سرمایه گذاری

سرمایه گذاری

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری یکی از متنوع ترین روش های مهاجرتی می باشد، زیرا قوانین، الگوها و میزان سرمایه مورد نیاز برای سرمایه گذاری در هر کشوری متفاوت خواهد بود. در حال حاضر اغلب کشورهای جهان در راستای جذب سرمایه های خارجی برای بهبود وضعیت اقتصادی و کارآفرینی شرایط بسیار ایده الی را برای صدور ویزا و اعطای اقامت دائم به سرمایه گذاران خارجی فراهم نموده اند.

به طور عام گذاشتن پول در روشی برای رسیدن به سود را سرمایه گذاری (Investment) می نامند. این ویزای راهی است که افراد سرمایه گذار خارجی در قبال سرمایه گذاری در کشور مقصد به حق اقامت و شهروندی دست خواهند یافت.

این روش از جمله روش های مهاجرت است که دولت ها حمایت های موثری از سرمایه گذاران به منظور رسیدن به توسعه بیشتر اقتصادی و افزایش سطح کیفی مردم خود اعمال می نمایند.

شرایط سرمایه گذاری

ویزای سرمایه گذاری

ویزای سرمایه گذاری یکی از روش های مهاجرت به کشورهای اروپایی، کانادا، استرالیا و آمریکاست و در این روش فرد سرمایه گذار مبلغ مشخصی را طبق قانون کشور مقصد در آنجا سرمایه گذاری می نماید. معمولا در اکثر کشورها مدت زمان سرمایه گذاری دوره پنج ساله بوده و بعد از مدت مقرر فرد در صورتی که مرتکب جرم نشده و مالیات خود را پرداخت کرده باشد، می تواند برای اقامت دائم اقدام نماید.

یکی از نتایج مطلوب این روش مهاجرتی اجازه همراهی همسر و فرزندان زیر 18 سال فرد سرمایه گذار بوده که حق اقامت، تحصیل یا کار را در کشور مقصد خواهند داشت.

شرایط ویزای سرمایه گذاری

شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری

  • داشتن حداقل سرمایه مورد نیاز برای سرمایه گذاری از مهمترین شرایط است. این مبلغ در کشورهای مختلف با رقم های متفاوتی اجراء می شود به طور مثال در کشور کانادا حداقل مبلغ 200 هزار دلار کاناداست یا در کشورهای اروپایی 150 هزار یورو برای حداقل سرمایه گذاری در نظر گرفته شده است و متقاضیان این روش بایستی با مشخص کردن کشور مقصد، در مورد جزئیات و قوانین همان کشور تحقیق نمایند.
  • مبلغی که از طرف کشورها برای سرمایه گذاران خارجی مشخص گردیده، اموال منقول و غیرمنقول فرد سرمایه گذار را شامل می شود و این منابع سرمایه علاوه بر وجه نقد می تواند زمین، ملک، خودرو و غیره باشد.
  • اگر سرمایه گذار روشهای دیگر همچون ثبت شرکت یا خرید بیزنس را برای این امر برگزیند باید سوابق کاری و مدیریتی مرتبط داشته باشد و حداقل نیمی از سهام شرکت را خریداری نماید.

روش های سرمایه گذاری

برای سرمایه گذاری معمولاً از دو روش می توان استفاده کرد در روش اول فرد سرمایه گذار مبلغ مشخصی را طبق قوانین کشور مقصد در آنجا سرمایه گذاری می نماید. سرمایه گذار در واقع این مبلغ را در اختیار دولت آن کشور قرار داده و حق برداشت اصل مبلغ را نداشته و سودی هم برای مبلغ سرمایه گذاری دریافت نمی نماید و در ازاء آن از حق اقامت در کشور مقصد برخوردار می شود.

روش دوم، کارآفرینی و ثبت شرکت است. در این روش فرد اجازه ایجاد یک کسب و کار و مدیریت آن را در کشور مقصد خواهد یافت و در صورتیکه عملکرد او مثبت بوده و مالیات پرداخت نماید می تواند برای اقامت دائم اقدام نماید البته طرحی که فرد سرمایه گذار برای فعالیت تجاری معرفی می نماید بایستی جدید بوده و قبلاً در این زمینه افراد دیگری فعالیت نکرده باشند.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای سرمایه گذاری

اخذ این نوع از ویزا در هر کشور مدارک مختص به خود را می طلبد ولی مدارکی که در اکثر کشورها یکسان است عبارتند از:

  • مدارک شناسایی
  • پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  • مدارک مورد به تمکن مالی نقدی (پرینت گردش حساب)
  • ارائه اسناد مربوط به اموال غیر منقول
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • مدارک مربوط به شرکت و سوابق مدیریتی در صورت انجام سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت
مزایای سرمایه گذاری

مزایای ویزای سرمایه گذاری

روش سرمایه گذاری از راحتترین روش های مهاجرتی در سالهای اخیر است و برای فرد سرمایه گذار امکان سرمایه گذاری خارجی ایمن در کشوری دیگر را آماده می نماید که علاوه بر آن شرایط اقامت فرد و خانواده را نیز در کشور مقصد مهیا می سازد. معمولاً روشهای سرمایه گذاری به غیر از روش ثبت شرکت نیازی به مدرک تحصیلی و مدرک زبان ندارند و از این لحاظ شرایط سهل الوصول تری برای افراد مهیا می سازد. معمولا پروسه زمانی این روش کوتاه مدت بوده و ویزا در یک مدت 6 ماهه صادر می گردد.

معایب دریافت اقامت از طریق ویزای سرمایه گذاری

این روش معمولاً نیازمند سرمایه بالا بوده و کسانی که از این روش اقدام به اخذ اقامت می نمایند هزینه زیادی متحمل خواهند شد و از آنجائیکه به صورت سالانه بایستی اقامت خود را تمدید نمایند هزینه های بابت آن خواهند پرداخت که رقم قابل ملاحظه ای است و پرداخت مالیات را هم بایستی در نظر داشته باشند.

نتیجه گیری

از مهمترین دغدغه های سیاستگذاران کشورها، رشد اقتصادی و افزایش سطح رفاه اجتماعی است. از این رو در دهه های اخیر دولت ها با فراهم نمودن بستر مناسب، حمایت های قانونی و تسهیل در انجام امور اداری از سرمایه گذاران خارجی پشتیبانی می کنند. روشهای سرمایه گذاری و اخذ این نوع ویزا با توجه به سیاستها و قوانین کشورها متفاوت است و معمولاً به نسبت تقاضای سرمایه گذاران در هر کشور حداقل مبالغ سرمایه گذاری متغیرند.

در ازاء قرار دادن مبلغ سرمایه مشخص در اختیار دولت برای یک دوره مشخص بدون مطالبه سود، اقامت کشور مقصد به سرمایه گذار اعطاء شده و بعد از اتمام مدت تعیین شده سرمایه گذار می تواند برای اقامت دائم اقدام نماید. از مهمترین مزایای این روش مهاجرتی همراهی خانواده سرمایه گذار بوده که امکان تحصیل و کار را هم برایشان مهیا می سازد.

سرمایه گذاری در کشور چک

سرمایه گذاری در کشور چک

شرایط سرمایه گذاری در کشور چک Investment conditions in the Czech Republic شرایط سرمایه گذاری در کشور چک و تمامی موارد مربوط به این روش در این مطلب بررسی شده…
مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی

شرایط مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی Conditions for Immigrating to Canada through Entrepreneurship کشور کانادا در آمریکای شمالی متشکل از ده استان می باشد. کانادا رتبه دوم بزرگ ترین…
ویزای استرالیا

ویزای استرالیا

انواع ویزای استرالیا Types of Australian visas کشور استرالیا یکی از محبوب ترین و مهاجرپذیرین کشورهای جهان است که هر ساله افراد زیادی از سراسر دنیا برای ورود به این…
بهترین کشورها برای سرمایه گذاری

بهترین کشورها برای سرمایه گذاری

سرمایه گذاری به عنوان یک روش مهاجرتی Investing as an immigration method یکی از ساده ترین راه های دریافت اقامت دائم، مهاجرت به بهترین کشورها برای سرمایه گذاری است. معمولا…
ویزای ۱۸۸ استرالیا

ویزای ۱۸۸ استرالیا

روشهای اخذ ویزای ۱۸۸ استرالیا Australian 188 visa کشور استرالیا دارای شرایط بخصوصی از لحاظ موقعیت جغرافیایی و شرایط اقتصادی می باشد. این کشور دارای نرخ پیشرفت و توسعه بالا…
ثبت شرکت در چک

ثبت شرکت در چک

شرایط ثبت شرکت در چک Company registration conditions in the check ایجاد کسب و کار در کشوری اروپایی برای بسیاری، رویایی دست نیافتنی می باشد در حالی که این موضوع…
ثبت شرکت در استرالیا

ثبت شرکت در استرالیا

شرایط ثبت شرکت در استرالیا Company registration conditions in Australia ثبت شرکت در استرالیا دارای تفاوت هایی با دیگر کشور هاست. به طور کلی دو روش اصلی برای ثبت شرکت…
استارت آپ کانادا

استارت آپ کانادا

شرایط اخذ ویزای استارت آپ کانادا Conditions for obtaining a Canadian start-up visa ایجاد شغل از طریق شرکت ها و ایده های نوآورانه مد نظر دولت کانادا می باشد. به…
ثبت شرکت در کانادا

ثبت شرکت در کانادا

شرایط ثبت شرکت در کانادا Company registration conditions in Canada کانادا به عنوان یکی از مهاجرپذیر ترین کشور های دنیا مطرح می شود. سطح رفاه اجتماعی و آینده ای روشن…
سرمایه گذاری در کانادا

سرمایه گذاری در کانادا

شرایط مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در کانادا Immigrate to Canada کانادا، این کشور ثروتمند و سردسیر که در شمال قاره ی آمریکا قرار گرفته و از لحاظ…
دکمه بازگشت به بالا