...
مهاجرت به استرالیا
آریانااپلای » بلاگ » مهاجرت » مهاجرت به استرالیا
آنچه در این مقاله خواهید خواند نمایش سرفصل ها

آشنایی با مهاجرت به استرالیا

شرایط مهاجرت به استرالیا و راه های مختلف برای رسیدن به این مقصود، موضوعات پر مخاطبی است که در سال های اخیرمتقاضیان آن نیز بسیار افزایش یافته است. استرالیا در کنار کانادا به عنوان یکی از مهاجرپذیر ترین کشورهای دنیا شناخته شده و همه ساله افراد زیادی در تلاشند به واسطه شرایط بسیار خوب این کشورها، به آنجا مهاجرت نموده و زندگی در چنین کشورهای پیشرفته و بی نظیری را تجربه نمایند.

مهاجرت به استرالیا

انگلیسی زبان بودن استرالیا، کیفیت بالای زندگی، پیشرفت و توسعه صنعتی و اقتصاد رو به رشد این کشور، داشتن مدارس، دانشگاه ها و موسسات آموزشی بسیار خوب با امکانات فوق العاده و آب و هوا و طبیعت بی نظیر این کشور از جمله مواردی است که شور و شوق بیشتری در بین متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور خود، برای حضور در استرالیا ایجاد می نماید. اما پیش از آنکه به پرسش روش های متداول مهاجرت به استرالیا چیست؟ پاسخ دهیم، مروری بر تاریخچه مهاجرت به استرالیا به عنوان یکی از مهاجرپذیر ترین کشورهای توسعه یافته دنیا، خواهیم داشت. پس تا پایان با ما همراه باشید.

تاریخچه مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا (Immigration to Australia) قسمتی از تاریخ مهاجرت بشر بوده که از قاره آفریقا شروع شده بود. تاریخچه مهاجرت به استرالیا همزمان با اولین اقدام ها برای مهاجرت اولیه بشر به این قاره بوده که قریب به 50 هزار سال قبل آغاز گشته است. در آن هنگام اجداد بومیان استرالیا از راه دریای جنوب شرقی آسیا و گینه نو پا به خاک این قاره گذاشتند. حضور دائمی اروپاییان از سال 1788 با ایجاد مستعمره بریتانیا در ایالت نیو ساوت ولز استرالیا شروع شد.

استرالیا در سال 1901 از نخستین فدراسیون سیاست استرالیای سفید پوست پشتیبانی نموده و این نهاد را با وجود اینکه بعد از جنگ جهانی دوم لغو گشته بود، احیا و حفظ نمود. اما بیشترین سیاست های جذب مهاجران در استرالیا نیز بعد از جنگ جهانی دوم آغاز شد. از سال 1945 بیشتر از 7 میلیون نفر در این کشور ساکن گشته اند. در سال های پایانی دهه 1970 بالا رفتن بیش از پیش تعداد مهاجران از کشورهای آسیایی و برخی کشورهای اروپایی، استرالیا را به یک کشور چند فرهنگی مبدل نمود.

مهاجرت به استرالیا

فقط آماری که در مورد مهاجرت های خارج از این کشور گزارش شده، تعداد مهاجرین از حدود 30 هزار نفر در سال های ابتدایی دهه 1990 به 190 هزار نفر در سال 2016 افزایش یافته است. البته بخش اعظم این مهاجرت ها، سیاست هایی مبنی بر مهاجرت نیروی کار متخصص و ماهر و طرح های بازسازی دوباره خانواده ها بوده است. استرالیا به عنوان یکی از امضاکنندگان کنوانسیون وضعیت پناهندگان، در سال های متمادی تعداد زیادی از پناهجویان را پذیرفت. البته در سالیان اخیر به واسطه برخورد قاطع با افرادی که به وسیله قایق های غیر قانونی قصد مهاجرت به استرالیا را داشتند، سخت گیری های شدیدتری از سوی این کشور در زمینه مهاجرت اعمال می شود.

طبق پژوهشی در زمینه جامعه شناسی که در سال 2014 انجام پذیرفته، محققان به این نتیجه رسیدند که کشورهای استرالیا و کانادا در بین کشورهای غربی و پیشرفته دنیا، بیشترین میزان مهاجرت را به خود اختصاص داده اند. بر اساس آمار گزارش شده در سال 2016 نزدیک به 23 میلیون مهاجر در کشور استرالیا ساکن بوده که این تعداد نزدیک به 26 درصد از کل جمعیت این کشور را شامل می شود. در حال حاضر راه های مختلفی برای مهاجرت به استرالیا وجود دارد که در ادامه هر یک را به صورت جداگانه مورد بررسی قرار خواهیم داد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره کشور استرالیا لطفا کلیک نمایید. 

مهاجرت به استرالیا از طریق کار

مهاجرت به استرالیا از طریق کار را شاید بتوان بهترین و کم هزینه ترین راه مهاجرت به این کشور دانست که منجر به کسب درآمد نیز می شود. همان طور که اشاره شد می توان گفت بالاترین تعداد راه های مهاجرتی به منظور تقاضاهای مختلف را کشورهای استرالیا و کانادا ارائه داده اند. البته در بیشتر این روش ها به واسطه ظرفیت محدود و تقاضاهای فراوانی که از سراسر دنیا وجود داشته، موضوع رقابتی شده و شخص باید امکان رقابت با سایر متقاضیان را داشته باشد.

سال 1958 اولین بار قانونی شکل گرفت که همه ملت ها و نه فقط اروپاییان این مجوز داده می شد که به استرالیا مهاجرت نمایند. البته در این قانون شرطی وجود داشته و آن این بود که متقاضیان مهاجرت می بایست تخصص و مهارت خاصی داشته تا بتوانند از این طریق به آبادانی و سازندگی استرالیای تازه شکل گرفته، کمک نمایند.

مهاجرت به استرالیا

می توان گفت پس از آن نیز همان قانون زیربنا و شالوده اصلی همه قوانین مختلف مهاجرت به استرالیا قرار گرفته است. در نتیجه هر ساله اداره مهاجرت استرالیا بر اساس شرایط اقتصادی و اجتماعی و نیازمندی های این کشور، تعداد افرادی را که برای مشغول به کار شدن در این کشور پذیرفته خواهند شد؛ اعلام می کند. مهاجرت کاری به استرالیا مخصوصا برای افرادی که از حمایت و دعوت یک کارفرما در این کشور برخوردار نیستند، دقیقا مبتنی بر سیستم امتیازبندی و بواسطه تخصص افراد می باشد.

پس 2 راه کلی برای مهاجرت به استرالیا برای کار وجود دارد که عبارتند از: داشتن پیشنهاد شغلی (Job Offer) و یا مهاجرت به استرالیا از طریق نیروی متخصص (Skilled Worker). هر کدام از این روش ها شرایط و ضوابط مربوط به خود را داشته که در ادامه به آن ها می پردازیم.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره  کار در استرالیا لطفا کلیک نمایید. 

مهاجرت کاری به استرالیا از طریق داشتن پیشنهاد شغلی

مهاجرت کاری به استرالیا از طریق داشتن پیشنهاد شغلی یکی از معمول ترین راه های مهاجرت کاری بوده که در اغلب کشورهای دنیا نیز وجود داشته و استرالیا نیز از این قاعده مستثنی نیست. همان طور که از نام این روش مشخص است شرط اصلی مهاجرت به استرالیا از این طریق داشتن پیشنهاد شغلی و یا دعوت نامه کاری از یک کارفرمای معتبر در استرالیا خواهد بود (ویزای 186 استرالیا). اما یافتن کارفرمای معتبر و پیشنهاد شغلی از طرف وی کار آسانی نخواهد بود.

البته در برخی از مناطق کمتر توسعه یافته و یا کم جمعیت، ممکن است شرایط بهتری برای دریافت دعوت نامه شغلی وجود داشته باشد (ویزای 187 استرالیا). البته معمولا شرط استفاده از این نوع دعوت نامه حضور و فعالیت به مدت حداقل 2 سال در این مناطق خواهد بود. در هر 2 مورد متقاضیان واجد امکان دریافت اقامت دائم و مهاجرت به استرالیا را خواهند داشت.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اقامت استرالیا لطفا کلیک نمایید. 

مهاجرت کاری به استرالیا از طریق نیروی متخصص

مهاجرت کاری به استرالیا از طریق تخصص که با نام مهاجرت به استرالیا از طریق سیستم امتیاز بندی نیز شناخته می شود، یکی از راه های مهاجرت کاری به استرالیاست که در آن فرد می تواند بر اساس امتیازات کسب شده خود و به صورت مستقل اقدام به دریافت ویزای کار استرالیا نماید. یعنی در این روش الزامی به داشتن پیشنهاد شغلی از کارفرما وجود ندارد. این روش که متقاضیان بسیاری در سراسر جهان داشته بسیار رقابتی بوده و معمولا هر ساله دولت استرالیا بر اساس رشته های مورد نیاز خود و امتیاز افراد، به تعدادی از آن ها اقامت این کشور را اعطا نموده و از آن ها دعوت به کار به می نماید.

مهاجرت به استرالیا

در سیستم امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا از طریق نیروی متخصص نیز معمولا 3 نوع ویزا صادر می شود که در 2 نوع آن به افراد واجد شرایط اقامت دائم (ویزای 189 استرالیا و ویزای 190 استرالیا) و در نوع دیگر اقامت موقت به افراد واجد شرایط (ویزای 491 استرالیا) تعلق می گیرد.

در این روش برای محاسبه امتیاز مهاجرت به استرالیا از طریق نیروی متخصص فاکتورهای مختلفی از طرف دولت استرالیا در نظر گرفته شده است. فاکتورهایی مانند سن، مدرک تحصیلی، مدرک زبان بین المللی، سابقه کار مرتبط با مدرک تحصیلی و شرایط خانوادگی از مهمترین پارامترهای تاثیر گذار در مهاجرت استرالیا از طریق تخصص می باشند. در نهایت بر اساس ویژگی های متقاضیان به هر کدام از آن ها امتیازی اختصاص می یابد. افرادی که امتیاز بالاتر از60 را در ابتدا کسب نمایند می توانند برای انواع ویزای نیروی متخصص کانادا اقدام کنند. پس از این مرحله با بررسی های صورت گرفته و بر اساس تعداد متقاضیان، آن هایی که بیشترین امتیازها را کسب نموده باشند، دعوت به کار خواهند شد.

در صورتی که امتیاز افراد زیر 60 باشد می توانند از طریق داشتن اسپانسر ایالتی (ویزای 190 استرالیا) 5 امتیاز و یا از طریق اسپانسر مناطق کم جمعیت و یا اسپانسر فامیلی 10 امتیاز اضافه کسب نمایند. نکته ای که وجود دارد این است که اقامت دائم ویزای 189 استرالیا بدون شرط و اقامت دائم ویزای 190 استرالیا و ویزای 491 استرالیا مشروط خواهد بود.

در جدول زیر نحوه چگونگی محاسبه امتیازات متقاضیان به صورت خلاصه آورده شده است :

سن (سال)

18 تا 2425 تا 3233 تا 3940 تا 4445 تا 54
25 امتیاز30 امتیاز25 امتیاز20 امتیاز15 امتیاز
مدرک تحصیلیکارشناسی ارشد و بالاترکارشناسیدیپلم با مدرک حرفه ای مرتبط
20 امتیاز15 امتیاز10 امتیاز
مدرک زبان آیلتسنمره 8نمره 7
20 امتیاز10 امتیاز
سابقه کار مرتبط با مدرک تحصیلی8 تا 10 سال5 تا 7 سال3 تا 4 سالکمتر از 3 سال
15 امتیاز10 امتیاز5 امتیاز0 امتیاز
مدرک تحصیلی همسرکارشناسی و بالاتر
5 امتیاز

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اسکیلد ورکر استرالیا لطفا کلیک نمایید. 

سایر راه های مهاجرت کاری به استرالیا

سایر راه های مهاجرت کاری به استرالیا از نوع اقامت موقت بوده و شامل 3 نوع ویزای کاری استرالیا با نام های ویزای 400 استرالیا، ویزای 476 استرالیا و ویزای 485 استرالیا شناخته می شوند. ویزای 400 استرالیا یا همان ویزای کار موقت افراد متخصص، در بر گیرنده افرادی بوده که می خواهند به این کشور وارد شده و در آنجا در یک پروسه کاری تخصصی و کوتاه مدت مشغول شوند. برخی اوقات ممکن است صرفا هدف آن ها حضور در فعالیت های خاص یک سازمان یا شرکت استرالیایی باشد.

ویزای 476 استرالیا یا همان مجوز اقامت ویژه فارغ التحصیلان دانشگاه های خاص کشور های مختلف، مخصوص افرادی است که در کشور خود از دانشگاه های خاص و مورد تایید کشور استرالیا فارغ التحصیل شده و می خواهند در این کشور در رشته تخصصی خود مشغول به فعالیت شوند. این موضوع برای کشور ایران در مورد دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه تهران صدق کرده و فارغ التحصیلان این دانشگاه های می توانند در صورت داشتن شرایط، اجازه اقامت 18 ماهه در این کشور برای کار به صورت موقت را اخذ نمایند. البته در صورتی که کار آن ها تداوم داشته و شرایط اقامت دائم را کسب نمایند، امکان دریافت اقامت دائم نیز برای آن ها وجود دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره زندگی در استرالیا لطفا کلیک نمایید. 

مهاجرت به استرالیا

حداقل شرایط لازم برای این نوع ویزا عبارت است از:

  • سن زیر 31 سال
  • داشتن مدرک تحصیلی در رشته های مهندسی مورد نیاز استرالیا
  • ارائه مدرک زبان آیلتس با نمره حداقل 6 در هر مهارت
  • اخذ مدرک تحصیلی از دانشگاه های فوق در 2 سال گذشته

ویزای 485 استرالیا یا مجوز اقامت موقت مخصوص فارغ التحصیلان دانشگاه های استرالیا، جهت افرادی است که در مدت اخیر از یکی از دانشگاه ها یا موسسات آموزشی استرالیایی فارغ التحصیل شده باشند. در این نوع ویزا برای این دسته افرادی که شرایط مورد نظر را داشته باشند؛ مجوز سکونت، تحصیل و کار در کشور استرالیا صادر شده و دانشجویان تنها برای یک مرتبه می توانند از مزایای این نوع ویزا بهره مند شوند. همان طور که مشاهده می شود راه های گوناگونی برای دریافت انواع ویزای کار و مهاجرت به استرالیا وجود داشته که هر کدام از متقاضیان مهاجرت کاری به استرالیا می توانند بر اساس شرایط و ویژگی های خود یکی از آن ها را انتخاب نموده و از آن طریق اقدام نمایند. در جدول زیر به طور خلاصه انواع ویزای کار استرالیا وتقسیم بندی آن ها آورده شده است.

نوع اقامتعنوان ویزاشماره ویزا
اقامت دائمویزای اخذ اقامت دائم با داشتن پیشنهاد شغلی از کارفرماویزای 186 استرالیا
ویزای اخذ اقامت دائم با داشتن پیشنهاد شغلی مناطق کم جمعیتویزای 187 استرالیا
ویزای اخذ اقامت دائم از طریق نیروی متخصص استرالیاویزای 189 استرالیا
ویزای اخذ اقامت دائم از طریق نیروی متخصص و حامی ایالتیویزای 190 استرالیا
اقامت موقتویزای اخذ اقامت موقت ویژه افراد متخصصویزای 400 استرالیا
ویزای اخذ اقامت موقت ویژه فارغ التحصیلان دانشگاه های خاصویزای 476 استرالیا
ویزای اخذ اقامت موقت ویژه فارغ التحصیلان دانشگاه های استرالیاویزای 485 استرالیا
ویزای اخذ اقامت موقت ویژه نیروی متخصص با حامی مناطق کم جمعیت یا حامی خانوادگیویزای 491 استرالیا

جهت کسب اطلاعات کامل در زمینه ویزای استرالیا مقاله تنظیم شده در این زمینه را مطالعه فرمایید.

مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل

مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل را بعد از مهاجرت کاری به استرالیا شاید بتوان بهترین و آسان ترین راه مهاجرت به این کشور نامید. سیستم آموزشی پیشرفته و استاندارد استرالیا در سال های اخیر بعد از سیستم آموزشی کشورهای آمریکا و انگلیس به عنوان برترین نظام آموزشی دنیا شناخته شده است. این موضوع حاصل نشده است مگر با ارئه امکانات آموزشی به روز، رعایت استاندارد های آموزشی روز دنیا و ارزش نهادن به امور آموزشی و پژوهشی. در آخرین رتبه بندی برترین دانشگاه های جهان که در سایت معتبر QS منتشر شده، تعداد 7 دانشگاه از دانشگاه های این کشور رتبه زیر100را در بین دانشگاه های جهان به خود اختصاص داده اند. علاوه بر این انگلیسی زبان بودن این کشور و وجود برنامه های متعدد آموزشی به زبان انگلیسی این امکان را مهیا کرده تا متقاضیان با توجه به استعداد و علاقه خود در هر زمینه ای امکان تحصیل داشته و بتوانند به راحتی وارد بازار این کشور شوند.

اقامت به وسیله ویزای تحصیلی استرالیا به صورت موقتی بوده و افراد می توانند تا پایان مدت تحصیل و اعتبار ویزای خود در این کشور اقامت داشته باشند. اما منظور از مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل یافتن شغل پس از پایان تحصیل واقامت در این کشور با ویزای کاری می باشد. افرادی که از شانس بالایی برای مشغول به کار شدن در کشورهای پیشرفته دنیا برخوردارند، آنهایی هستند که یک دوره تحصیلی را در آن کشور گذرانده باشند. برای مهاجرت تحصیلی به استرالیا فرد باید ابتدا پذیرش یکی از دانشگاه های این کشور را اخذ نموده و همچنین در صورت نداشتن بورسیه، تمکن مالی مورد نظر را به سفارت این کشور ارائه نماید. البته دانشجویان در هنگام تحصیل از 10 تا 30 ساعت در هفته اجازه کار دانشجویی داشته و می توانند از این طریق بخشی از هزینه های خود را تامین کنند. یکی از مزایای ویزای تحصیلی نیز این بوده که هر زمان فرد بتواند از یک کارفرما در کشور مورد نظر پیشنهاد شغلی داشته باشد، امکان تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کاری و اقامت به وسیله آن در آن کشور وجود خواهد داشت.

مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل فرزند

مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل فرزند یکی دیگر از راه های مهاجرت به استرالیا می باشد. این موضوع شامل دو گروه از افراد خواهد شد. آن دسته از متقاضیانی که ویزای تحصیلی دانش آموزی استرالیا را داشته و سن زیر 18 سال داشته باشند. یا اینکه در صورت داشتن سن بالای 18 سال شرایط خاص و استثنایی داشته که به حمایت و مراقبت والدین نیاز دارد. در این صورت والدین می توانند در صورت داشتن شرایط مورد نظر برای دریافت ویزای همراه دانش آموز و یا ویزای گاردین (ویزای 580 استرالیا) اقدام نمایند. از مهمترین شرایط اخذ این نوع ویزا ارائه تمکن مالی لازم برای تامین هزینه های زندگی دانش آموز و همراهان وی می باشد. نکته ای که باید در نظر گرفت این است که این نوع ویزا به صورت اقامت موقت و نهایتا با اعتبار 5 ساله بوده و والدین اجازه کار رسمی در کشور استرالیا نخواهند داشت.

راه دیگر مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل فرزند، ویژه آن دسته از افرادی بوده که حین یا پس از تحصیل در دانشگاه های این کشور بتوانند در استرالیا مشغول به کار شوند. معمولا پس از 3 تا 5 سال این افراد می توانند اقامت دائم خود را دریافت نموده و در صورت داشتن تمکن مالی لازم شرایط مهاجرت به استرالیا را برای خانواده درجه 1 خود فراهم سازند. در این روش نیز خانواده فرد اجازه کار رسمی را نداشته و نمی توانند برای یک کارفرمای استرالیا فعالیت نمایند. البته در صورتی که متقاضی در دوران دانشجویی و داشتن اقامت موقت متاهل بوده، همسر وی به خصوص در مقاطع کارشناسی ارشد و بالاتر امکان همراهی وی را خواهد داشت. در نهایت مشاهده می شود که تحصیل در استرالیا علاوه بر مزایایی که برای خود فرد داشته می تواند راه مهاجرت به استرالیا را برای خانواده افراد نیز هموار سازد.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری را شاید بتوان سریع ترین راه مهاجرت به استرالیا نامید. مانند اغلب دولت های دنیا، دولت استرالیا نیز از افرادی که سابقه کارآفرینی، ایجاد اشتغال و انجام طرح های اقتصادی داشته باشند استقبال می کند. در این صورت متقاضیان مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری می توانند با داشتن حداقل سرمایه مورد نظر دولت استرالیا و سایر مدارک لازم از این روش برای مهاجرت به استرالیا اقدام نمایند. کشور استرالیا از شرایط اقتصادی بسیار خوبی برخوردار بوده و در سال های اخیر همواره اقتصاد این کشور در حال رشد بوده است. پایه های اقتصاد استرالیا را زمینه های صادرات، بازرگانی و خدمات شکل داده و بر اساس پیش بینی های موسسات معتبر اقتصادی دنیا شرایط اقتصادی مطلوب استرالیا تداوم خواهد داشت.

مهاجرت به استرالیا - مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

یکی از روش های سرمایه گذاری در استرالیا در سرمایه گذاری مستقیم و یا همان انتقال دارایی متقاضی به این کشور می باشد. از جمله مزیت های این روش عدم نیاز به مدارک خاص و یا طرح توجیهی بوده و مهمترین فاکتور تعیین کننده همان میزان دارایی شخص متقاضی خواهد بود. متقاضی مهاجرت به استرالیا از این روش باید پیش از ورود به کشور استرالیا مبالغ مورد نظر را به حساب دولت استرالیا انتقال دهد. پس از آن برای فرد و خانواده وی مجوز اقامت 4 ساله در این کشور صادر شده و آن ها می توانند وارد این کشور شوند. در این زمان 4 ساله هیچ گونه سودی به سرمایه متقاضی تعلق نگرفته و پس از سپری شدن 4 سال، اصل پول فرد به وی برگشت داده خواهد شد. 3 نوع سرمایه گذاری مستقیم در استرالیا وجود دارد که عبارت اند از:

  •  سرمایه گذاری 5/1 میلیون دلاری
  • سرمایه گذاری 5 میلیون دلاری
  • سرمایه گذاری 15 میلیون دلاری

جهت کسب اطلاعات کامل در زمینه سرمایه گذاری در استرالیا، مقاله تنظیم شده در این زمینه را مطالعه فرمایید.

مهاجرت به استرالیا به روش سرمایه گذاری ثبت شرکت

مهاجرت به استرالیا به روش ثبت شرکت یکی دیگر از انواع روش های سرمایه گذاری و اخذ اقامت استرالیا می باشد. این راه یکی از محبوب ترین روش های سرمایه گذاری در استرالیا بوده و بالای 90 درصد متقاضیان مهاجرت به استرالیا با روش سرمایه گذاری از این طریق اقدام می نمایند. در این روش که با عنوان ویزای 188 استرالیا شناخته می شود متقاضیان باید سابقه کارآفرینی و مدیریت اقتصادی داشته و اثبات نمایند در 2 سال اخیر در کشور خود فعالیت اقتصادی داشته اند که حداقل هر سال 5/1 میلیارد تومان منجر به فروش شده است. میزان تمکن مالی فرد و خانواده اش نیز حداقل باید 5/2 میلیارد تومان ارائه شود. از مزایای این روش عدم نیاز به ارائه مدرک زبان انگلیسی بوده اما داشتن مدرک زبان می تواند موثر واقع شود.

مهاجرت به استرالیا

در صورت داشتن شرایط لازم و کسب حداقل 65 امتیاز بر اساس فاکتورهایی مانند سن، مدرک تحصیلی مرتبط، گردش مالی، دانش زبان انگلیسی، تجربه کسب وکار و کار آفرینی و میزان دارایی های مالی مجوز حضور و اقامت 4 ساله برای متقاضی و خانواده اش صادر خواهد شد. پس از این مرحله فرد باید طرح توجیهی (Business Plan) خود را ارائه، در استرالیا اقدام به ثبت شرکت با سرمایه حداقل 200 هزار دلاری نموده، 2 شهروند استرالیایی را شاغل کرده و فعالیت اقتصادی خود را آغاز نماید. در صورتی که در پایان این مهلت پس از ارزیابی شرایط شرکت و فعالیت اقتصادی آن، ثبات و سودآوری کسب و کار مورد نظر احراز شود، امکان تبدیل اقامت موقت به اقامت دائم برای فرد و خانواده اش وجود دارد. هنگام تقاضای تبدیل اقامت به اقامت دائم حداقل 2 سال باید از زمان شروع فعالیت اقتصادی مورد نظر گذشته و متقاضی اصلی نیز 1 سال آن را در استرالیا حضور داشته باشد.

جهت کسب اطلاعات کامل در زمینه ثبت شرکت در استرالیا، مقاله تنظیم شده در این زمینه را مطالعه فرمایید.

مهاجرت پزشکان به استرالیا

مهاجرت پزشکان به استرالیا در سال های اخیر علاقه مندان فراوانی داشته و مورد توجه بسیاری از پزشکان محترم قرار گرفته است. از دلایلی این امر می توان به شرایط جمعیتی این کشور و نیاز آن به پزشک و سخت بودن فرآیند ارزیابی مدارک پزشکان در سایر کشورهای انگلیسی زبان مانند آمریکا، کانادا و نیوزلند اشاره کرد. چرا که هرگونه فعالیت پزشکان در کشورهای دیگر دنیا به ویژه کشورهای توسعه یافته، ابتدا باید مدارک متقاضیان ارزیابی شود. از سوی دیگر به علت نیاز بالا به پزشکان در استرالیا، میزان دستمزد و درآمد سالیانه این شغل نیز بسیار مناسب بوده و در نتیجه مقصد خوبی برای مهاجرت پزشکان به حساب می آید. بدین منظور شخص متقاضی باید در ابتدا در آزمون معادل سازی پزشکی در استرالیا (MCQ) شرکت نموده و حد نصاب کامل را اخذ نماید. پس از این مرحله نوبت به ارزیابی و تطبیق مدارک خواهد بود که البته بر اساس ضوابط ایالت های مختلف این کشور متفاوت می باشد. به طور کلی پزشکان از 3 طریق امکان مهاجرت به استرالیا را داشته و می توانند بر اساس شرایط خود بر اساس سکس از راه های زیر اقدام نمایند:

  • مهاجرت پزشکان به استرالیا به عنوان پزشک عمومی
  • مهاجرت پزشکان به استرالیا به عنوان پزشک متخصص
  • مهاجرت پزشکان به استرالیا به عنوان مدیر درمانگاه
مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج

مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج یکی از راه های مناسب مهاجرت به این کشور بوده اما شرایط و پیچیدگی های خاص خود را دارد. در این روش که در بسیاری از کشورهای توسعه یافته و پیشرفته دنیا نیز وجود دارد، متقاضی به واسطه ارتباط (نامزدی) و یا ازدواج رسمی با یکی از شهروندانی که تبعه این کشور بوده و یا مجوز اقامت دائم استرالیا را داشته، امکان دریافت مجوز اقامت موقت یا دائم و مهاجرت به استرالیا را خواهد داشت. بر اساس ضوابط و قوانین موجود در اداره مهاجرت استرالیا، شخص خواهان دریافت ویزای این کشور باید به وسیله مستندات و مدارک موجود اثبات نماید به مدت یک سال با یکی از شهروندان استرالیایی ارتباط نزدیکی داشته و دست کم 6 ماه پیش از ارسال تقاضای خود با هم دارای زندگی مشترک بوده اند.

مهاجرت به استرالیا- مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج

امکان تقاضا و دریافت این نوع ویزا هم از داخل خاک کشور استرالیا و هم از خارج از آن وجود داشته و متقاضیان می توانند برای اخذ آن در صورت داشتن شرایط اقدام نمایند. نکته ای که وجود دارد این است که فردی که تبعه یا شهروند استرالیا بوده و بخواهد تقاضای الحاق نامزد، همسر و یا شریک زندگی خود را ارائه نماید، می بایست از شرایط شغلی و درآمدی خوبی برخوردار بوده و تمکن مالی لازم برای سکونت و تامین هزینه های زندگی هر 2 نفر را حداقل به مدت 2 سال داشته باشد. در این مرحله اگر هر 2 نفر در استرالیا حضور داشته باشند تا زمان بررسی پرونده اجازه کار و تحصیل در این کشور را خواهند داشت. معمولا به افرادی که شرایط لازم را دارند ابتدا اقامت موقت اعطا شده و پس از 2 سال در صورتی که رابطه آن ها پایدار باشد، امکان تمدید و در نهایت اخذ اقامت دائم نیز برای مهاجرت به استرالیا وجود خواهد داشت.

جهت کسب اطلاعات کامل درباره مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج لطفا کلیک نمایید.

مهاجرت به استرالیا از طریق کشاورزی

مهاجرت به استرالیا از طریق کشاورزی به واسطه تاثیر بسیار زیاد این صنعت در اقتصاد استرالیا می تواند یکی دیگر از راه های مهاجرت به استرالیا در نظر گرفته شود. مساحت عظیم کشور استرالیا، خاک مرغوب و حاصلخیز، متنوع بودن آب و هوا و بارندگی های منظم در طول سال سبب شده کشاورزی در استرالیا از رونق بالایی برخوردار بوده و همزمان محصولات خاص و منحصر به فردی در این کشور تولید شود. همچنین حمایت صنعت کشاورزی از پژوهش های علمی در این حوزه باعث ایجاد شرایط مساعدتر، بهره گیری از تکنولوژی روز، انواع گیاهان و دام ها و سیستم انتقال پیشرفته محصولات کشاورزی و دامی شده است. بنابراین در این حوزه شرایط برای سرمایه گذاری، فعالیت و مشغول به کار شدن مهیاست. می توان گفت 2 راه برای مهاجرت به استرالیا از طریق کشاورزی وجود دارد که عبارت اند از:

  • سرمایه گذاری در کشاورزی مانند خرید مزرعه
  • اشتغال در بخش کشاورزی
مهاجرت به استرالیا-مهاجرت به استرالیا از طریق کشاورزی

در روش اول همان طور که نام آن پیداست متقاضیان می توانند با داشتن سرمایه مورد نظر بعد از داشتن ضوابط و مقررات سازمان های مربوط به این حوزه در کشور استرالیا، اقدام به خرید زمین و یا مزرعه آماده نموده و در حوزه کشاورزی فعالیت نمایند. این نوع ویزا در گروه ویزاهای سرمایه گذاری قرار گرفته و از این طریق متقاضی می تواند با خانواده خود موفق به مهاجرت به استرالیا گردد. روش دوم که بیشتر مختص فارغ التحصیلان رشته کشاورزی بوده جزو زیر گروه های ویزای کاری محسوب می شود. به واسطه نیاز فراوان کشور استرالیا به افراد متخصص در زمینه کشاورزی، هر ساله تعداد فراوانی از آنها در صورت داشتن شرایطی مانند سطح دانش زبانی خوب در این کشور دعوت به کار می شوند. در این مورد نیز خانواده فرد می توانند به همراه وی مهاجرت به استرالیا را تجربه نمایند.

جهت کسب اطلاعات کامل درباره مهندسی کشاورزی در استرالیا لطفا کلیک نمایید.

مهاجرت به استرالیا از طریق اسپانسر فامیلی

مهاجرت به استرالیا از طریق اسپانسر فامیلی یا یکی از اعضای خانواده، فامیل و خویشاوندان یکی دیگر از راه های مهاجرت به استرالیا می باشد. متقاضیان در صورت داشتن یکی از افراد فوق در کشور استرالیا هم می توانند برای اخذ ویزای خویشاوندی اقدام نموده و هم از طریق بستگان خویش امتیاز اضافه ای (10 امتیاز) در سیستم ویزای 491 استرالیا کسب نموده و با یکی از این روش ها موفق به مهاجرت به استرالیا شوند. در مورد ویزای خویشاوندی شرایط و قوانین متفاوتی وجود دارد. اما به صورت کلی در صورتی که یکی از بستگان درجه 1 و یا حتی درجه 2 فردی بتواند شهروندی و یا اقامت دائم استرالیا را اخذ نموده، شرایط کاری و درآمدی خوبی برای حمایت مالی متقاضی داشته تا حمایت وی را بر عهده بگیرد، این امکان وجود دارد که متقاضی از طریق ویزای خویشاوندی وارد استرالیا شود. البته ویزای خویشاوندی شامل موارد متعددی شده که هر کدام شرایط و ضوابط خود را داشته، در زیر به برخی از آن ها اشاره می شود:

  • ویزاهای والدین
  • ویزاهای ازدواج و نامزدی (قبلا توضیح داده شد)
  • ویزاهای فرزندان
  • ویزای آخرین بازمانده خانواده
  • ویزای خویشاوند وابسته
  • ویزای خویشاوند یتیم
  • ویزای فرزند خواندگی
مهاجرت به استرالیا از طریق ثبت اختراع

مهاجرت به استرالیا از طریق ثبت اختراع یکی از راه های مناسب مهاجرت به استرالیا برای نخبگان علمی و مخترعان به حساب می آید. ارتباط بین مهاجرت و نوآوری خلاقانه مبحثی است که بیشتر افراد مخترع و نوآور را به این فکر وا می دارد تا بهترین کشورها را که شرایط مناسب تری برای آن ها مهیا می کنند، برای حضور و ثبت اختراع خویش برگزینند. اختراع عبارت است از یک ایده خلاقلانه، نوآورانه و زود بازده برای ایجاد و ساخت یک وسیله یا کالای جدید که می تواند در هر کدام از زمینه های بازرگانی، صنعت و کشاورزی اجرایی شود. طبق قوانین مربوطه اختراعی را می توان در مجامع بین المللی ثبت کرد که یا ایده خیلی جدیدی داشته، یا روش بهتری برای یک ایده قدیمی ارائه نموده و در نهایت در زمینه مورد نظر کاربرد داشته باشد.

مهاجرت به استرالیا-مهاجرت به استرالیا از طریق ثبت اختراع

اختراع حداقل باید دارای سه فاکتور نوآوری و ابتکار، عدم وجود مشابه در دنیا (سرقت یا مهندسی معکوس نبودن) و قابلیت تجاری سازی داشته باشد. یکی از راه های مهاجرت به استرالیا، مهاجرت از طریق نوآوری تجاری (Business Innovation Stream) عنوان شده که در زیر گروه ویزای 188 استرالیا قرار می گیرد. این روش در دسته سرمایه گذاری و ثبت شرکت قرار گرفته و شامل حال افرادی می شود که سابقه اقتصادی و کارآفرینی داشته و قصد دارند با ثبت شرکت و یا خرید شرکت های موجود در حوزه فعالیت خود اقدام به ثبت و اجرای طرح نوآورانه و اختراع خود نمایند. معمولا به افرادی که قصد مهاجرت به استرالیا از این روش را دارند در ابتدا یک ویزای اقامت موقت 4 ساله داده شده و در صورتی که نتوانند در این زمان فعالیت های خود را به سر انجام برسانند تا 2 سال دیگر قابل تمدید خواهد بود.

مهاجرت به استرالیا یا کانادا

مهاجرت به استرالیا یا کانادا یکی از سوالاتی است که همواره ذهن متقاضیان مهاجرت را به خود مشغول نموده است. همان گونه که قبلا اشاره شد این 2 کشور به عنوان مهاجرپذیرترین کشورهای دنیا شناخته شده و برنامه ها و روش های متعددی نیز برای مهاجرت به آن ها وجود دارد. کشورهای استرالیا و کانادا که از نظر جغرافیایی در 2 نقطه متفاوت کره زمین واقع شده، در نتیجه از آب و هوای متفاوتی برخوردارند. کشور کانادا تعداد روزهای آفتابی بسیار کم و آب و هوای سرد و زمستانی برخوردار بوده در حالی که کشور استرالیا از آب و هوای معتدل استوایی بهره مند می باشد. در نتیجه یکی از پارامترهای تاثیر گذار می تواند همین مورد در نظر گرفته شده که عموما به سلیقه افراد بستگی خواهد داشت. اما موارد دیگری که معمولا برای افراد مهم بوده موضوعاتی از قبیل امنیت و رفاه، شرایط اشتغال و درآمد، هزینه مسکن و زندگی، تفریحات و سرگرمی و حمل و نقل می باشد.

مقایسه استرالیا و کانادا

از نظر شرایط امنیتی و رفاهی هر 2 کشور در شرایط نسبتا خوب و با کیفیت بالایی قرار دارند. شرایط اشتغال و میزان در آمد اما در 2 کشور کمی متفاوت است. مثلا در کشور استرالیا مشاغل اداری و خدماتی بیشتر بوده و میزان حداقل حقوق هم بالاتر از کشور کاناداست. در حالی که در کشور کانادا مشاغل صنعتی شرایط بهتری داشته و شانس یافتن شغل برای افراد در این حوزه بیشتر می باشد. نکته دیگر نرخ بیکاری است که در در هر 2 کشور مانند نرخ تورم پایین است. اما به طور کلی می توان گفت کشور استرالیا از امنیت اقتصادی بالاتری نسبت به کانادا برخوردار می باشد. هزینه مسکن و زندگی در استرالیا کمی بالاتر از کاناداست اما حقوق بالاتر در این کشور تا حدی این موضوع را جبران می نماید. حداقل حقوق به ازای هر ساعت در کشور استرالیا حدود 18 دلار استرالیا و در کشور کانادا حدود 12 دلار کانادا گزارش شده است.

مهاجرت به استرالیا

در مورد سیستم حمل و نقل کانادا از اتوبوس و مترو بهره برده و قیمت بلیط تک نفره بدون تغییر می باشد. اما در استرالیا سیستم حمل و نقل عمومی اتوبوس و قطار شهری بوده و هزینه آن به تعداد ایستگاه های طی شده بستگی خواهد داشت. در نهایت از جنبه تفریح و سرگرمی اگر متقاضی مهاجرت به استرالیا اهمیت خاصی برای این موضوع قائل بوده، بهتر است کشور کانادا را انتخاب نکند. در عوض استرالیا به واسطه جاذبه های دیدنی و طبیعت بکر فوق العاده و سواحل فراوان می تواند گزینه بسیار مناسب تری قلمداد شود. از منظر دوری و مسافت پروازی نیز این 2 کشور در شرایط تقریبا مشابهی قرار دارند. البته پرواز مستقیم به استرالیا از ایران وجود نداشته و حداقل 1 بار توقف لازم خواهد بود. معمولا زمان مدت سفر به استرالیا 18 ساعت (بدون در نظر گرفتن توقف) و به کانادا 15 ساعت باید در نظر گرفته شود.

مدارک لازم برای مهاجرت به استرالیا

مدارک لازم برای مهاجرت به استرالیا کاملا به روشی که متقاضی بخواهد از آن طریق اقدام به مهاجرت به این کشور نماید، بستگی خواهد داشت. همان طور که اشاره شد راه های متعددی برای مهاجرت به استرالیا وجود داشته که هر کدام ضوابط و مقررات مربوط به خود را دارند. به عنوان نمونه علاوه بر مدارک شخصی هر فرد، قطعا مدارکی که برای مهاجرت تحصیلی نیاز است با مدارکی که برای سرمایه گذاری و یا ثبت شرکت مورد نظر خواهد بود، کاملا متفاوت بوده که قبلا ذیل هر تیتر مختصرا به آن اشاره شد. مثلا در موضوع مهاجرت تحصیلی مدارکی از قبیل گواهی تحصیلی مقطع قبلی، مدرک زبان و پذیرش از دانشگاه یا موسسه آموزشی بسیار حائز اهمیت بوده و در روش سرمایه گذاری و ثبت شرکت تجربه کاری متقاضی، طرح توجیهی واستخدام چند نفر از شهروندان استرالیایی ملاک خواهد بود. مدرکی که در هر 2 روش مشترک بوده و به خصوص نقش مهمی در روش سرمایه گذاری ایفا می کند، میزان تمکن مالی افراد خواهد بود.

مهاجرت به استرالیا - مدارک لازم برای مهاجرت به استرالیا

در روش مهاجرت کاری از طریق نیروی متخصص مدرک تحصیلی، مدرک زبان و سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی بسیار تاثیر گذار هستند. در صورتی که متقاضی بخواهد از طریق حمایت یک کارفرمای معتبر مهاجرت کاری به استرالیا را داشته باشد، قطعا داشتن دعوت نامه کاری یا همان پیشنهاد شغلی بسیار حائز اهمیت خواهد بود. در نتیجه همان گونه که ملاحظه می شود مدارک لازم برای مهاجرت به استرالیا در هر روش مهاجرتی متفاوت است. البته مدارکی هستند که برای اخذ هر نوع ویزای استرالیا لازم است که در ادامه آنها را مورد بررسی قرار خواهیم داد. متقاضی مهاجرت به استرالیا پس از تعیین وقت و پیش از مراجعه به سفارت استرالیا بایستی مدارک لازم برای اخذ ویزا و مدارک لازم برای روش مهاجرتی مورد نظر را فراهم کرده و ترجمه رسمی نماید. معمولا مدارک لازم برای اخذ ویزای استرالیا شامل موارد زیر می باشند :

  • مدارک شخصی (اصل شناسنامه و کارت ملی)
  • گذرنامه دارای اعتبار (حداقل 6 ماهه) و کپی رنگی از صفحه اول
  • گذرنامه قدیمی در صورت وجود
  • 2 قطعه عکس گذرنامه ای با زمینه سفید
  • اصل سندهای مالکیت در صورت نیاز
  • دعوت نامه خانوادگی یا کاری در صورت وجود
  • مدارک کاری مانند سابقه کاری، بیمه، فیش حقوقی
  • گواهی اشتغال به تحصیل
  • گواهی تمکن مالی با ارائه گزارش 3 تا 6 ماهه حساب بانکی متقاضی
  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا
  • ارائه رسیدهای بانکی واریزی در صورت نیاز (شهریه دانشگاه یا رزرو هتل)
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • گواهی تاییدیه سلامت
  • رسید پرداخت هزینه های درخواست ویزا

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا