آشنایی با سفارت استرالیا
Introduction to the Australian Embassy
کشور استرالیا به عنوان یکی از مهاجرپذیر ترین کشورهای دنیا شناخته شده و روش های اقامتی گوناگونی را برای متقاضیان ارائه می دهد. همه ساله پرونده های زیادی مبنی بر درخواست مهاجرت به سفارت استرالیا ارسال می شود. همه افرادی که قصد مهاجرت را داشته باشند حتما نام استرالیا را شنیده و یا حتی شرایط مهاجرت به این کشور را بررسی نموده است. به همین علت ، آشنایی با شرایط سفارت استرالیا ، نحوه درخواست وقت و خدمات مختلف ارائه شده توسط این سفارت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد. در ادامه ، به بیان نکات مختلفی درباره سفارت استرالیا می پردازیم.
با توجه به روابط دیپلماتیک بین ایران و استرالیا ، سفارت این کشور در تهران در سال 1956 آغاز به کار نمود. انواع مختلفی از خدمات مهاجرتی توسط سفارت استرالیا برای متقاضیان مهاجرت ارائه می گردد. البته ، از سال 2017 تا کنون بخش صدور ویزا سفارت استرالیا در تهران فعال نبوده و درخواست های ویزای استرالیا در سایر سفارت های منطقه مورد بررسی قرار می گیرند. سفارت استرالیا در ابتدا اعلام نمود که به منظور تسهیل در رسیدگی به پرونده ها سامانه آنلاینی را طراحی نموده است. اما مدتی بعد مشخص شد که این تغییر رویه در بررسی ویزای متقاضیان ایرانی به دلیل نگرانی در مورد فساد اداری صورت پذیرفته است. سفیر کنونی استرالیا در ایران نیز آقای پائول فولی می باشند.
روش گرفتن وقت سفارت استرالیا
به منطور دریافت وقت سفارت استرالیا بایستی به وب سایت رسمی این سفارت مراجعه نمایید. با توجه به نوع ویزای مد نظرتان، بایستی فرم های ارائه شده در وب سایت سفارت استرالیا را تکمیل نموده و هزینه وقت سفارت را به شکل آنلاین پرداخت نمایید. یکی از نکات بسیار مهم تعطیلی بخش صدور ویزا به شکل حضوری در سفارت استرالیا می باشد. به همین علت، تمامی روند درخواست ویزا و ارائه مدارک مربوطه به شکل آنلاین خواهد بود. به عبارت دیگر، برای درخواست ویزا، پرداخت هزینه و مواردی نظیر ارائه مدارک و یا پیگیری نیازی به مراجعه حضوری متقاضیان به سفارت استرالیا نخواهد بود.
هنگامی که صحبت از مدارک مورد نیاز برای ارائه به سفارت استرالیا به میان می آید، در درجه نخست علت درخواست وقت سفارت از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. متقاضیان ویزای استرالیا معمولا اهدافی نظیر ملاقات خانواده ، مصاحبه و دریافت مجوز کاری، اقامت برای طرح های تحقیقاتی و تحصیل در کشور استرالیا، دریافت اقامت دائم و مواردی از این دست را در سر دارند. از این رو، ممکن است بررسی هر کدام از این درخواست ها نیازمند ارائه مدارک بخصوصی باشد.
اما، مدارکی نیز به شکل عمومی به سفارت استرالیا ارائه شده و میان انواع روش های مهاجرتی مشترک هستند. مدارکی از جمله فرم درخواست ویزا، رسید هزینه سفارت، گذرنامه معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار ، مدارک شناسایی معتبر نظیر کارت ملی ، آدرس محل سکونت فرد متقاضی و مواردی از این دست برای وقت سفارت استرالیا مد نظر می باشند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر راجب کشور استرالیا، لطفا این مقاله را مطالعه فرمائید : کشور استرالیا
خدمات سفارت استرالیا
هم اکنون درخواست پرونده های ویزای استرالیا در کشور هایی نظیر اردن انجام می شوند. به همین علت ، متقاضیان دریافت انواع ویزاهای استرالیا بایستی درخواست خود را به شکل آنلاین مطرح نموده و به شکل آنلاین نیز مراحل آن را پیگیری نمایید. این بدان معناست که افراد مختلف نیازی به انجام مصاحبه و یا مراجعه حضوری به سفارت استرالیا را ندارند.
معمولا مراجعین به سفارت استرالیا قصد دریافت ویزای توریستی ، ویزای کار ، ویزای سرمایه گذاری و ویزای تحصیلی استرالیا را دارند. خدمات این انواع چهارگانه ویزای استرالیا به شکل آنلاین انجام می شود. در ادامه به بیان شرایط و مدارک مورد نیاز برای هر کدام از 4 نوع ویزای استرالیا می پردازیم. علاوه بر موارد ذکر شده، سفارت استرالیا به طور کلی مسئولیت حفظ روابط بین ایران و استرالیا، ارائه تصویری شفاف و مثبت از کشور استرالیا و خدمات کنسولی را نیز بر عهده دارد.
ویزای توریستی استرالیا
ویزای توریستی استرالیا یکی از مواردی است که طی سالهای اخیر مورد نظر ایرانیان زیادی بوده است. کشور استرالیا دارای طبیعت بسیار مناسب بوده و مقاصد توریستی و گردشگری زیادی را نیز در خود جای داده است. اگر قصد بازدید از جاذبه های گردشگری استرالیا و یا دیدار با بستگان و خانواده تان را داشته باشید، ویزای توریستی استرالیا گزینه مناسب برای شما به حساب می آید.
همچنین، افرادی که برای معاهدات کاری، عقد قرار داد های مختلف و یا شرکت در سمینار ها و مواردی از این دست به استرالیا سفر می کنند نیز نیازمند اقدام برای اخذ ویزای توریستی استرالیا می باشند. مواردی نظیر هزینه حدود 140 دلاری برای اخذ ویزا، عدم وجود اجازه کار، احتمال نیاز تست های پزشکی و چک پلیس، انگشت نگاری و مواردی از این دست توسط سفارت استرالیا برای ویزای توریستی این کشور مد نظر می باشند.
مدت اعتبار ویزای توریستی استرالیا نیز با توجه به هدف از سفر و موارد مطرح شده هنگام درخواست ویزا بین 3، 6 و یا 12 ماه می باشد. با در اختیار داشتن ویزای توریستی استرالیا امکان کار در این کشور را نداشته ولی می توانید در آزمون های مختلف و یا دوره های آموزشی تا سقف سه ماه شرکت نمایید. مواردی نظیر ویزای توریستی دیداری، ویزای توریستی برای بیزینس و ویزای توریستی با تضمین شخص اسپانسر مالی نیز برای سفارت استرالیا هنگام درخواست ویزای توریستی شناخته شده هستند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره ویزای توریستی استرالیا، لطفا این مقاله را مطالعه فرمائید : ویزای توریستی استرالیا
ویزای کاری استرالیا
ویزای کاری استرالیا یکی از شناخته شده ترین راه ها برای افرادی است که قصد رسیدن به اقامت دائم این کشور را دارند. سیاست های مختلفی نیز توسط سفارت استرالیا و اداره مهاجرت این کشور به منظور رویارویی با این نکته – که افراد زیادی را همه ساله به استرالیا می کشاند – وضع شده اند.
به مانند ویزای توریستی، برای ویزای کاری استرالیا نیز انواع مختلفی وجود داشته که هر کدام با توجه به شرایط متقاضیان مهاجرت کاری به استرالیا انتخاب می گردند. مواردی نظیر ویزای کاری استرالیا با اسپانسر شغلی و یا اسپانسر ایالتی، ویزای کاری استرالیا برای مناطق کم جمعیت همراه با حمایت کارفرما، ویزای کار موقت افراد متخصص و مواردی از این دست در زمره ویزاهای کاری استرالیا قرار می گیرند.
امتیاز بندی مرتبط با ویزای کار استرالیا نیز بر حسب فاکتور هایی نظیر مدارک تحصیلی اخذ شده در داخل و یا خارج از استرالیا، تسلط به زبان انگلیسی، دارا بودن تخصص، وجود حامی یا اسپانسر، سن، سوابق کاری خارج و داخل استرالیا و مواردی از این قبیل تعیین می گردد. در صورت وجود هر گونه تغییر در نحوه امتیاز بندی و یا آپدیت های مختلف، وب سایت رسمی مهاجرت و همچنین سفارت استرالیا متولی اطلاع رسانی و شفاف سازی تغییرات خواهند بود.
برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره شرایط کار در استرالیا، لطفا این مقاله را مطالعه فرمائید : کار در استرالیا
ویزای سرمایه گذاری استرالیا
ویزای سرمایه گذاری استرالیا با عنوان ویزای تجاری استرالیا نیز شناخته می شود. ویزای سرمایه گذاری استرالیا یکی از روش های بسیار مناسب مهاجرتی برای افرادی است که شرایط اخذ این ویزا را داشته باشند. به طور کلی، افرادی که به سراغ اقدام برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا می روند شرایط ادامه تحصیلات آکادمیک را نداشته و همچنین از لحاظ مالی نیازی به جستجو برای کار در استرالیا نیز ندارند.
طبق اعلام اداره مهاجرت و سفارت استرالیا، ویزای سرمایه گذاری در این کشور دارای دو نوع اقامت موقت یا کلاس 188 و همچنین اقامت دائم بوده که از طریق ساب کلاس ویزای 888 ، 132، 890 و 892 قابل دستیابی می باشند. مواردی نظیر مالکیت بیزینس، تاسیس شعبه، بودجه اولیه، امتیاز بندی و فاکتورهایی از این دست در اقدام و اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا دخیل می باشند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره نحوه سرمایه گذاری در استرالیا، لطفا این مقاله را مطالعه فرمائید : سرمایه گذاری در استرالیا
ویزای تحصیلی استرالیا
ویزای تحصیلی یا دانشجویی استرالیا یکی دیگر از پنجره های ورودی افراد به این کشور بوده که طی سالهای اخیر به عنوان یکی از روش های بسیار مناسب تلقی شده است. در این روش، سفارت استرالیا در مرحله دوم قرار می گیرد. مرحله اول پیش روی متقاضیان دریافت این نوع ویزای استرالیا رویارویی با دانشگاه های این کشور و برآورده سازی مطالبات و الزامات آن ها می باشد.
دانشگاه های استرالیا نیز دارای رتبه بندی مناسب بوده و از اعتبار جهانی بالایی برخوردار می باشند. به همین علت ممکن است برخی از دانشجویان نظراتی مبنی بر سخت گیری برخی از دانشگاه های استرالیا مطرح نمایند. ویزای تحصیلی استرالیا برای مقاطع آکادمیک سه گانه لیسانس، فوق لیسانس و دکتری تخصصی قابل ارائه می باشد. سفارت استرالیا معمولا مدت زمان 4 هفته ای را برای بررسی پرونده های ویزای تحصیلی اعلام کرده است. البته در صورت وجود موارد خاص و یا نواقص در مدارک ارائه شده ممکن است این زمان به درازا بیانجامد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره شرایط تحصیل در استرالیا، لطفا این مقاله را مطالعه فرمائید : تحصیل در استرالیا
فعالیت سفارت استرالیا
یکی از اصلی ترین فعالیت ها و خدمات سفارت استرالیا در ایران رسیدگی به امور شهروندان استرالیایی داخل خاک ایران می باشد. در مرحلع بعدی سفارت استرالیا وظیفه ارائه تصویر درستی از استرالیا در داخل خاک ایران را نیز دارد. رسیدگی به پرونده های مهاجرتی بر حسب انواع روش های مهاجرت نیز بر عهده سفارت استرالیا می باشد.
خدمات مختلفی نیز توسط سفارت استرالیا در ایران انجام پذیرفته که در میان آن ها می توان به خدمات مرتبط با اسناد رسمی، خدمات پاسپورت و مشاوره های کنسولی در انواع مختلف اشاره نمود. سفارت استرالیا در ایران در تهران، خیابان خالد اسلامبولی، خیابان بیست و سوم، پلاک ۲ واقع شده است. ساعات کار این سفارتخانه نیز بر طبق اعلام همین سفارت برای روز های یکشنبه تا پنجشنبه ساعات ۸:۳۰ صبح تا ۱۴:۰۰ عصر می باشد. به همین ترتیب، روزهای تعطیل این سفارت جمعه و شنبه هستند.
هزینه های سفارت استرالیا
هنگامی که صحبت از هزینه های سفارت استرالیا به میان می آید، بایستی بدانید و آگاه باشید که متقاضیان مهاجرت به استرالیا بنا بر دلایل متعددی به سفارت مراجعه نموده و هر کدام از درخواست های ایشان منجر به پرداخت مبالغ مختلفی می گردد. علاوه بر این، هزینه های سفارت استرالیا ممکن است در بازه های زمانی مختلف دستخوش تغییر شوند. به همین علت، تاریخ درخواست ویزا در تعیین هزینه آن تاثیر زیادی خواهد داشت.
از سوی دیگر به منظور کسب اطلاع دقیق از هزینه های بروز رسانی شده سفارت استرالیا بایستی به وب سایت رسمی این سفارتخانه به آدرس https://iran.embassy.gov.au/tran/home.html مراجعه نمایید. بدین ترتیب، علاوه بر مشاهده هزینه های دقیق انواع خدمات ارائه شده توسط سفارت استرالیا، می توانید اطلاعات مفید دیگری را نیز بدست آورید.
هزینه های سفارت استرالیا برای ویزای توریستی ، ویزاهای بازنشستگی و یا کاری و سرمایه گذاری موارد مختلفی می باشند. یکی از مهمترین بخش ها در هزینه سفارت، ویزای تحصیلی یا دانشجویی استرالیا می باشد. هزینه درخواست ویزای تحصیلی استرالیا 620 ، 450 و 150 دلار استرالیا بوده که بنا به مقطع تحصیلی و وجود یا عدم وجود فرد همراه مورد محاسبه قرار می گیرد.
سوالات مصاحبه سفارت استرالیا
سفارت استرالیا در گذشته به بسیاری از امور مهارجرتی خود با توجه به تعیین وقت سفارت، مراجعه حضوری متقاضیان و انجام مواردی نظیر مصاحبه و تست بیومتریک رسیدکی می نمود. امروزه، با توجهی به عدم رسیدگی خود سفارت استرالیا در ایران به درخواست های مختلف، شرکت واسطه VFS Global انجام اموری از این دست را بر عهده دارد. این شرکت نه تنها برای استرالیا، امور مربوط به صدور ویزا را برای بسیاری از کشور های دنیا به عهده دارد.
امروزه مصاحبه سفارت استرالیا کمرنگ تر شده و بیشتر پروسه های ویزایی بر اساس تست بیومتریک انجام می پذیرد. البته برخی از فرآیند های صدور ویزا هنوز هم نیازمند انجام مصاحبه می باشند. در این صورت، این مصاحبه از طریق مرکز VFS Global و یا به شکل آنلاین انجام خواهد پذیرفت. سوالات مطرح شده در این جلسات مصاحبه استرالیا در درجه نخست دارای وابستگی بسیار زیادی به پروسه انتخابی برای مهاجرت و جزئیات آن خواهد داشت.
نتیجه گیری
سفارت استرالیا به عنوان نماینده دولت استرالیا در ایران می باشد. این سفارتخانه در وهله ابتدایی وظیفه ارائه تصویری روشن و مثبت از کشور خود را در داخل ایران به عهده دارد. انجام پروسه های کنسولی و مهاجرتی، تایید مدارک مختلف و مشاوره های مختلف نیز از دیگر خدماتی بوده که سفارت استرالیا برای شهروندان این کشور در داخل خاک ایران ارائه می دهد. پروسه های مختلف مهاجرتی نظیر مهاجرت کاری، سرمایه گذاری و همچنین مهاجرت تحصیلی به استرالیا نیز توسط این سفارت مورد رسیدگی قرار می گیرند.
امروزه به دلیل برخی از مشکلات تمامی درخواست های ویزای استرالیا به شکل آنلاین ثبت شده و توسط شرکت های واسطه و یا سفارتخانه های کشور استرالیا در همسایگان ایران مورد بررسی قرار می گیرند. با بهره مندی از مشاوره های جامع موسسه ” آریانا اپلای “ می توانید شانس دریافت ویزای استرالیا خود را در روند های مختلف به طرز چشمگیری افزایش دهید.