیانی که از تحصیلات، پیشینه کاری و شرایط فردی بهتری برخوردار باشند، زمان بررسی انواع ویزای کار استرالیا کمتر از 1 سال خواهد بود.

زمان مورد نیاز برای انواع ویزای اسکیلد ورکر استرالیا به شرح زیر می باشد:

نوع ویزامدت زمان تقریبی
ویزای زیرمجموعه 189 ( ویزای مهارت و مستقل)9 الی 12 ماه
ویزای زیرمجموعه 190 ( ویزای مهارت با اسپانسر ایالتی)9 الی 12 ماه
ویزای زیرمجموعه 491 (ویزای مهارت با اسپانسر مناطق کم جمعیت یا اسپانسر فامیلی)9 الی 12 ماه

 

هزینه های ویزای اسکیلد ورکر استرالیا

برای صدور ویزای اسکیلد ورکر استرالیا ، متقاضیان بایستی هزینه های را پرداخت نمایند.اولین هزینه برای تأیید مدارک فرد متقاضی است که با توجه به مدارک و سازمان مسئول ارزیابی متفاوت می باشد.

هزینه های ویزای اسکیلد ورکر استرالیا

دومین هزینه مربوط به صدور ویزا برای خود متقاضی و خانواده وی خواهد بود. در جدول زیر هزینه های مربوط به دریافت ویزای اسکیلد ورکر استرالیا ذکر شده است:

نوع هزینهمیزان هزینه
هزینه تأیید مدارک با توجه به سازمان مربوطه بررسی کننده500 الی 1100 دلار
هزینه صدور ویزا برای فرد متقاضی4045 دلار
هزینه صدور ویزا برای همسر متقاضی2025 دلار
هزینه صدور ویزا برای فرزند متقاضی1010 دلار

امکان موفقیت در پرونده های اسکیلد ورکر استرالیا (مقایسه 2018 با 2019)

از آنجایی که موقعیت های شغلی در هر کشوری دارای محدودیت بوده و جذب افراد واجد شرایط با توجه به مشاغل مورد نیاز هر کشور دارای ظرفیت مختص به خود است، کشور استرالیا با برنامه اسکیلد ورکر قصد دارد افراد متخصص و ماهر را جذب نماید تا در مشاغل تخصصی به کار بگیرد.

استرالیا به دلیل مهاجر پذیر بودن و داشتن آب و هوا و شرایط زندگی عالی همواره مورد توجه افراد متخصص و ماهر بوده و از گذشته تاکنون فرآیند مهاجرت افراد متخصص و ماهر به این کشور ادامه دارد.

امکان موفقیت در پرونده های اسکیلد ورکر استرالیا

براساس آمارهای موجود، مهاجرت از طریق ویزای کاری در سال 2007 به اوج خود رسیده ولی بعد از سال 2009 قوانین سخت گیرانه تری برای مهاجرت کاری به استرالیا لحاظ گردید که این مسأله میزان مهاجرت از این طریق را کاهش داد و حتی در سال های بعدی هم شاهد این کاهش مهاجرت بوده ایم، هم اکنون تنها 35 درصد مهاجران استرالیا از طریق ویزای اسکیلد ورکر وارد استرالیا شده اند.

به طور کلی موفقیت در پرونده های اسکیلد ورکر با توجه به نوع ویزای درخواستی متفاوت است. در ادامه شرایط و میزان موفقیت هر کدام از روش ها را بطور جداگانه بررسی می نمائیم:

ویزای Skilled Worker با زیر مجموعه 189( ویزای مهارت و مستقل)

ویزای Skilled Worker با زیر مجموعه 189 برترین نحوه ورود به کشور استرالیا از میان ویزاهای مهاجرتی است و حتماً بایستی کلیه شرایط ویزای اسکیل ورکر استرالیا در آن رعایت گردد. متقاضی ویزای 189 از روز اول با اقامت دائم وارد خاک استرالیا شده و در هر کجای استرالیا که بخواهد می تواند اسکان یابد و کاملاً مستقل بوده و وابسته به هیچ ایالت یا سازمانی نیست.

ویزای skilled worker با زیر مجموعه 189( ویزای مهارت و مستقل)

فرد متقاضی ویزای زیر مجموعه 189 بایستی امتیاز 65 را کسب نماید تا موفق به اخذ این نوع ویزا گردد. ویزای زیرمجموعه 189 برای افرادی که حرفه و شغل آنها در لیست اول مشاغل استرالیا یا همان MTLSSL باشد، اختصاص داده شده است.

مقدار ظرفیت تعیین شده ویزای زیرمجموعه 189 برای سال مالی 2019-2020 استرالیا، 18652 نفر می باشد و به این معنی است که حداکثر تا رقم ذکر شده برای افراد متقاضی در زمینه های شغلی مختلف ویزا صادر می گردد.

ویزای Skilled Worker با زیر مجموعه 190(ویزای مهارت با اسپانسر ایالتی)

ویزای زیر مجموعه 190 تقریبا شرایط برابر با ویزای زیرمجموعه 189 دارد و تنها تفاوت این دو نوع ویزا، نیاز به اسپانسر ایالتی در ویزای زیرمجموعه 190 می باشد. از آنجایی که کشور استرالیا با کمبود نیروی کار بومی در برخی ایالت ها مواجه است از طریق ویزای زیرمجموعه 190 اقدام به جذب نیروی کار خارجی می نماید تا کمبودهای مورد نیاز برطرف گردد و به همین دلیل از متقاضی تعهد گرفته می شود که حداقل به مدت دو سال در ایالتی که اسپانسر فرد متقاضی شده است، اقامت داشته باشد.

در این نوع ویزا اگر متقاضی امتیاز 60 را کسب نماید، برای رسیدن به حد نصاب 65 امتیاز از اسپانسر ایالتی بهره می گیرد تا کمبود امتیاز را جبران نماید. برای متقاضیان این نوع ویزا امکان انتخاب بین هر دو لیست مشاغل MLTSSL و STSOL وجود خواهد داشت که از مزایای این نوع ویزا می باشد.

ویزای skilled worker با زیر مجموعه 190(ویزای مهارت با اسپانسر ایالتی)

زیرا در ویزای زیر مجموعه 189 با این که متقاضی امتیاز بالاتری کسب می نماید ولی شغل او حتماً بایستی در لیست MLTSSL باشد. ظرفیت ویزای زیرمجموعه 190 برای سال مالی 2019 تا 2020 استرالیا، معادل 24968 نفر تعیین گردیده است.

ویزای Skilled Worker با زیر مجموعه 491 (ویزای مهارت با اسپانسر مناطق کم جمعیت یا اسپانسر فامیلی)

ویزای زیرمجموعه 491 از جدیدترین ویزاهای استرالیا و به نوعی جایگزین ویزای 489 می باشد با این تفاوت که مشاغل مورد نیاز این نوع ویزا بسیار بیشتر از ویزای قبلی است. این نوع ویزا 5 ساله با اقامت موقت بوده و قابل تبدیل به ویزای دائم می باشد.

ویزای زیرمجموعه 491 همانند ویزای زیرمجموعه 190 نیازمند اسپانسر ایالتی است و متقاضیانی که امتیاز 50 را کسب نمایند، می توانند برای این نوع ویزا اقدام نموده و 15 امتیاز کمکی از اسپانسر ایالتی دریافت نمایند. لازم به ذکر است که در ویزای زیر مجموعه 491 امکان کمک گرفتن از اسپانسر فامیلی نیز وجود دارد.

ویزای skilled worker با زیر مجموعه 491 (ویزای مهارت با اسپانسر مناطق کم جمعیت یا اسپانسر فامیلی)

متقاضیانی که موفق به اخذ ویزای زیرمجموعه 491 می گردند در صورتی که به مدت 3 سال در یکی از ایالت های کم جمعیت استرالیا اقامت داشته باشند و مشغول به کار با حداقل حقوق سالیانه 53900 دلار استرالیا باشند، می توانند برای ویزای دائم (ویزای زیرمجموعه 191) اقدام نمایند.

لازم به ذکر است که میزان حقوق ذکر شده، حداقل حقوق قانونی کار در کشور استرالیا می باشد همچنین متقاضیان ویزای زیر مجموعه 491 استرالیا، امکان انتخاب شغل از لیست های STSOL، MLTSSL و Regional وجود خواهد داشت. حداکثر ظرفیت در نظر گرفته شده برای این نوع ویزا 15000 متقاضی در سال است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با مشاورین ما در ارتباط باشید:

پیمایش به بالا