...
آریانااپلای » بلاگ » مهاجرت کاری » کار در کانادا

شرایط مناسب کاری برای فارغ التحصیلان و دیگر متقاضیان کار در کنار شرایط مالی و اقتصادی مناسب، کانادا را به کشوری عالی برای متقاضیان بین المللی برای کار در کانادا بدل کرده است. در واقع نیروهای کار در این کشور از شرایط خوبی برخوردار می باشند. متقاضیان مختلفی سالانه برای مهاجرت کاری در کانادا اقدام می نمایند.

یکی از مزیت های کار در کانادا، امکان اقدام برای اقامت دائم پس از گذراندن مدتی کارکردن می باشد. کانادا نیز مانند بسیاری از کشور های توسعه یافته دارای بازار کار گسترده ای است. خدمات، منابع طبیعی و بخش تولیدی از برجسته ترین حوزه های کاری برای دریافت اقامت کشور کانادا به شمار می روند.

چهار شهر اصلی کانادا اکثریت رشد اقتصادی این کشور را به خود اختصاص داده اند. این چهار شهر کانادا عبارتند از:

  • تورنتو
  • کلگری
  • ونکوور
  • مونترال

با وجود افزایش اندک نرخ بیکاری در کانادا در ماه نخست سال 2019، همچنان شاهد روند رو به رشد بازار کار در این کشورهستیم. نرخ صعودی کار در این کشور از ژانویه 2018 به میزان 1.8 درصد بوده که عمدتا به دلیل افزایش موقعیت های شغلی در بخش خصوصی می باشد.

کاهش نرخ بیکاری در استان های آتلانتیک، از جمله کبک با منفی 1 درصد، نیز به چشم می خورد. این در حالی است که آلبرتا و بریتیش کلمبیا نرخ 0.3 و 0.4 درصد را تجربه کرده اند. نرخ بیکاری، از سوی دیگر، در نیوفاندلند و جزیره پرنس ادوارد بیشتر از سایر مناطق کانادا می باشد. بدین ترتیب این کشور دارای بستر کاری مناسب علی الخصوص برای مهاجرت کاری ایرانیان به کانادا می باشد.

 

قوانین کار برای مهاجرت به کانادا

از اشتغال دائم می توان به عنوان معمول ترین حالت اشتغال زایی کانادا نام برد. در این موقعیت های شغلی، مواردی از قبیل حقوق پایه کارمندان، بیمه و گاها مبالغ پاداش به متقاضیان کار ارائه می شوند. در کنار آن، موقعیت های آموزش و رشد تخصصی و شخصی نیز برای بسیاری از کارمندان در حوزه های مختلف کاری کانادا فراهم می باشند.

قوانین مهاجرت برای کار در کانادا

برای برخی از مشاغل معمولا کسوراتی از حقوق نیز وجود دارند که بعضا شامل بیمه اشتغال یا EI، مالیات، بازنشستگی و مواردی از این دست می باشند.

ساعت کار در کانادا و تعطیلات

بر طبق قوانین دولت کانادا، میزان کار تمام وقت به مدت 8 ساعت در روز معادل 40 ساعت در هفته می باشد. البته این میزان می تواند تا کمتر از 50 ساعت در هفته نیز افزایش یابد که منوط به شرایط خاصی است. این امر با توجه به شرایط کارفرمایان و یا قوانین استانی تعیین می شود. قوانین اضافه کاری و میزان دستمزد نیز به مانند سایر کشورها در کانادا وجود دارد.

تعطیلات رسمی کانادا 14 روز می باشد. ولی این نکته نیز می تواند بسته به شرایط استانی متغیر باشد. مثلا در استان ساسکاچوان 21 روز تعطیلات در قراردادهای کاری درج می شود. با توجه به استان مربوطه، افراد شاغل می توانند بین 6 الی 10 روز مرخصی بیشتر داشته باشند.

نرخ مالیات

در کشور کانادا، میزان مالیات بین استان ها و با توجه به محل کار افراد متفاوت است. ولی میزان مالیات فدرال با توجه به درآمد سالیانه 45.916 دلار، از 15 درصد آغاز می شود.

دستمزد در ایالت های کانادا

ایالت ها و استان های مختلف کانادا نیز قواعد دستمزدی نزدیکی دارند. از ماه ژانویه 2019 این میزان بین 11 تا 15 دلار به صورت حداقل به ازای هر ساعت در ایالات مختلف می باشد.

روش های مهاجرت کاری به کانادا

کشور کانادا برای متقاضیان کار 5 روش تعیین کرده است. این روش ها برای مهاجرت کاری ایرانیان به کانادا نیز قابل استفاده هستند. رایج ترین راه های مهاجرت و کار در کانادا خود اشتغالی، مهاجرت استانی، نیروی متخصص کبک، اکسپرس اینتری و استارتاپ می باشند.

خود اشتغالی کانادا

با ارائه سوابق کاری مناسب در کشور خود، متخصصان در زمینه هایی نظیر نویسندگی، موسیقی، ورزش، طراحی داخلی، بازیگری و مترجمی می توانند برای کسب اقامات کانادا از طریق خود اشتغالی اقدام نمایند. در روش خود اشتغالی کانادا امکان حضور این عده در کشور فراهم گشته و ایشان ملزم به ادامه فعالیت خود در کانادا می باشند.

در مهاجرت خود اشتغالی به کانادا ابتدا شرایط فرد متقاضی مانند رشته تحصیلی یا کاری بررسی می شود. سپس امتیازات متقاضیان محاسبه خواهد شد که بایستی از مجموع 100 امتیاز موجود، 35 امتیاز توسط متقاضی کسب شود. در این صورت نامه مربوطه توسط اداره مهاجرت صادر شده و متقاضی مهاجرت به سفارت کانادا مراجعه خواهد کرد.

مهاجرت استانی به کانادا

استان های کانادا با توجه به اختیاری که دولت به آنها واگذار کرده می توانند نیاز های خود را در حوزه جذب نیروی متخصص برطرف نمایند. بنابراین اگر در فهرست اعلام شده توسط ایالت های کانادا هستید، می توانید برای کار در این کشور اقدام نمایید.

مهاجرت نیروی متخصص کبک

برنامه کبک برای جذب متقاضیان خارجی کار قدری با سایر استان های کانادا متفاوت است.

مهاجرت نیروی متخصص به کبک

اگر در سیستم ARIMA حداقل امتیاز را کسب نمایید از طریق برنامه جداگانه مهاجرت کاری کبک برای اقامت کانادا اقدام خواهید کرد. حداقل امتیاز افراد متاهل در این برنامه مهاجرتی 59 و برای افراد مجرد 50 می باشد.

مهاجرت به کانادا از روش اکسپرس انتری

اگر قصد مهاجرت به کانادا را داشته باشید قطعا عبارت اکسپرس انتری کانادا EXPRESS ENTRY  به گوشتان خورده است. اکسپرس اینتری یکی از معروف ترین روش های مهاجرت به کانادا می باشد. با کسب امتیاز مناسب، افراد متخصص امکان کار در این کشور را داشته و از برنامه های اقامتی بهره مند می شوند.

در صورتی که شرایط اکسپرس را احراز نمایید، طی یک سال اقامت دائم کانادا را دریافت خواهید کرد. اگر با سرمایه نه چندان زیاد قصد مهاجرت به کانادا دارید، اکسپرس انتری گزینه شماست.

 

مهاجرت به کانادا با ویزای استارتاپ

دولت کانادا همواره برای ایده های خلاق و نوآورانه ارزش قائل می شود. یک ایده خلاق، طرح توجیهی مناسب و توانمندی فردی همه چیزی است که بدان نیاز خواهید داشت. از طریق متقاعد کردن سرمایه گذاران در روش استارتاپ برای شروع سرمایه گذاری روی ایده تان می توانید برای اقامت و کار اقدام نمایید.

وجود سرمایه گذار در روش ویزای استارتاپ بدین معنا است که اگر طرحی مناسب و شدنی داشته و سرمایه گذار را نیز متقاعد کرده اید، دیگر نیازی به ارائه تمکن مالی و پرداخت هزینه های سر به فلک کشیده نخواهید داشت.

مهاجرت کاری کبک

همه ساله افراد زیادی برای مهاجرت و کار در کانادا به استان کبک اقدام می کنند. معمول ترین روش مهاجرت به کبک، برنامه نیروی متخصص این استان است. واجدین شرایط در سیستم امتیاز بندی نیروی متخصص کبک می توانند برای در یافت اقامت کانادا اقدام نمایند. زبان رسمی کبک فرانسوی می باشد. این بدان معنی است که برای مهاجرت به کبک زبان انگلیسی به تنهایی کفایت نمی کند زیرا حدود 19 درصد مردم کبک دو زبانه بوده و مابقی تنها به زبان فرانسوی مسلط هستند.

مهاجرت تجاری به استان کبک

روش های سرمایه گذاری، کار آفرینی و خود اشتغالی در دسته مهاجرت تجاری به استان کبک قرار می گیرند. دولت کبک تمایل بسیار زیادی به کسب سرمایه گذار خارجی از خود نشان داده است. نامزد های این روش مهاجرتی به کبک پس از پذیرش درخواست خود گواهی انتخاب کبک یا CSQ دریافت کرده و درخواست اقامت دائم خود را به دولت فدرال ارائه می کنند.

مزایا و معایب کار در کانادا

موقعیت های مختلفی برای مهاجرت کاری به کانادا توسط دولت این کشور فراهم شده اند. کشور کانادا نیز طی سالیان اخیر در میان 5 کشور برتر برای مهاجران کاری به چشم می خورد. اما، آیا با معایب و مزایای مهاجرت کاری به کانادا آشنا هستید؟ آیا مهاجرت کاری به کشور کانادا برای شما مناسب است؟

مزایا و معایب کار در کانادا

یقینا آشنایی با مزایا و معایب مهاجرت به کانادا می تواند زمینه تصمیمی واقع بینانه را فراهم کند. در ادامه، گروه تحریریه آریانا پارس به بیان برخی از مزایا و معایب مهاجرت کاری به کانادا می پردازد.

مزایای کار در کانادا

امنیت، آرامش و شرایط اجتماعی حاکم بر کانادا باعث شده این کشور در راس گزینه های مطلوب متقاضیان کار باشد. طی سالهای گذشته، سیاست های دولت کانادا مبنی بر کنترل جمعیت و ایجاد توازن میان شهروندان منجر به جذب تعداد زیادی مهاجران برای کار در این کشور و روش های مختلف شده است.

این امر نه تنها منجر به کاهش چشمگیر نرخ بیکاری در این کشور شده بلکه خود موقعیت های کاری جدیدی نیز در شهرهای کانادا ایجاد کرده است.

از سوی دیگر، عده زیادی که در کانادا زندگی می کنند، خود به این کشور مهاجرت نموده اند. به عبارت دیگر، مهاجران با مشکلات متعدد برای زندگی در جوامع کانادایی مواجه نبوده و آغوش جامعه به مهاجران باز می باشد.

نکته بسیار قابل توجه این است که اقتصاد کانادا دچار بحران ها و مشکلات اقتصادی مانند بریتانیا، اتحادیه اروپا و یا ایالات متحده نشده است. این به معنای پایدار بودن شرایط اقتصادی این کشور و سیاست های مربوطه می باشد. نرخ متقاضیان کار در این کشور با توجه به این نکته رشد چشمگیری، علی الخصوص در حوزه مهاجرت کاری ایرانیان به کانادا، را به خود دیده است.

معایب کار در کانادا

اولین نکته ای که ممکن است به ذهن متقضیان کار برسد، آب و هوایی است که تحمل آن به ویژه برای مهاجران ایرانی قدری دشوار است. می توان گفت که در میان شهر های کانادا ، ونکوور رکورد دار بهترین آب و هوا می باشد ولی در اکثر مناطق زمستان های طولانی مهاجرین را آزار می دهد.

معایب مهاجرت کاری به کانادا

نکته بعدی روند های طولانی درخواست کار و ویزا در کانادا می باشد. پروسه های طولانی و طاقت فرسا برای روش های مهاجرت کاری کانادا وجود دارند که با توجه به در نظر داشتن شرط سنی برای بسیاری از این روش ها، استرس زیادی به متقاضیان وارد می کنند.

مالیات در استان های مختلف نیز بالا می باشد. همانطور که بالا اشاره شد، میزان مالیات با توجه به استان و شغل فرد متقاضی متفاوت خواهد بود. البته مالیات کانادا برای افراد تازه وارد قدری دشوار به نظر می رسد، ولی پس از سپری کردن مدتی در این کشور، با تنظیم سبک زندگی تان هم مالیات را کاهش داده و هم با مالیات عجین خواهید شد.

نکته قابل توجه بعد هزینه های مسکن و خورد و خوراک در کاناداست. کانادا به هیج عنوان کشوری ارزان به شمار نمی آید. شهر هایی مانند ونکوور و تورنتو در صدر گران ترین شهرهای کانادا می باشند. البته هزینه مسکن و خورد و خوراک تان وابستگی زیادی در درجه نخست به سبک زندکی تان و در درجه بعدی به درآمد و موقعیت شغلی تان در کانادا خواهد داشت.

برترین مشاغل جهت کار در کانادا

با توجه به میزان درآمد مشاغل طی سالهای گذشته، می توان ده شغل برتر در استان های مختلف کانادا را به شکل زیر معرفی نمود. البته این بدان معنی نیست که مشاغل دیگر شانسی برای زنده ماندن ندارند.

شغل ها در کانادامتوسط درآمد سالیانه (دلار کانادا)
مدیریت توسعه اقتصادی113000
سرپرستی معادن80600
مدیر ارتباط85000
متخصص شنوایی و آسیب شناس گفتاری83000
مدیر روابط عمومی و بازاریابی83000
مدیر مراقبت سلامتی96000
متخصص داروسازی104000
لوله کشی (سرپرست)83000
مدیریت مهندسی109000
مدیر آب و برق114000

البته لازم به ذکر است که مشاغل دیگر نیز در استان های مختلف کانادا از وضعیت خوبی برخوردار هستند و ممکن است طی مقاطعی به میزان مشاغل فوق الذکر نیز درآمد داشته باشند. به لطف سیاست های حمایتی دولت کانادا، مهاجران کاری به این کشور از شرایط مناسبی برخوردار خواهند بود.

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با مشاورین ما در ارتباط باشید:

پیمایش به بالا